מעריצים ממליצים

../images/Emo214.gifמעריצים ממליצים../images/Emo63.gif

כדי להכיר אתכם ואת העדפותיכם קצת יותר, מאוד מעניין אותי לדעת על איזה זמר/ת, או להקה מסוימת אתם מאוד ממליצים?, אבל תבחרו רק פייבוריט אחד מלבד כפיר!
[ואתם מוזמנים גם לפרט למה
]

בת 1986

New member
אוהבת ת'פינה הזאת ../images/Emo99.gif

ההמלצה שלי
דיסק שקניתי לאחרונה ואני מאוד מרוצה מהקניה.. הוא- הסליל של מטרופולין אלבום שני של הלהקה המעולה הזאת, דיסק גאוני לדעתי.. טקסט, לחן ועיבודים מדהימים.. לוקחים חלק באלבום הזה- עברי דנה עדינה, אביב גפן, רוני אלטר, ארקדי דוכין, ברק גביזון וכמובן היצור והמפיק של הלהקה- עופר מאירי מומלץ בחום!! אני מקשיבה לו המון.. וב20/11 יש הופעה שלהם בזאפה... מקווה להיות שם.. בכולופן, אחלה אלבום!! ואחלה הרכב..!!

../images/Emo214.gifכבר יצא להם אלבום שני?

וואי, בדיוק היום חשבתי על "לא אומרת כלום", אני ממש אוהבת את השיר הזה
אני אשתדל להקשיב לשירים שלהם לקראת סוף השבוע... נ.ב- שמחה שאת אוהבת ת'פינה הזאת

אחרי לבטים רבים אם לומר אהוד בנאי או לא

החלטתי שהפעם אני אניח לאהוד .. (לשם שינוי) ואם אהוד הוא המלך (אחרי ברי כן..) אז הפעם אני אלך למלכה! ואני לא מכתירה סתם! אני באמת מתכוונת למלכה
יהודית רביץ , תמיד אהבתי את השירים שלה , היא תמיד הייתה בסדר. אבל לפני איזה שנה יצא לי "להכיר אותה" יותר . וזכיתי להיות בהופעה שלה! וכל מה שהיה לי לומר זה ווואווו!!! היא רוקרית מדהימה .! המילים והלחנים שלה מקסימים והיא עושה פשוט טוב . המלצה ספציפית לדיסקים שלה?! אני חושבת על שניים, כמובן באה מאהבה . והאלבום האחרון שלה - עיר קטנה . שני אלבומים מדהימים מבחינתי! מלכה כבר אמרתי לא?!

למעלה