סופשהשבוע החורפי הראשון כבר מאחור...

../images/Emo214.gifסופשהשבוע החורפי הראשון כבר מאחור...

שיר השבוע של כפיר-
שיר השבוע בכללי -
הדבר הכי מעפן/מעצבן שהיה השבוע-
הדבר הכי טוב שהיה השבוע-
בילוי השבוע-
מאכל השבוע-
איש השבוע-
ראיתם משהו שאתם אוהבים בטלויזיה?
קראתם משהו שאתם אוהבים השבוע?
התגעגעתם קצת לשגרת הלימודים?
תכניות לשבוע הבא-
החמיאו לכם השבוע?
הצחיקו אתכם השבוע?
הפתיעו אתכם השבוע?
אכזבו אתכם השבוע?
שאלת בונוס + אם הייתם חיה, איזו חיה הייתם?!
מי שבא לו, מוזמן להעלות תמונה שמאפיינת/עשתה לכם את השבוע! אל תשכחו שעדיף לחייך מאשר לבכות תמיד.

../images/Emo214.gif הפעם זה כואב.

"הפעם זה כואב. תמיד מחזיק בבטן, עכשיו זה מתפרץ." כמה מילים של יואב שמאפיינות בעיקר את 24 השעות האחרונות . מילים שחותכות לי את הלב. יש לי חברה טובה שאוהבת אמנים מסוימים כי היא מצליחה להרגיש שכל השירים נכתבו עליה, לא הצלחתי להבין אותה כל כך.. הפעם זה קרה לי. כל כך הרבה שירים ואני מרגישה שרובם נכתבו עלי. למרות שזה לא באמת נכון, זה מרגיש כאילו מישהו בעולם הזה מצליח להרגיש אותי ולגעת בנקודות הכי כואבות בלב שלי. "תן לי סימן לרגע שאני צודק. ואם, אם שוב טעיתי הפעם..." שיר השבוע של כפיר-"האור יעלה" שיר השבוע בכללי -"קרן אור" של יואב דגני. השיר החלומי שלי. השיר האהוב מכולם. השיר שרק בשבילו שווה להרגיש אהבה. השיר שרק בשבילו שווה בכלל לחיות... הדבר הכי מעפן/מעצבן שהיה השבוע-כל כך הרבה דברים...כל כך הרבה אכזבות... כל כך הרבה אכזבות בסופשבוע שחיכיתי לו במשך שבוע שלם. הדבר הכי טוב שהיה השבוע-האהבה, הדאגה והאכפתיות של שלי, אמלי ואור. ולא פחות חשוב, להיות פעם ראשונה באוניברסיטה וללמוד את מושא אהבתי. בילוי השבוע-אני כבר לא יודעת אם היה כזה, כי גם כשהיה הוא התפקשש לגמרי... מאכל השבוע-לאכול עם אמא היקרה שלי בקניון...לא נהנתי מהאוכל כמו שנהנתי עם אמא. איש השבוע-שלי
. ראיתם משהו שאתם אוהבים בטלויזיה?ראיתי משהו שגרם לי להתמכר במשך חמש שעות - האח הגדול. קראתם משהו שאתם אוהבים השבוע?קצת מהספר בפסיכולוגיה. התגעגעתם קצת לשגרת הלימודים?נמ, שכחתי להוריד את זה וזה כבר לא רלבנטי לאף אחד מלבדי... לא התגעגעתי, אבל לא מזיק לי. תכניות לשבוע הבא-כבר אין כלום. החמיאו לכם השבוע?וואו, כן. מישהי בצוות אמרה שאני הכי יפה בעולם. ועוד אחת כינתה אותי "יפה כל כך". ומישהי שאמרה לי שאני סטארית. הצחיקו אתכם השבוע?אני מתארת לעצמי שכן. הפתיעו אתכם השבוע?הכל כל כך אפור שאני לא מצליחה להזכר... אכזבו אתכם השבוע?מאוד. שאלת בונוס + אם הייתם חיה, איזו חיה הייתם?!אחרי דקות של מחשבות, אולי אריה - בגלל שנורא בא לי להיות הכי חזקה, מצד שני - אולי טווס, כי לדעת שאני הכי יפה היה יכול לתת לי בטחון לחיות את חיי. מי שבא לו, מוזמן להעלות תמונה שמאפיינת/עשתה לכם את השבוע! בעיצומו של שיר חדש.. אל תשכחו שעדיף לחייך מאשר לבכות תמיד. - זוכרת, אבל לא מצליחה..

מה קורה וזה?

