מסכמים ת'שבוע!

../images/Emo214.gifמסכמים ת'שבוע!../images/Emo188.gif

ונפרדים מהחורף ?
שיר השבוע בכללי-
שיר השבוע של מאיה-
המאכל הכי טעים שאכלתי השבוע-
בילוי השבוע שלי-
תכנית טלויזיה שצפיתי בה השבוע-
דבר אחד טוב [מאוד!] שהיה השבוע-
דבר אחד מהשבוע שהייתי מוכנ/ה בשמחה לוותר עליו-
תכנונים לשבוע הקרוב-
המלצת השבוע-
שאלת הבונוס-התגעגעתם למטריות? שיהיה לכם סופ"ש חמים ונעים

nitzangro2

New member
עונהנה

שיר השבוע בכללי-השיר החדש של גואן סטפאני שיר השבוע של מאיה-לא שמעתי:S המאכל הכי טעים שאכלתי השבוע-אכלתי אתמול סלט טעימוששש בילוי השבוע שלי-ממ אתמול הייתי בקניון.. חחחח תכנית טלויזיה שצפיתי בה השבוע-כמו תמיד.. חהחה דבר אחד טוב [מאוד!] שהיה השבוע-ליטלוש החיים שלי חזרהההההההה דבר אחד מהשבוע שהייתי מוכנ/ה בשמחה לוותר עליו-המבחן בלשון\= תכנונים לשבוע הקרוב-יש לי בגרות יום שלישי בספורט אז אני צכה להתכונן... יום רביעי יש מצב יש מחנה אמנויות יומיים.. ואז בשישי בעז"ה (חח) אני אצל ליטלוששששש יש לה יומולדת בשבת (אהמ אהמ) המלצת השבוע-שמרו על עצמכם מאנשים בעלי הפרעות.. שאלת הבונוס-התגעגעתם למטריות?כןןןןן! שבת שלום[[:

עניתי:)

שיר השבוע בכללי-"הקיץ האחרון" שיר השבוע של מאיה-"באהבה" המאכל הכי טעים שאכלתי השבוע-ספגטי עם שניצל של אמאאאאאאאא ישר שחזרתי מפולין בילוי השבוע שלי-אממממממ בקידוש בפולין:) תכנית טלויזיה שצפיתי בה השבוע-תוכניות בפולנית חחחחחחחחחח דבר אחד טוב [מאוד!] שהיה השבוע-המסע לפולין דבר אחד מהשבוע שהייתי מוכנ/ה בשמחה לוותר עליו-אמממממ עדיף לא להגיד תכנונים לשבוע הקרוב-להשלים מלאאאאאאאא לימודים המלצת השבוע-אממממ תעריכו את החייםם!!!!אתם לא יודעים כמה הם שווים..... אל תהיו בטוחים שלקום בבוקר זה דבר שהוא מובן מאליו... שאלת הבונוס-התגעגעתם למטריות?לא!!!!!!!!! שבת שלום לכולםםםם

עונה [:

אני שונאת אבל שונאת בדם חוררף :S שיר השבוע בכללי- נאאמ what a girl wants ? שיר השבוע של מאיה- רוצה לחזור לנעוריי המאכל הכי טעים שאכלתי השבוע-נממ. . . . נרראלי גליייידה ?1 בילוי השבוע שלי- בבית חחח : \ תכנית טלויזיה שצפיתי בה השבוע- מללא מללא , מלכת היופי הישראלים וכו' כו' דבר אחד טוב [מאוד!] שהיה השבוע-אמ הציונים הטוביים .. דבר אחד מהשבוע שהייתי מוכנ/ה בשמחה לוותר עליו- יום שני יום פאק לגמרי תכנונים לשבוע הקרוב- אמ ללמוד למבחנים המלצת השבוע-השיר my name is malissa חחחחחחחח D: ניצי ספרי להםם איזה טראומות יש לך מהשיר .. שאלת הבונוס-התגעגעתם למטריות? ל א : | סופשבוע טוב = שבת שלום :)

עונהההה :)

שיר השבוע בכללי- אם את עדיין אוהבת אותי שיר השבוע של מאיה- בלעדייך המאכל הכי טעים שאכלתי השבוע- פריקסה משו טוב בילוי השבוע שלי- היום.. סוף סוף להתפרק.. תכנית טלויזיה שצפיתי בה השבוע- משחק החיים דבר אחד טוב [מאוד!] שהיה השבוע- משכורתת דבר אחד מהשבוע שהייתי מוכנ/ה בשמחה לוותר עליו- ריב עם אמא תכנונים לשבוע הקרוב- ב"ה יהיה בסדר המלצת השבוע- קחו פסק זמן רגע מתוק מעילית שאלת הבונוס-התגעגעתם למטריות? נההה ממש לא

../images/Emo214.gifאני שומעת שיר יפה../images/Emo99.gif

ואין לי מושג איך קוראים לו, אז הוא ללא זהות מבחינתי. בטח Feel משהו. כי כל הזמן המילה הזאת חוזרת על עצמה בשיר
שיר השבוע בכללי-שיר שכתבתי והלחנתי.
שיר השבוע של מאיה-ב ל ע ד י ך
המאכל הכי טעים שאכלתי השבוע-אכלתי הרבה פיצות בשבוע האחרון, שלא כצפוי. גרמתי במשפחה שלי לכולם לאכול פיצות במקום עוגות ביומולדת
והיו שני ימי הולדת, אז היו פעמיים פיצות.
בילוי השבוע שלי-או רמת גן, או רחובות. קשה להחליט... תכנית טלויזיה שצפיתי בה השבוע- טקס מלכת היופי
דבר אחד טוב [מאוד!] שהיה השבוע-שיחת טלפון ממישהי מדהימה
דבר אחד מהשבוע שהייתי מוכנ/ה בשמחה לוותר עליו-הקשה של הלחם. תכנונים לשבוע הקרוב-היום להנות. אחר כך ללמוד. אחר כך להשקיע. ואז לחייך. [Right!] המלצת השבוע-לכתוב קורות חיים בגיל 17 זה פשוט כיף! במיוחד כשאתה מגלה שיש לך הרבה מה לספר על עצמך
שאלת הבונוס-התגעגעתם למטריות?לא הייתי עם מטריה השבוע. שבוע מצוין

למעלה