משחק התמונות

• פותח הנושא 0rin
  • פורסם בתאריך

0rin

New member
../images/Emo214.gifמשחק התמונות../images/Emo70.gif../images/Emo203.gif

אממ.. הפעם הנושא הוא.......(טה טה טה טםםםםםם
)
.................... צילומי קלוזאפ של התאומות
יש אפשרות תמונות רק של מרי קייט או רק של אשלי וכמובן שביחד..... אז...בהצלחה לכולם

mk and ash1

New member
אני-אני-ושוב אני!

תמונה מדהימה של אשלי... ויש לי שתי שאלות אוליך אורין: 1. אפשר לשים עוד תמונה רק של מרי-קייט?וכמובן שתוכלי לבחור רק באחת.. כאילו אם (!!) אני אנצח אז רק עם תמונה אחת.. קיצר כל תמונה בניפרד! פליזזזזזז 2. למה בחתימה שלך רק מרי-קייט מצויינת? מה עם אשלי? =(

0rin

New member
../images/Emo214.gifתשובות:../images/Emo203.gif

1. אחלה רעיון אבל נראה לי עכשיו בסיבוב הזה לא כי זה לא יהיה הוגן כלפי אחרים... 2. כי אני יותר מתחברת למרי קייט מאשר לאשלי.. אבל כבר תכננתי לשנות חתימה..והפעם אשלי כן תיכלל

mk and ash1

New member
תשובה לתשובות:

לא בסבב הזה? :\ אז באיזה כן? איזה סבב יש כאן בכלל?.. לא הבנתי אותך

0rin

New member
../images/Emo203.gif

הכוונה במשחק שכבר התחלנו... אם המנצחת הבאה תסכים לכל מתמודד לשים שתי תמונות אז אחלה...

TaPanta

New member
תנו לי צלחת סכין ומזלג

קצת מלח ואני כבר אסתדר עם התמונה הזו :> אין, מה האשדם צריך יותר אחרי יום עבודה כה קשה? תודה תודה תודה על התמונה אהבתי אותה

smiley chloe

New member
הנה שלי..../images/Emo8.gif

וואי איזה קשה לבחור.. יש להן כל כל הרבה תמונות מדהימות!

mk and ash1

New member
איזה מצחיקה מרי-קייט!../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

איזה פרצופים... ואשלי! אני כל-כך אוהבת את התמונות שהיא צוחקת בהן... יפות, יפות שבא לבכות!! תגידי אפרת- מאיפה יש לך את התמונות האלו? ובכלל עיתונים באנגלית? אני מכירה עיתנים קטנים באנגלית שעולים 50 ש"ח. את קונה גם את היקרים האלו??

olsen cool

New member
זה מארה"ב

אני זוכרת שכשהייתי,זאת הייתה התקופה שהסרט יום בניו יורק היה בקולנוע בארה"ב וכשחזרתי לישראל בדיוק זה הגיע לקולנוע פה,זאת הייתה תקופה שמלא עיתונים כתבו עליהן. נכנסתי לוולמארט והיו כל כך הרבה מגזינים עם תמונה שלהן על השער שפשוט לא ידעתי על מה להסתכל אז בחרתי את מה שנראה לי הכי מגניב. כנראה שבסטימצקי מוכרים את המגזין החדש של TEEN VOUGE,לא בדקתי.

למעלה