שיר השבוע של כפיר- "האור יעלה" שיר השבוע בכללי - שילוב של "בא לי"/ התבלינים ו"כך או כך"/ יואב דגני הדבר הכי מעפן/מעצבן שהיה השבוע-
לשכוח מאיפה הגעת זה מקסים הדבר הכי טוב שהיה השבוע- לשמוע ב3 לפנות בוקר את "תיזהר ממנה, היא כמו דבורה מיד עוקצת" בגלגלצ, ולשים על פול ווליום ולהתחיל למחוא כפיים ולרקוד ברחובות כפ"ס, ושהשיר הזה לגמרי שלי
בילוי השבוע- מתלבטת בין ההופעה של התבלינים לבין של יואב, אז נלך על שתיהן וזהו
מאכל השבוע- מרק איש השבוע- כל אנשי ואנשות אתמול. כמה אהבה, זה מטורף. ראיתם משהו שאתם אוהבים בטלויזיה? בקושי יוצא לי לראות טלויזיה לאחרונה.. אז נגיד שהאח הגדול
קראתם משהו שאתם אוהבים השבוע? "הזדמנות אחרונה"/הרלן קובן תכניות לשבוע הבא- יש, תודה
החמיאו לכם השבוע? יאפ
הצחיקו אתכם השבוע? "אמרו לי שאני שר את השיר הזה הכי טוב", "אמא?"
הפתיעו אתכם השבוע? סוג של אכזבו אתכם השבוע?
כן.. אם הייתם חיה, איזו חיה הייתם?! בא לי להיות ציפור.. מי שבא לו, מוזמן להעלות תמונה שמאפיינת/עשתה לכם את השבוע! יש לי תמונה עם שחר. תקנאו

סופ"ש מהנה לכולם../images/Emo9.gif

שיר השבוע של כפיר- אמונה שיר השבוע בכללי - הרבה מהדיסק החדש של עברי! - אלוף העולם, צל שחור, מתעורר, חשוב לי, רק תבקש... הדבר הכי מעפן/מעצבן שהיה השבוע- כל ההברזות האלה! הדבר הכי טוב שהיה השבוע- יום בעקבות חיילים בילוי השבוע- מקווה שהיום יהיה נחמד
מאכל השבוע- שניצל! איש השבוע- אין ראיתם משהו שאתם אוהבים בטלויזיה? האח הגדול? קראתם משהו שאתם אוהבים השבוע? יש לי 2 ספרים לסיים לקרוא ואפילו לא התחלתי אותם! התגעגעתם קצת לשגרת הלימודים? ממש לא. תכניות לשבוע הבא- מבחנים, לקרוא את הספרים ועוד מבחנים! החמיאו לכם השבוע? אממ לא נראה לי חחח הצחיקו אתכם השבוע? כן!
הפתיעו אתכם השבוע? כן! אכזבו אתכם השבוע? מאד שאלת בונוס + אם הייתם חיה, איזו חיה הייתם?! לא יודעת! כולם מתעללים בחיות אבל אולי פרפר.. הייתי רוצה להיות פיה! (למרות שאני לא יודעת אם זה נחשב בע"ח)

שלי פאר

New member
אני לא חיה כאן מזמן

שיר השבוע של כפיר- הפחד נעלם שיר השבוע בכללי - בקצב אחיד בתנועות של הגוף - עברי לידר הדבר הכי מעפן/מעצבן שהיה השבוע- חושך ! הדבר הכי טוב שהיה השבוע- הדר בילוי השבוע- יום עם הדר , ערב עם חושך מאכל השבוע- מקדונלס עם הדר איש השבוע- הדר טירן ! ראיתם משהו שאתם אוהבים בטלויזיה? קראתם משהו שאתם אוהבים השבוע? ספר התגעגעתם קצת לשגרת הלימודים? תכניות לשבוע הבא- לישון החמיאו לכם השבוע? חחחח ברור הצחיקו אתכם השבוע?כן הפתיעו אתכם השבוע?כן אכזבו אתכם השבוע?כן שאלת בונוס + אם הייתם חיה, איזו חיה הייתם?! בת הים הקטנה מי שבא לו, מוזמן להעלות תמונה שמאפיינת/עשתה לכם את השבוע!

