מתחילים לקום....

../images/Emo214.gifמתחילים לקום....../images/Emo124.gif

כשמגיע שבוע חדש ואתם לא רוצים להתחיל אותו, או כשאתם רבים עם ההורים, או האחים שלכם, ולא מוכנים לסבול אותם עוד שניה אחת, כשאתם מרגישים שאין מוצא.... איזה שיר של דניאל סלומון, אתם מרגישים שיעשה לכם טוב לשמוע?? זה יכול להיות השיר האופטימי ביותר, ויכול להיות אפילו זה שעצוב..בגלל שאתם כל כך תזדהו איתו, בואו נכתיר את השיר שמרפא פצעים, או לפחות...משכך אותם

LOLI152

New member
היי.

השיר היי תמיד עושה לי טוב.:) פשוט לשמוע אותו ולחייך חיוך של "וואלה, יש בזה משהו" חוץ מזה "אחרת" תמיד מצליח לנפץ אותי ולבנות אותי מחדש.

hodayoyo

New member
זה תלוי במצב רוח

כשאין מצב רוח ואני רוצה לצאת מזה, אז "לבן" זה השיר וגם "אני לא מאמין". כשהמצב רוח דפוק וכל מה שבא לי זה להישאר באומללות שלי, אז "אחרת", "בא מכאב", "כולם אוהבים את דניאל", ו"אין לך הגנה". יש גם את "לב זהב", "כוכב" ו"כשתחזרי" שאני נהנית לשמוע די בכל מצב. כמו ששמתם לב, אני די תקועה עוד בדיסק הראשון

../images/Emo214.gifהאמת שכבר בהתחלה הכל התחיל, לא?../images/Emo8.gif

למרות הכל, הפייבוריט שלי הוא הראשון
ונראה לי שבכלל הכרתי את דניאל סלומון דרך השיר "בא מכאב"
הודיה, כל כך כיף לראות אותך פה!!!

hodayoyo

New member
אצלי זה ככה עם כולם

כשאני חושבת על זה, כמעט כל מוזיקאי או להקה שאני אוהבת, הדיסק הכי אהוב עלי הוא הראשון, לאו דווקא כרונולוגית, אלא הדיסק הראשון ששמעתי. אצל דניאל זה באמת הראשון, גם אצל אוהד חיטמן ורונה קינן. אצל כנסיית השכל זה ידיים למעלה שהוא בכלל הרביעי שלהם, אבל הראשון בשבילי. היוצא דופן היחיד שעולה בדעתי כרגע זה שרון הולצמן שהדיסק האחרון שלו (זהב) יותר טוב מהשניים הקודמים, אבל זה באמת שונה, כי באחרון שלו יש שירים גם מהדיסק הקודם (סיכוי קלוש) שהוא הראשון מבחינתי. יש משהו בפעם הראשונה שאתה מתוודע למוסיקאי דרך דיסק שלם, שכנראה משאיר איזה חותם. [החפירה מוקדשת להדר
]

../images/Emo214.gif"ידיים למעלה" זה שיר כל כך יפה..

גיליתי אותו כשצפיתי בקליפ והתמכרתי
הוא מרגש אותי
את ממליצה לי על שרון הולצמן? מעולם לא האזנתי לו... מה שכן, אני ממליצה לך על מורן גמליאל! שמעתי אותו לראשונה ביום שבת ויש לו שירים טובים... ואת צודקת, גם אצלי זה ככה לרוב, כשאני אוהבת אמן, לרוב זה כבר מהאלבום הראשון... עם דניאל זה ככה, היהודים זה בהחלט ככה
מירי מסיקה ..[סליחה אם זה לא קשור XD] כפיר אפשטיין ו... אצל קרן פלס זה הדיסק האחרון XD אבל בהחלט שירים ששומעים לראשונה ואוהבים, משאירים חותם עמוק.. נו, מה שנקרא "רושם ראשוני קשה לשנות", לא כך?

hodayoyo

New member
שרון מומלץ בהחלט

(והנה לך רעיון לעוד פינה
) בשעה נורמלית יותר אתן לך כמה שירים ספציפיים אם בא לך
כנסייתה- עזבי אותך מהשיר ידיים למעלה, לכי על הדיסק כולו! אם יש משהו שאני לא אוהבת בעובדה שהשירים שלי על המחשב זה שהשמיעה היא לא מתחילת דיסק לסופו, אלא בלי סדר וזה כל כך הורס את חוויית השמיעה, יש סיבה לסדר שירים בדיסק. על מורן ממש לא צריך להמליץ לי, כבר בכוכב נולד הראשון אהבתי אותו וחיפשתי ומצאתי סקיצות שלו לכמה שירים ומאז אני עוקבת אחריו

../images/Emo214.gifטוב, אני צריכה ללכת בקרוב לטאוור ../images/Emo6.gif

למרות שאין לי כסף להוציא על דיסקים בקרוב, אבל נראה..עשית לי חשק.. ובהחלט פינה! [שאת יכולה להעלות אותה בעצמך!תני לעצמך את הכבוד שמגיע לך!!!!
]

hodayoyo

New member
ובכן

שירים של שרון ששווה לבדוק (לפני שקונים דיסק תמיד כדאי לשמוע כמה שירים כדי לראות אם את אוהבת את הסגנון בכלל...) והרבה אפשר לשמוע כאן
חלומות בטון עטופים הקיר הזה יש מקום שרון הולצמן (יש לו שיר כזה
) קוקאין קיית היום אתה יוצא מזה (דואט עם אייל שכטר) וכל אלו רק מהדיסק האחרון

hodayoyo

New member
ושכחתי לציין

ששווה במיוחד לקנות את הדיסק "זהב" מאחר ויש בו 24 טראקים, שזה לא דבר נפוץ היום.

