סופסופסופשבוע!!!

../images/Emo214.gifסופסופסופשבוע!!!../images/Emo183.gif

שיר השבוע של כפיר-
שיר השבוע בכללי-
הדבר הכי טוב שהיה השבוע-
הדבר הכי מבאס שהיה השבוע-
תכנית שצפית בה השבוע-
מאכל השבוע-
בילוי השבוע-
סקופ השבוע/משהו שגיליתם השבוע/משהו שהדהים אתכם השבוע-
תכנונים לשבוע הבא?
והפעם שתי שאלות בונוס
הדבר הכי מועיל/טוב בחורף-
הדבר הכי מעצבן/מרגיז/מציק בחורף- סופשבוע רגוע

moriboy666

New member
just one time in band camp. ummmmm. here

שיר השבוע של כפיר-אמונהאושר ועצב שיר השבוע בכללי-ביזר לאב סונג של פרנטה! אלבום השבוע- הראשון של Deva Premal and Miten הדבר הכי טוב שהיה השבוע-לא יודע.. ליל אמש הדבר הכי מבאס שהיה השבוע-השבוע עצמו תכנית שצפית בה השבוע-בערוץ 10 שינו את הלוח משדרים. חראות זונות נאצים.. ראיתי לונדון וקירשנבאום מאכל השבוע-פיצה אט אתמול בלילה - לעולם אל תזמינו אקסרה צ'יס!!!!! בילוי השבוע-הופעה בשני והופעה הערב סקופ השבוע/משהו שגיליתם השבוע/משהו שהדהים אתכם השבוע-שומדבר תכנונים לשבוע הבא?למות והפעם שתי שאלות בונוס הדבר הכי מועיל/טוב בחורף-גשם מעונן ונעים בחוץ הדבר הכי מעצבן/מרגיז/מציק בחורף-שקר=\ סופשבוע רגוע גם לך

שיו איזה כיף, החורף בא באבאבאבא.. ../images/Emo6.gif

שיר השבוע של כפיר- בובה על חוט!
שיר השבוע, לא של כפיר- תנופה- בועז בנאי. אחרי שאפרת התאבדה- יוני בלוך.. הדבר הכי טוב שהיה השבוע- ההופעה של יואב, האנשים המדהימים שפגשתי, וכמובן כפיר
שחיבק אותי! הדבר הכי מבאס שהיה השבוע- שחברה הבריזה!
ויש לי וירוס במסנג'ר! מאכלי השבוע-
בילוי השבוע- ראו "הדבר הכי טוב שהיה השבוע" סקופ השבוע/משהו שגיליתם השבוע/משהו שהדהים אתכם השבוע-
תכנונים לשבוע הבא? אממ בינתיים לא..
ספונטנית
שאלות בונוס:
הדבר הכי מועיל/טוב בחורף?
חורף זאת פשוט עונה כיפית, השמיכה, הבגדים, ומזג האויר מושלם!
הדבר הכי מעצבן/מרגיז/מציק בחורף-
רק להתקלח, קר

שלי פאר

New member
איזה שבוע מוזר זה היה

שיר השבוע של כפיר- יש לך כוח שיר השבוע בכללי- אם הייתי, יופי - נעם פנחסוב הדבר הכי טוב שהיה השבוע- לא זוכרת הדבר הכי מבאס שהיה השבוע- לא יצאתי לשום מקום תכנית שצפית בה השבוע- עשיתי לעצמי מרתון שנות ה70 מאכל השבוע- בילוי השבוע- לא היה סקופ השבוע/משהו שגיליתם השבוע/משהו שהדהים אתכם השבוע- תכנונים לשבוע הבא? למות ממנת יתר של אלכוהול והפעם שתי שאלות בונוס הדבר הכי מועיל/טוב בחורף- הטרנינגים ש טי.אן.טי מוציאים הדבר הכי מעצבן/מרגיז/מציק בחורף- החורף !