../images/Emo214.gifשלישלי../images/Emo23.gif

את פה יותר מכל אחד אחר (אולי אפילו יותר מעצמי..) בתקופה האחרונה ואת חברה כל כך טובה
אני צריכה ללמוד ממך לא מעט דברים.. תודה על כל מה שאת נותנת ועושה למעני, לעולם לא אשכח אותך (ובטוח שלא את הימים שלנו ביחד...)
אני אוהבת אותך

אפשר לקרוא לזה... שלמות :)

שיר השבוע של כפיר- ליפול
שיר השבוע בכללי - כל השירים מהדיסק של יואבי, במיוחד עד שהגעתי.
ומקום, ושמתי לב [מההופעה אתמול]- נועם פנחסוב
הדבר הכי מעפן/מעצבן שהיה השבוע- שהיועצת שלי העירה אותי ביום רביעי בבוקר :|
הדבר הכי טוב שהיה השבוע- אתמול היה מושלם.
בילוי השבוע- ההופעה של יואבי, וכמובן של נועם
מאכל השבוע- אוכל של אבא של שיר :)
איש השבוע- כל מי שהיה אתמול, ובמיוחד שיר, יואב ונועם
ראיתם משהו שאתם אוהבים בטלויזיה? האח הגדול
קראתם משהו שאתם אוהבים השבוע? ממ... ת'אמת שלא
התגעגעתם קצת לשגרת הלימודים? לא!
תכניות לשבוע הבא- לימודים :/
החמיאו לכם השבוע? כן, אתמול והרבה
הצחיקו אתכם השבוע? אוהוווו אתמול והרבה
הפתיעו אתכם השבוע? כן, נטוש
אכזבו אתכם השבוע? לא
שאלת בונוס + אם הייתם חיה, איזו חיה הייתם?! אנערף
מי שבא לו, מוזמן להעלות תמונה שמאפיינת/עשתה לכם את השבוע!

Miss Nat

New member
סוף שבוע מהנה לכולםם :)

שיר השבוע של כפיר- להיות עצמי שיר השבוע בכללי - אין.. רק היום התחלתי קצת לשמוע מוזיקה אחרי מלא זמן שלא שמעתי הדבר הכי מעפן/מעצבן שהיה השבוע- סתם עומס בלימודים שונאת תקופות לחוצות הדבר הכי טוב שהיה השבוע- ההצגה שהייתי בה אתמול.. למרות שציפיתי ליותר ולא היה משהו אבל תאטרון תמיד עושה לי טוב :) בילוי השבוע- / מאכל השבוע- שקשוקהההה איש השבוע- / ראיתם משהו שאתם אוהבים בטלויזיה? התוכנית שלי שלא ראיתי מלא זמן.. ג'נרל אוספיטל והאח הגדול קראתם משהו שאתם אוהבים השבוע? לא התגעגעתם קצת לשגרת הלימודים? ממש לא תכניות לשבוע הבא- כרגע אין החמיאו לכם השבוע? לא שזכור לי הצחיקו אתכם השבוע? כן.. הפתיעו אתכם השבוע? לא... אכזבו אתכם השבוע? כן אבל זה עבר שאלת בונוס + אם הייתם חיה, איזו חיה הייתם?! ציפור או סוס מי שבא לו, מוזמן להעלות תמונה שמאפיינת/עשתה לכם את השבוע!

../images/Emo19.gif

שיר השבוע של כפיר- "אם הוא ילך", כ"כ אבל! שיר השבוע בכללי -אמ "תפוחים ותמרים" של רמי קלינשטיין
הדבר הכי מעפן/מעצבן שהיה השבוע-
הדבר הכי טוב שהיה השבוע-כל הזמן הייתי סביב אנשים שאני אוהבת
. בילוי השבוע-לא היה כזה ממש. מאכל השבוע-|מגלגלת עיניים|לא יודעת איש השבוע-אחת מהחברות שלי ראיתם משהו שאתם אוהבים בטלויזיה?היפה והחנון
. קראתם משהו שאתם אוהבים השבוע?לא התגעגעתם קצת לשגרת הלימודים?לא
תכניות לשבוע הבא-מבחן בתנ"ך לעבור, וכנ"ל על מבחן באזרחות... החמיאו לכם השבוע?כן
הצחיקו אתכם השבוע?יאפ! הפתיעו אתכם השבוע?לא הפתעות חיוביות במיוחד אכזבו אתכם השבוע?
שאלת בונוס + אם הייתם חיה, איזו חיה הייתם?!הבת זוג של ברלי, למרות שגם כבן אדם אני הבת זוג שלו
מי שבא לו, מוזמן להעלות תמונה שמאפיינת/עשתה לכם את השבוע! הודגש באמצעות מדגישומטיק

ימים אחרים וזמנים משתנים..