../images/Emo214.gifלא חשבתי לקנות לפני האזנה בטאוור ../images/Emo6.gif

על אחת כמה וכמה בגלל שאני מאוד קשה ומיוחדת
בשירים..ואני קונה רק דיסקים שאני ממש מוצאת בהם דברים מיוחדים וטובים, אני פשוט מאמינה שאם את אוהבת משהו..זה לא סתם
כי יש לך טעם מצוין!!!!!
ואני אאזין בהזדמנות, כשיהיה לי זמן ולא כשאסיים את העבודה יומיים ברציפות ב19:00 |עייף|

idanri

New member
אוו שאלה טובה ../images/Emo13.gif

יש את השיר "חיפה 87" שתמיד עושה אותי שמח בכל פעם שאני שומע אותו. בזמן שמיעת השיר עולה לי הסיפור של חיפה 87 מנקודת מבטו של דניאל. כל התיאור של הפרטים שהוא שר הם מדהימים-"חולצה משובצת מלאה קרעים...",שאלת האהבה "ואיפה את היית כל השנים?"--->שיר מדהים. "לבן" שיר נחמד,מקפיץ כזה עם תוכן יפה שגורם לי לשמוח תמיד

../images/Emo214.gifאז כשאתה ממש עצוב/מעוצבן, אתה מאזין ל

חיפה 87 ולבן?
אותי חיפה 87 אף פעם לא הרגיע, אולי כי הוא לא נגע לי אישית מעולם..
אני צריכה להרגיש שאני מזדהה עם שיר, ואזזז אני מתפרקת איתו

idanri

New member
כן,את קולטת את האירוניה?

דווקא בגלל שאני עצוב אני שומע את השירים האלו שבאמת מחזירים אליי את השמחה בחזרה
חחח ממליץ לך לנסות...

../images/Emo214.gifאני לא יודעת למה,

אבל "חיפה 87" ממש לא עושה לי את זה... הוא שיר נחמד כ"שיר" אבל אני לא מצליחה להרגיש שום רגש / להזדהות בשיר.. עם רוב השירים האחרים דווקא כן
תנסה לשמוע את "היי" כשאתה עצוב, ואז תגיד לי מה אתה מרגיש!!!!

י yuval

New member
נחמדד

היי! מהרגע הראשון ששמעתי אותו בהופעה זה העלה בי חיוך.. לבן, תמיד! ואני לא מאמין- כי זה השיר הראשון ששמעתי של דניאל והוא תמיד מעלה נוסטלגיה וכיף! איזה כיף! הפורום חי

../images/Emo214.gifאני אקח את זה כמחמאה ענקית!../images/Emo9.gif

למרות שואלי זה בכלל לא קשור אליי
ואני ממש אשמח אם תעזרו לי, תשתתפו ואפילו בעצמכם תעלו שאלות! סתם שאלות! הכל יכול לעזור במקרה שלנו...
אנחנו לא נואשים, נכון?
ואיזה כיף לך!!!מקנאה בך!!!!! שמעת את השיר לייב
מבחינתי זה חלום בשבילי
ואני לא מאמין
אחד השירים שעושים לי צמרמורת תמידית ...

השירים השמחים של דניאל, בשבילי:

לדיסק הראשון אני כבר לא כ"כ מקשיב, אבל "אני לא מאמין" אכן שיר אופטימי, ודרך יפה מאד לסיים את האלבום. אני חושב שהאלבום השני של דניאל הוא הכי חלש שהוציא עד היום, למרות שבזמנו הייתי דבוק כמו מסטיק ל"אהבה", "רבותה" ו"מיתר קרוע"... אבל אלה שלושת השירים היחידים מהאלבום שבא לי לשמוע שוב. מתוכם, אהבה יכול להעלות קצת את המצברוח. אבל אם באלבום הראשון אהבתי מאד 4 שירים, ובאלבום השני 3, באלבום השלישי - יש רק אחד שאני לא אוהב ("חללית האם", פסיכדלי מדי ולא נוגע מספיק בשבילי). כל שאר האלבום הוא תענוג!
ממנו, הכי אהוב עליי הוא "חיפה 87", שגם אני מתחבר אליו מאד-מאד בגלל סיפור חיים שמעט מזכיר את שלי, ולמרות הקושי והכאב, השיר כולו מאד מאז'ורי, עם קצב שמזכיר צעידה בטוחה קדימה, וכולו משדר "זה אני, אלה החיים שלי ואני כבר לא מרגיש כ"כ אשם".
וכל זה בלי להזכיר את התיזמור הפשוט מדהים שלו. חוץ ממנו, יש את "היי" הנפלא, בו התאהבתי משמיעה ראשונה עוד לפני שהדיסק יצא (בהופעה בזכרון שהייתי בה). ולמי שהגיע עד הלום, סליחה על החפירה ותודה על הסבלנות.

איך שכחתי את "לבן".. למרות שאני כבר פחות שומע

אותו, הוא שיר נהדר, ובפסימיות הכללית של האלבום הראשון, מאד הפתיע כשיר "לבן" בין כל ה"שחור".

למעלה