סיכום השבוע של חנוכה

../images/Emo214.gifסיכום השבוע של חנוכה../images/Emo27.gif

שיר השבוע-
המאכל הכי טעים שאכלתי השבוע-
בילוי השבוע שלי-
תכנית טלויזיה שצפיתי בה השבוע-
דבר אחד טוב [מאוד!] שהיה השבוע-
דבר אחד מהשבוע שהייתי מוכנ/ה בשמחה לוותר עליו-
שאלת בונוס-הזכרון הכי טוב שישאר לכם מהחג הזה
אתם מוזמנים להעלות תמונת שבוע

a666blove

New member
עונה

שיר השבוע-one shot המאכל הכי טעים שאכלתי השבוע- גלידת פיצוץ וארוחת ערב יום שישי בילוי השבוע שלי- עם חבר שלי אתמול=) תכנית טלויזיה שצפיתי בה השבוע- קטי המכוערת ואיך עושים להקה דבר אחד טוב [מאוד!] שהיה השבוע- אמ.. שאני וחבר שלי היינו חודש חיחי דבר אחד מהשבוע שהייתי מוכנ/ה בשמחה לוותר עליו- הריב אתמול..=\ שאלת בונוס-הזכרון הכי טוב שישאר לכם מהחג הזה - אמ... שאני וחבר שלי חרטנו תשמות שלנו בפארק...

עונה../images/Emo13.gif

שיר השבוע-סודות האהבה וגם פה ושם שירי חנוכה
המאכל הכי טעים שאכלתי השבוע-כמובן שאין כמו סופגניות
בילוי השבוע שלי-מממממ קוקה קולה...היה מ ד ה י ם
תכנית טלויזיה שצפיתי בה השבוע-קטי...ועוד כמה
דבר אחד טוב [מאוד!] שהיה השבוע-טחנתי מלא סופגניות חחחעע
דבר אחד מהשבוע שהייתי מוכנ/ה בשמחה לוותר עליו-שהייתי חולה ולא יצאתי הרבה
שאלת בונוס-הזכרון הכי טוב שישאר לכם מהחג הזה:משו מדהים שקרה לי בלילה..טוב לא כ"כ מדהים אבל זה היה מיוחד כזה..ביום חמישי נראלי הלכתי בלילה [שלוש בלילה ככה] הלכתי לשטוף פנים וחשבתי לעצמי כל מני מחשבות נו מכירים בכאלו שאתם מדברים אל עצמכם וזה זה זה...ואז אמרתי לעצמי :"ה'..הלוואי ויהי עכשיו גשם".. ואני נשבעת אחרי דקה התחיל לרדת מבול..גשם כ"כ חזקק והכי מדהים הוא נגמר אחרי 5 דקוות..ווואיי זה כמו נס..ביקשתי גשם והוא ירדד

../images/Emo214.gifחחח, יא על טבעית שכמותך!../images/Emo6.gif

העיקר שכעת את מרגישה טוב יותר

white angels

New member
חחח קרעת אותי עכשיו ../images/Emo6.gif

אולי תלכי להתמודד בתוכנית של אורי גלר בתור אחת שמורידה גשמים
חח אבל זה באמת מגניב.. הלוואי שיהיה לנו הרבה גשם שבוע הבא..לא מרגישים בכלל את החורף

חחחחח../images/Emo6.gif

מגניב זה לא המילה! אני מזה חופרת עם זה לכולם!
איןןן איןן אהבתי שאני מורידה גשמים חעעעע
ואורי גלר לא יקבל אותי חחחעעע

white angels

New member
אני מאמינה שכן../images/Emo3.gif

פשוט תעשי לו היפנוזה והוא יקבל אותך בלי להניד עפעף

חעעעע../images/Emo3.gif

אבל העל טבעיות שלי באה ככה פתאום נגיד מתי שאני רוצה לעשות משו זה לא עושה\וככה זה בא בפתאום חחעע

a666blove

New member
חחחחח איזה מגניב!

את אשכרה אורי גלר=) הלוואי עליי ככה חיחי

חחחע../images/Emo6.gif

אני בנאדם חולה נפש..עם בעיות נפשיות קשותתת.. ועוד עם כול זה אני אורי גלר חחעעע
יש לי חיים קששיים

white angels

New member
המון מזל טוב מאמי../images/Emo24.gif

שתזכו להיות ביחד עוד הרבה הרבה זמן

a666blove

New member
חחח יאיאיאיאיא תודה איזה חמודות!!!

חח ובקשר לחתונה ניחייה וניראה=)

../images/Emo214.gifיוצא שאני עונה../images/Emo214.gif

שיר השבוע-מכורה ל"שיר עצוב" של אביב גפן [מהדיסק של "ממנטו מורי"] המאכל הכי טעים שאכלתי השבוע-וואו. הפרוזן יוגורט שאכלתי ב"גלידה באר שבע", באשקלון . אני בחיים לא אשכח את התערובת המדהימה:אבטיח, תותים ומקופלת
כ"כ בא לי
.. בילוי השבוע שלי-להיות בים עם החברה הכי טובה שלי.
תכנית טלויזיה שצפיתי בה השבוע-לא צפיתי -בכלום-, לא היה לי זמן -לכלום-
דבר אחד טוב [מאוד!] שהיה השבוע-ראיתי את כל האנשים שהכי בלב שלי. דבר אחד מהשבוע שהייתי מוכנ/ה בשמחה לוותר עליו-הייתי מוכנה למחוק את הלילה של יום רביעי. שאלת בונוס-הזכרון הכי טוב שישאר לכם מהחג הזה:ים
מה צריך להוסיף?
תמונת שבוע-קודם אתם תעלו

ludashit

New member
עונה ../images/Emo137.gif ../images/Emo26.gif

שיר השבוע- עדיין עם השיר של נינט "היא יודעת"! שיר יפה!! המאכל הכי טעים שאכלתי השבוע- סופגניות , אכלתי איזה 9 סופגניות השנה , ובורגר ראנץ עם אחותי. בילוי השבוע שלי- הלכתי עם אחותי למחזמר של ההצגה "עלי באבא ותיבת הזהב" ,וואי ההצגה הייתה פשוט נפלאה , שנהב צדוק היתה מלכה (ילדות רעות) אוףףף נסעתי עד אשדוד......בעעעעעעעעע תכנית טלויזיה שצפיתי בה השבוע- אמממממ קטי המכוערת לא ראיתי כל-כך , פספסתי הרבה.
דבר אחד טוב [מאוד!] שהיה השבוע- נפגשתי עם אחותי , אחרי חודשיים שלא ראיתי אותה. דבר אחד מהשבוע שהייתי מוכנ/ה בשמחה לוותר עליו- ה-
שאכלתי יותר מידי. שאלת בונוס-הזכרון הכי טוב שישאר לכם מהחג הזה- ההצגה של עלי באבא. אתם מוזמנים להעלות תמונת שבוע היה שבוע נחמד סה"כ!!

למעלה