שיר השבוע של כפיר-אמונה ואושר ועצב
שיר השבוע בכללי -מלאמלאמלא של יואבי הדבר הכי מעפן/מעצבן שהיה השבוע-חזרה למציאות. הדבר הכי טוב שהיה השבוע-יום חמישי. בילוי השבוע-הופעת השקה של יואבי מאכל השבוע-פיצה עגבניה
איש השבוע-יואבי וכל מי שליווה אותי ביום חמישי בעזריאלי ובהופעה
ראיתם משהו שאתם אוהבים בטלויזיה?האח הגדול, היפה והחנום. קראתם משהו שאתם אוהבים השבוע?נייט. התגעגעתם קצת לשגרת הלימודים?ממש ממש לא. תכניות לשבוע הבא-אין.. החמיאו לכם השבוע?כן
הצחיקו אתכם השבוע?מאוד
הפתיעו אתכם השבוע?גם. אכזבו אתכם השבוע?קצת.. שאלת בונוס + אם הייתם חיה, איזו חיה הייתם?!פיל.

inbarIL

New member
"כל מה שיכולתי לבקש, אולי בעצם קצת יותר"

שיר השבוע של כפיר-עצוב..
שיר השבוע בכללי -קשה לי לוותר, קרן אור / יואב דגני
הדבר הכי מעפן/מעצבן שהיה השבוע-לילה מלא בפחדים, מבחנים, בכי.
הדבר הכי טוב שהיה השבוע-השקה, שיחות, אנשים, עזריאלי, יציאה אתמול
בילוי השבוע-השקההההה
מאכל השבוע-צ'יפס
איש השבוע-כל האהובות שליייי
ויואב, ועוד מישהי שהיא כבר יודעת מי היא..
ראיתם משהו שאתם אוהבים בטלויזיה?רד בנד
קראתם משהו שאתם אוהבים השבוע?כן:)
התגעגעתם קצת לשגרת הלימודים?טחח. ממש לא.
תכניות לשבוע הבא-טיול שנתיייייייייייייייי
, ת"א, מבחן באנגלית, להנות קצת.
החמיאו לכם השבוע?כן..
הצחיקו אתכם השבוע?מאודD:
הפתיעו אתכם השבוע?נטע
אכזבו אתכם השבוע?כן.
שאלת בונוס + אם הייתם חיה, איזו חיה הייתם?!חח מאיפה לי
"Cause right now it's YOU AND ME"
ענבר.

../images/Emo187.gif

שיר השבוע של כפיר- אמונה שיר השבוע בכללי - קרן אור - יואב דגני הדבר הכי מעפן/מעצבן שהיה השבוע- שלא הלכתי להופעה של התבלינים הדבר הכי טוב שהיה השבוע- כנראה שההשקה
בילוי השבוע-^^ מאכל השבוע- במבה איש השבוע- מרוני ראיתם משהו שאתם אוהבים בטלויזיה? כן, גוסיפ גירל
נייט וג'ני
קראתם משהו שאתם אוהבים השבוע?סיימתי את הספר שלי
התגעגעתם קצת לשגרת הלימודים? לא תכניות לשבוע הבא- לא יודעת החמיאו לכם השבוע?כן הצחיקו אתכם השבוע?כן ובאופן מתפיע זה היה איתמר שהצחיק אותי
(וזה לא בגלל מה שהוא אמר בהופעה זה בגלל מה שהוא אמר אחריה !) הפתיעו אתכם השבוע?כן אחותי עשתה לי התקף לב קטן אכזבו אתכם השבוע? לא שאלת בונוס + אם הייתם חיה, איזו חיה הייתם?! ג'ירפה מי שבא לו, מוזמן להעלות תמונה שמאפיינת/עשתה לכם את השבוע!קחו תמונה כמובן קרדיט למיה על הצילום המהמם!! הודגש באמצעות מדגישומטיק

לזרוק את החיים לא שלך אלא של כל מי שאהבת....

שיר השבוע של כפיר-אמונה,הלילה יעבור לו. שיר השבוע בכללי -ארז לב ארי-מה אעשה.לה גרדיה-בורח,בלי פנים.גדי אלטמן-טחנות רוח. ומלא געד שגב. הדבר הכי מעפן/מעצבן שהיה השבוע- הרבה דברים,אבל אני מפסיקה עם המירמור. הדבר הכי טוב שהיה השבוע- הטיול,הק.מ בסופו של דבר,הבנות בנתניה,ההופעה,בורגוס עם מונני. בילוי השבוע-הופעה בשישי,בורגוס. מאכל השבוע-בורגוס! איש השבוע-אלון,מונני,האנשים מהטיול,אנשים טובים שהיו בהופעה. ראיתם משהו שאתם אוהבים בטלויזיה?נייט ראיתי טלוויזיה. קראתם משהו שאתם אוהבים השבוע? נעע התגעגעתם קצת לשגרת הלימודים? ממש לא! תכניות לשבוע הבא-משחק של גוש,שיעורי נהיגה,טיול לבקו"ם החמיאו לכם השבוע?כן מתנקי כפרעליו. הצחיקו אתכם השבוע? לגמרי
הפתיעו אתכם השבוע? אממ בערך. אכזבו אתכם השבוע? לגמרי. שאלת בונוס + אם הייתם חיה, איזו חיה הייתם?! אנאערף?

למעלה