סיכוםםםםםם שבועעעעעעעע

../images/Emo214.gifסיכוםםםםםם שבועעעעעעעע

שיר השבוע של דניאל-
שיר השבוע בכללי -
שמחים שאשר כבר לא באח הגדול?
הדבר הכי גרוע שהיה השבוע-
הדבר הכי טוב שהיה השבוע-
בילוי השבוע-
מאכל השבוע-
איש השבוע-
הרגשתם חורף השבוע?
תכניות לשבוע הבא- ותכניות לסופשבוע?????

idanri

New member
.............................................

- שיר השבוע של דניאל - לפעמים - שיר השבוע בכללי - יאיא(מהדג נחש)-מסכים - שמחים שאשר כבר לא באח הגדול? - חחחח האמת אני לא רואה את זה אז זה לא כל כך משמח או מעציב אותי... - הדבר הכי גרוע שהיה השבוע - אמממממ לא יודע... - הדבר הכי טוב שהיה השבוע -גם לגבי זה אין לי מושג.. - בילוי השבוע - היום באיזו מסיבת יום הולדת ובשאר השבוע הייתי בסנוקר ברחובות חחח.. - מאכל השבוע - דג ברוטב(איך אפשר בלי זה?
) - איש השבוע - אממממ קיפי בן קיפוד?איש יקר...חחחחחח - הרגשתם חורף השבוע? - כמובן אבל ממש לא הספיק לי הכמה דקות האלה שירד גשם... - תוכניות לשבוע הבא - לנסוע לתל אביב(כנראה ביום ראשון,מי שרוצה לבוא מוזמן) לקנות סינגלים,דיסקים ועוד כל מיני שטויות.. - תוכניות לסופשבוע - ללכת למסיבת יום הולדת היום בערב מלאה באלכוהול ומחר אולי לעבוד בבריכה וזהו אני חושב.. שבת שלום לכוווווולם

../images/Emo214.gifאני בעד מפגש פורום ביום ראשון!!!!!!!!

אני בחופש ביום ראשון אז אוכל לבוא לתל אביב מתי שרק תרצו!!!!!!!!
תודיעו לי אם תרצו

שני חמו1

New member
סיכום..

היה שבוע ממש ארוך, נכון ? שיר השבוע של דניאל- יש מלא, בעיקר מהדיסק הראשון.. אוהב אותך, לבן, כולם אוהבים את דניאל ועוד.. שיר השבוע בכללי - גם מלא.. בעיקר אריק איינשטיין - בדרך לגימנסיה, סע לאט, מה עושות האיילות בלילות ועוד.. שמחים שאשר כבר לא באח הגדול? לא.. אני מתה עליו ! אבל שמעתי שחזני מחליף אותו הדבר הכי גרוע שהיה השבוע- .. הדבר הכי טוב שהיה השבוע- בת דודה שלי הייתה אצלי אחרי הרבה זמן.. בילוי השבוע- ארוחת ערב עם החברות מאכל השבוע- בעיקר שוקולד איש השבוע- בת דודה הרגשתם חורף השבוע? כמובן
תכניות לשבוע הבא- עוד אין ותכניות לסופשבוע?????

LOLI152

New member
מדהימה שלי!!!!! ../images/Emo24.gif!

היה קורס... אדיר!!!!!!!!!!!!!!!!!! באמת היה גאוני!: ) כ"כ נהניתי! הקורס טס!רק הגענו מסדר פתיחה והנה מסדר דמעות!! שיר השבוע של דניאל- אהבה- פשוט התחילו לשיר את זה באמצע. שיר השבוע בכללי - תאו תאו...! אךךך הגאונות הנשפכת מהמדריכים שלנו! שמחים שאשר כבר לא באח הגדול? לא ממש מעניין אותיXD הדבר הכי גרוע שהיה השבוע- שנגמר הקורס! הדבר הכי טוב שהיה השבוע-ה-קורס!!:) בילוי השבוע- קורס רש"צים 08-09 מאכל השבוע- דני! חחח 2 מהחדר שלי עשו תחרות.. אכלו כל אחד 13 דני! הקיאו את החיים אחרי זה. איש השבוע- אחד שישן לידי (ישנו אני והוא על הרצפה באחד החדרים) היה פשוט כיף איתו! אללה מזלגות כל הלילה!XD הרגשתם חורף השבוע? קצת. ביום פתיחה של הקורס היה חורף בבוקר וחם אחרי זה, ובקורס ירד קצת גשם. תכניות לשבוע הבא- להתנחל אצל חברה.. לישון! חולה עליכם!!

LOLI152

New member
הוא תמיד חלק! 3>

דיברנו בקורס, הוא אפילו דיבר עם אחת הבנות שם, גם דיברנו היום, שעתיים.. אחרי הוא היה צריך ללכת. הוא סגר.. שבוע הבא הוא יוצא.. הוא אמנם שונא-צופים אבל מכבד ומבין. וכמובן שהכל נעשה בהומור מטורף.. ושום דבר לא נהפך לרציני או משהו כזה. וכמובן כולם ידעו שיש לי מישהו ושאני נאמנה ושמעו את מעללינו במשחקי מטורפים בלילה.. (משחקים מטורפים כל הלילה זה שולט!) חוץ מזה , הוא יודע שאני מתה עליו.. ושבחיים אני לא אעשה דברים מהסוג הזה עם מישהו אחר כשאנחנו ביחד.. חוץ מזה, מזלגות עושים רק עם אנשים זרים! זה לא כמו כפיות! XD

למעלה