מסכמים את השבוע שממש עוד מעט נגמר...

../images/Emo214.gifמסכמים את השבוע שממש עוד מעט נגמר...

שיר השבוע של דניאל-
שיר השבוע בכללי -
הדבר הכי מעפן/מעצבן שהיה השבוע-
הדבר הכי טוב שהיה השבוע-
בילוי השבוע-
מאכל השבוע-
איש השבוע-
ראיתם משהו שאתם אוהבים בטלויזיה?
קראתם משהו שאתם אוהבים השבוע?
התגעגעתם קצת לשגרת הלימודים?
תכניות לשבוע הבא-
החמיאו לכם השבוע?
הצחיקו אתכם השבוע?
הפתיעו אתכם השבוע?
אכזבו אתכם השבוע?
שאלת בונוס + אם הייתם חיה, איזו חיה הייתם?!
מי שבא לו, מוזמן להעלות תמונה שמאפיינת/עשתה לכם את השבוע! אל תשכחו שעדיף לחייך מאשר לבכות תמיד.

סכמ"ש

שיר השבוע של דניאל-ראשים לזנבות שיר השבוע בכללי -באה מאהבה הדבר הכי מעפן/מעצבן שהיה השבוע-שראינו סרט בתיאטרון הדבר הכי טוב שהיה השבוע-מכבי חיפה ניצחה את מכבי תל אביב!!! בילוי השבוע-בלילות בפנימיה...(זה לא מה שאתם חושבים...) מאכל השבוע-קרמבו איש השבוע- ראיתם משהו שאתם אוהבים בטלויזיה?האמת העירומה.. קראתם משהו שאתם אוהבים השבוע?לא התגעגעתם קצת לשגרת הלימודים?כן... תכניות לשבוע הבא-להיות המלך של הפורום!!! החמיאו לכם השבוע?אמרו לי שאני אינטילגנט ושאני חתיך...(למרות שלר עם טרנינג..) הצחיקו אתכם השבוע?לא הפתיעו אתכם השבוע?לא אכזבו אתכם השבוע?לא שאלת בונוס + אם הייתם חיה, איזו חיה הייתם?!פרה מי שבא לו, מוזמן להעלות תמונה שמאפיינת/עשתה לכם את השבוע! אל תשכחו שעדיף לחייך מאשר לבכות תמיד. לא תמיד... שבוכים בפנים זה לא טוב לחייך בחוץ להפך זה רק רע יותר...(אפילו כתבתי על זה שיר..)

../images/Emo214.gifשירים הם החיים.

שיר השבוע של דניאל-הייתכן שיר השבוע בכללי -קרן אור של יואב דגני הדבר הכי מעפן/מעצבן שהיה השבוע-האכזבה הגדולה שגרמה להכל להתפוצץ, עדיין לא חוזרת לעצמי... הדבר הכי טוב שהיה השבוע-אתמול עשיתי שופינג (שהשכיח ממני לגמרי את הכאב) עם חברה בקניון, קניתי בלי קופר באלף ש"ח (הלכה לי כל המשכורת
) בילוי השבוע-סעיף קודם ^ ^ . פעם בחיים שעשיתי דבר כזה.. מאכל השבוע- מקדונלדס אתמול עם חברה שלי. איש השבוע-שלישלי
ראיתם משהו שאתם אוהבים בטלויזיה?האחהגדול
קראתם משהו שאתם אוהבים השבוע?פסיכולוגיה! התגעגעתם קצת לשגרת הלימודים?קצת
תכניות לשבוע הבא-יום שלישי אוניברסיטה, יום רביעי אוניברסיטה . נראה איך נשרוד את השבוע הזה... החמיאו לכם השבוע?
הצחיקו אתכם השבוע?
הפתיעו אתכם השבוע?
אכזבו אתכם השבוע? יותר מהכל
שאלת בונוס + אם הייתם חיה, איזו חיה הייתם?!פרפר. מי שבא לו, מוזמן להעלות תמונה שמאפיינת/עשתה לכם את השבוע!

אני היום שלחתי את אמא שלי ואחותי לקנות לי..

סווצ'ר וז'קט לשבת נראה עם כמה כסף אני אצא...

שני חמו1

New member
סכמ"ש

שיר השבוע של דניאל- ראשים לזנבות שיר השבוע בכללי - תיאטרון רוסי של אביתר בנאי הדבר הכי מעפן/מעצבן שהיה השבוע- הנחש שמת.. הדבר הכי טוב שהיה השבוע- מבחן בהיסטוריה בילוי השבוע- ללמוד, ללמוד וללמוד... וקצת לישון מאכל השבוע- סבתא שלחה לי את האוכל שהכינה.. איש השבוע- לא היה ראיתם משהו שאתם אוהבים בטלויזיה? משפחת סמפסון קראתם משהו שאתם אוהבים השבוע? קראתי את הספר תהילה שקיבלנו בספרות.. משעמםם !! התגעגעתם קצת לשגרת הלימודים? מעט תכניות לשבוע הבא- להציף את ברק בשאלות החמיאו לכם השבוע? כן.. הצחיקו אתכם השבוע? כן, הילדים במגמה שלי... הפתיעו אתכם השבוע? לא אכזבו אתכם השבוע? כן, ההורים שלי שאלת בונוס + אם הייתם חיה, איזו חיה הייתם?! מי שבא לו, מוזמן להעלות תמונה שמאפיינת/עשתה לכם את השבוע!

שני חמו1

New member
אמרתי שכל שיעור יערה עסוקה בלהשתיק במקום ללמד

וזאת הבעיה, שכל השיעור יש צחוקים.. בשיעור האחרון יערה אכלה והדר אמר שאסור לאכול בעמידה ואז עדיאל אמר "כן.. הכל יורד לירכיים"

LOLI152

New member
../images/Emo6.gif

פוטרתי או משהו?
שיר השבוע של דניאל- עכשיו (התגעגעתי כלכך לשיר הזה.) שיר השבוע בכללי - נכון לעכשיו- מתוך אבניוקיו הדבר הכי מעפן/מעצבן שהיה השבוע- הייתי חולה. הדבר הכי טוב שהיה השבוע- המון דברים!:) בילוי השבוע- עם חברים.. לא משהו מיוחד במיוחד. מאכל השבוע- פוקצ'ות! איש השבוע- היקר המדהים:) ראיתם משהו שאתם אוהבים בטלויזיה? למי היה זמן? קראתם משהו שאתם אוהבים השבוע? בטח. המשכתי את הספר. התגעגעתם קצת לשגרת הלימודים? לא ממש. XD תכניות לשבוע הבא- להגיש תיק הפקה מחר, להעביר פעולה מגניבה, חמישי שישי להנות כ"כ!! (היקר יוצא) החמיאו לכם השבוע? ממ... בטח.:) חחח אנשים חמודים! הצחיקו אתכם השבוע? כמובן!
הפתיעו אתכם השבוע? קצת.. חח.. זוכרים את זה שרבתי איתו? בא אליי ודיברנו מלא וזה.. אכזבו אתכם השבוע?לא לא ממש:O שאלת בונוס + אם הייתם חיה, איזו חיה הייתם?! הייתי.... בטח קואלה.

למעלה