../images/Emo214.gif

שיר השבוע של כפיר- אמונה
שיר השבוע בכללי-כשאת כאן - פיקה - קרן פלס
זהו, כעת זה כבר יצא לי מכל האוזניים
הדבר הכי טוב שהיה השבוע- יום רביעי בערב שהביא לי את הכוח.
הדבר הכי מבאס שהיה השבוע- יום שני בלילה שלקח לי את הכוח. תכנית שצפית בה השבוע- "בלה בלה בלה" [סרט שראיתי אתמול בלילה] מאכל השבוע- זה לא מה שאכלתי , זה עם מי שאכלתי
. ביום שלישי בערב עם אח שלי המקסים בארומה.. :] בילוי השבוע- ביום שלישי בערב עם אח שלי בקניון ובארומה.. סקופ השבוע/משהו שגיליתם השבוע/משהו שהדהים אתכם השבוע- אנשים... [אני לא צריכה להוסיף יותר מזה.] תכנונים לשבוע הבא? שהוא יעבור בשלום
, שאראה כבר את החברה הכי טובה שלי
, שאפגוש את מוריה
... והפעם שתי שאלות בונוס הדבר הכי מועיל/טוב בחורף-מקלחת
הדבר הכי מעצבן/מרגיז/מציק בחורף-לצאת מהמקלחת!

../images/Emo126.gif הנה הנה ../images/Emo9.gif

שיר השבוע של כפיר- אמונה ובובה על חוט
שיר השבוע בכללי- לא יודעת
הדבר הכי טוב שהיה השבוע- המממממ שיחות מגניבות במסנ ובטל' עם אנשים שאני אוהבת D:
הדבר הכי מבאס שהיה השבוע-לא יודעת X:
תכנית שצפית בה השבוע-הרבה, בעיקר השמיניה =]
מאכל השבוע-מילקי *יאמייי*
בילוי השבוע-לא משהו מיוחד
סקופ השבוע/משהו שגיליתם השבוע/משהו שהדהים אתכם השבוע-אפשר לבכות מהתרגשות!
תכנונים לשבוע הבא?מחר אני בתכנית של ליאור שליין, פוגשת את הפיג'מות, ו.... זהו בעיקרון =]
והפעם שתי שאלות בונוס
הדבר הכי מועיל/טוב בחורף-גשם! קר! ייאי!
הדבר הכי מעצבן/מרגיז/מציק בחורף-שנכנסים מים לגרביים :| שבוע מקסים לכולם!

../images/Emo126.gif היה סבבה כזה.

קצת מתיש כל התורות שם, אבל לא כלכך נורא. וגם פגשתי חייל אחד נורא חמוד אז...הקל עלי

../images/Emo9.gif

דבר ראשון, אני בחורה.. וגם שירתתי בלשכת גיוס הזו, אז אני תוהה לעצמי מי החייל החמוד

../images/Emo214.gifיאאא, אז לראות מחר ליאור שליין?!

יש סיכוי שאראה אותך?
ומילקי! זה היה הדבר הראשון שאכלתי היום!
את מכורת שמיניה!

moriboy666

New member
ליאור שלין כלכך רדוד=\

זה עצוב שזו התוכנית 'סאטירה' היחידה שיש כרגע עדיף היה והוא היה משאיר את הרושם העצום ממנו מ'משחק מכור' אבל זאת דעתי

../images/Emo126.gif האמת היא שהוא לא כלכך מצחיק,

אבל היי.. הפיג'מות היו שם
התמונה מימין לשמאל: חמו [מפורום הפיג'מות] עודד פז החמוד עם המפתחות של האוטו [אחרי ששמרנו לו על חניה כי הוא חנה באדום לבן, ואז לקח לו שעה לחנות] ואנוכי. וסתם למי שמעוניין לקרוא מה עבר עלי בכל היום הזה: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1082&msgid=107389176 אני מזהירה, זה ארוך

../images/Emo214.gifעודד פז הזה !!!

כל כך דומה לאחי הבכור!!!! רק שהוא בהיר, ואחי שחום!!! לא יאמן!!!!
שמחה שנהנת!!
אני אקרא את ההודעה כשאחזור מהעבודה

moriboy666

New member
אני רק אגיד שהיום שעשיתי בו את הצו הראשון

היה טרואומטי ומשפיל ברמות.

למעלה