מסכמים ת'שבוע

../images/Emo214.gifמסכמים ת'שבוע../images/Emo188.gif

שיר השבוע בכללי-
שיר השבוע של יפתי-
המאכל הכי טעים שאכלתי השבוע-
בילוי השבוע שלי-
תכנית טלויזיה שצפיתי בה השבוע-
דבר אחד טוב [מאוד!] שהיה השבוע-
דבר אחד מהשבוע שהייתי מוכנ/ה בשמחה לוותר עליו-
תכנונים לשבוע הקרוב-
המלצת השבוע-
שאלת הבונוס-התגעגעתם למטריות? שיהיה לכם סופ"ש חמים ונעים

amir haddad

New member
אני:)

שיר השבוע בכללי- אין משהו מיוחד.. שיר השבוע של יפתי- "בוא לים בוא לים בוא לים חח" המאכל הכי טעים שאכלתי השבוע- שוקולד של שחר חחח בילוי השבוע שלי- בדיוק היום אני מתכננת אולי ללכת לארומה ומחר לים בתקווה שלא ירד גשם חח מזג אוויר מוזר יש באילת תכנית טלויזיה שצפיתי בה השבוע- השאלה הזאת אף פעם לא תשאר רק על תוכנית אחת חח יש לי יותר מידי תוכניות שאני צופה זה אף פעם לא נגמר באחד חח דבר אחד טוב [מאוד!] שהיה השבוע- שביתה,זמן פנוי למכון כושר:) דבר אחד מהשבוע שהייתי מוכנ/ה בשמחה לוותר עליו- בטח משהו שקשור לבית ספר תכנונים לשבוע הקרוב- ים ים ים ים ים,כושר כושר ועוד כושר ובעיקר בילויים למרות שהשבוע יש לי גדנ"ע וזה אומר שיש לי שבוע חופש אם אני לא יוצאת ואני עדיין לא יודעת אם לצת -זה מזה לא בא לי טוב עכשיו אוף ומצד שני זה חוויה המלצת השבוע-השירים של יפתי חח:) שאלת הבונוס-התגעגעתם למטריות?התגעגעתי לים ופתאום באמצע יום לא קשור יורד גשם אבל מה? יש גם שמש חחחחחחחח איפה תמצאו דבר כזה עם לא באילת.... ודוגרי באילת לא יודעים מזה מטריות חח

amir haddad

New member
זהו שאין לי ממש חופש בפסח

קיצר סתם מסובך לא נראה לי אני יצא בסוף.. טוב שגם נזכרו להודיעו לנו שיש גדנ"ע בסוף כי התחילו להגיד לנו שיש עיצומים ואין ועכשיו בכלל אין לי ראש לזה....:/ קיצר לא משנה סיפור ארוך..

../images/Emo214.gifלשכבה שלי לא הייתה גדנ"ע../images/Emo10.gif

ממש רציתי לצאת. שמעתי מלא חוויות מחברות שלי על זה...

הנני כאן:]כמו פרות חגות..הנני כאןןן

שיר השבוע בכללי-איכשהו השיר: הלילה יעבור נכנס לי עמוק לתוך הראש ולא יוצא שיר השבוע של יפתי- הלילה יעבור איך לא המאכל הכי טעים שאכלתי השבוע-
בילוי השבוע שלי-אמ...בחנות פלאפל:-S תכנית טלויזיה שצפיתי בה השבוע-השיר שלנו,גיבורים,נמלטים.....(בואנההה אחלה סדרות..חוץ מהסדרה ההזויה-השיר שלנו שאני פשוט מכורה כמה שהיא סדרה דפוקה) דבר אחד טוב [מאוד!] שהיה השבוע- אמ..לא משו שאני אמורה לספר פה חח דבר אחד מהשבוע שהייתי מוכנ/ה בשמחה לוותר עליו-המבחן שהיה לי היום בלשון חח תכנונים לשבוע הקרוב-אין לי שמץ של מושג..אין לי מושג מה אני עושה מחר אתם מדברים איתי על שבוע?! המלצת השבוע- חיה ותן לחיות(אידיוטי ולא קשור אה?זה מה שעלה לי לראש עכשיו) שאלת הבונוס-התגעגעתם למטריות? גם כשיש מבול אני לא נמצאת עם מטריה..איכשהו זה לא מחמיא לי:-S וסופשבוע יפה ומקסים גם לך נשמהההה מו-מו-מו-מואההה!!!!

../images/Emo214.gifאני שונאת אבוקדו ../images/Emo4.gif

אף פעם לא הצלחתי להבין מה אנשים אוהבים בזה

../images/Emo214.gifאויש, התכוונתי לפלאפל../images/Emo122.gif

אבל אני גם שונאת אבוקדו

אי אפשר להעלות קבצים עד שלא תהיה הנ

הנהלה פה.. זה זמני.. כשאין מנהל אז אי אפשר לשים קבצים... לא יודעת... תנסי להעלות ותראי

../images/Emo207.gifמשעמם לי..לא מתחדש פה?

אוף אתכם חח.. משעמם לי פה רצח!!! והפורום לא מתחדש:-Sיפתי לא פה נהיתם יבשים?

בננונת

New member
התשובות שלי

שיר השבוע בכללי- הלילה יעבור שיר השבוע של יפתי- הלילה יעבור המאכל הכי טעים שאכלתי השבוע- ארוחת הערב הקבועה שלי- סלט ירקות עם קוטג' בילוי השבוע שלי- או, כן- ממש יש לי זמן לבלות... תכנית טלויזיה שצפיתי בה השבוע- ? צפיתי בהרבה! דבר אחד טוב [מאוד!] שהיה השבוע- שבהופעה בפסנתר שהייתה לי לא זייפתי בכלל באחד מהמנגינות דבר אחד מהשבוע שהייתי מוכנ/ה בשמחה לוותר עליו- לזייף זיוף ענקי במנגינה השנייה שניגנתי תכנונים לשבוע הקרוב- לנגן בפסנתר, להתאמן למבחנים, להיות במשחק כדורסל שלי, ו... לחרוש על המחשב המלצת השבוע- בגשם ללכת עם כפפות שאלת הבונוס-התגעגעתם למטריות? התגעגעתי למטריות?! מרוב שהיה כ"כ הרבה גשמים ורוחות חזקות כבר ירד אצלי ברד!

בננונת

New member
למופע הזיפנות שלי?!

אם את מוכנה לשמוע את הזיופים של ה-"מוכשרת"...

בננונת

New member
שלא היו?!

תשימי לב: דבר אחד טוב [מאוד!] שהיה השבוע- שבהופעה בפסנתר שהייתה לי לא זייפתי בכלל באחד מהמנגינות דבר אחד מהשבוע שהייתי מוכנ/ה בשמחה לוותר עליו- לזייף זיוף ענקי במנגינה השנייה שניגנתי

../images/Emo214.gifנו, לפחות אחד ../images/Emo3.gif

פעם הבאה 2.. אחר כך 3... ואז בכלל לא ! תאמיני!

למעלה