נסכם שבוע?

../images/Emo214.gifנסכם שבוע?../images/Emo9.gif

ראיתי אין פה מישהו שאחראי על הפינה, אני אשמח לפתוח בכל יום שישי את השרשור הזה
....
שיר השבוע-
שיר השבוע של מאיה-
המאכל הכי טעים שאכלתי השבוע-
בילוי השבוע שלי-
תכנית טלויזיה שצפיתי בה השבוע-
דבר אחד טוב [מאוד!] שהיה השבוע-
דבר אחד מהשבוע שהייתי מוכנ/ה בשמחה לוותר עליו-
תכנונים לשבוע הקרוב-
שאלת הבונוס-אתם יוצאים ביום שישי, או שמעדיפים לצפות ב
?
סופ"ש צבעוני ופרחוני

תודה רבההה:)

אז הנה שליייישיר השבוע- "רגע לפני"בביצוע של אניה בוקשטיין.שיר השבוע של מאיה-כרגיל סיפור מכורהמאכל הכי טעים שאכלתי השבוע-ספגטי ושניצל יאמיייבילוי השבוע שלי-אממ לא היה זמן ממש......תכנית טלויזיה שצפיתי בה השבוע-"השיר שלנו"דבר אחד טוב [מאוד!] שהיה השבוע-ספר מ-ד-ה-י-ם שקראתי אותו קוראים לו "קלידוסקופ"דבר אחד מהשבוע שהייתי מוכנ/ה בשמחה לוותר עליו-ריב עם חברהתכנונים לשבוע הקרוב-קניות בשביל המסע לפוליןשאלת הבונוס-אתם יוצאים ביום שישי, או שמעדיפים לצפות ב?אמממ פעם ככה ופעם ככה:)שיהיה לכולם שבת שלום אוהבת אתכםםםם

urimz5

New member
שבת שלום לכולם

השיר שלי הוא יש בליבי כינור.מאכל: פיצה. בילוי: שינה ישנתי המון..וזהו לא היו לי דברים טובים ורעים מיוחדים השבוע ואין לי תכניות וזהו....

../images/Emo214.gifגמאני ישנתי המון השבוע../images/Emo12.gif

ואני בכל זאת עייפה
החורף משפיע

nitzangro2

New member
עונהה../images/Emo13.gif

שיר השבוע-ממממ לא יודעת... אין משו מסויים השבוע.. שיר השבוע של מאיה-ימים של אהבה המאכל הכי טעים שאכלתי השבוע-לזניהה בילוי השבוע שלי-אתמול יצאתי למסעדה והיום למסיבת פיג'מות אצל חברה[= תכנית טלויזיה שצפיתי בה השבוע-השמינייהה... שנגמרה היוםםםםםםםםםםםםםם=[=[ דבר אחד טוב [מאוד!] שהיה השבוע-יומולדת לחברתי הטובה[; דבר אחד מהשבוע שהייתי מוכנ/ה בשמחה לוותר עליו-על יום רביעי... תכנונים לשבוע הקרוב-לקנות ביום שלישי בגדים ויום רביעי אירוע... שאלת הבונוס-אתם יוצאים ביום שישי, או שמעדיפים לצפות בטלויזיה?אני יוצאת היום לשם שינוי נגמר השמינייההה!!!!!! מה אני יעשה?!?! אני משמעות לחיי!!!!!

../images/Emo214.gifכולם בוכים בגלל השמינייה

ורק אני בכלל לא מכורה
יש היום מועדון לילה
זה יעזור לך לצחוק קצת

t o m k a

New member
עונהה

שיר השבוע- אשם של סינרגיה שיר השבוע של מאיה- סיפור מכור המאכל הכי טעים שאכלתי השבוע- פיצה בילוי השבוע שלי- מסיבת הפתעה לידיד תכנית טלויזיה שצפיתי בה השבוע- השמיניה.. אני לא מאמינה שנגמר ))): דבר אחד טוב [מאוד!] שהיה השבוע- השלמתי עם חברה דבר אחד מהשבוע שהייתי מוכנ/ה בשמחה לוותר עליו- ביצפר תכנונים לשבוע הקרוב- ממ לא יודעת עדיין שאלת הבונוס-אתם יוצאים ביום שישי, או שמעדיפים לצפות בטלוויזיה? יוצאת

../images/Emo214.gifוואי.נתת לי רעיון לסקר../images/Emo12.gif

סינרגיה ומאיה=דואט?
יכול להיות מעניין!!!!!!!!!!!111
מה קרה, עד שפעם אחת אני רוצה להגיד שמאכל השבוע שלי הוא פיצה..כולם כותבים שהם אכלו פיצה
אוף.לקחו לי תמקוריות

עוונה =]

כוולל הכבוד שפתחת =]] אם את רוצה את יכולה לפתוח כול שבוע
שיר השבוע- Darin - Why Does It Rain ? שיר השבוע של מאיה-בלעדייך המאכל הכי טעים שאכלתי השבוע-אאממ פפייצה בילוי השבוע שלי-בבית ללמוד D= תכנית טלויזיה שצפיתי בה השבוע-השמיניה היום נגמר כול כך עצוב דבר אחד טוב [מאוד!] שהיה השבוע- אמאמאמאמאמאאמ.... לאדעת :| דבר אחד מהשבוע שהייתי מוכנ/ה בשמחה לוותר עליו- העצבים של אתמול תכנונים לשבוע הקרוב-ללמוד ללמוד לצאת מחשב טלויזיה שופינג :p שאלת הבונוס-אתם יוצאים ביום שישי, או שמעדיפים לצפות בטלויזיה?השבוע טלויזיה =]] ומשפחה ! סופשבוע טוב , שבת שלום וחג שמח

למעלה