סיכום השבוע:

just adiki

New member
../images/Emo214.gifסיכום השבוע:../images/Emo214.gif../images/Emo135.gif../images/Emo71.gif

שיר השבוע:
קליפ/סרטון השבוע:
תוכנית השבוע:
סרט השבוע:
ציטוט השבוע:
מסר לאומה:
דבר טוב שקרה השבוע:
דבר לא טוב שקרה השבוע:
תכנונים לסופ"ש:
תכנונים לשבוע הקרוב:
תמונה: שבוע טוב

CarmitF

New member
../images/Emo187.gif

שיר השבוע: from yesterday קליפ/סרטון השבוע: כשהייתי באילת הייתה בטיילת בובת ארנד שהיא כמו הכלב שמוניקה וצ'נדלר הביאו לאמה חח. הוא מסתובב במעגלים תוכנית השבוע:מגרש ביתי [התחלתי סופסוף לראות את עונה 5] סרט השבוע: ציטוט השבוע: כשהייתי באילת בנדוד שלי אמר "אני אלמד ספרדית או ארגנטינאית"
מסר לאומה:כשהייתי באילת,הגישו לאכל ביום שבת רטטוי חחחחח [זה טעים]. גם הסושי היה טעים דבר טוב שקרה השבוע: ריקוד הפונגה
דבר לא טוב שקרה השבוע: אממ..לא יודעת תכנונים לסופ"ש: היסטוריה היסטוריה היסטוריה תכנונים לשבוע הקרוב: היסטוריה תמונה:

CarmitF

New member
בקשר לסרטון..

זה סרטון כי הייתי צריכה לתעד את זה איכשהו

just adiki

New member
עונה:

שיר השבוע:"אחרי שאהב"-ריטה קליפ/סרטון השבוע:אין. [אני מתארת לעצמי שזה יהיה בקליפ מההופעה מחר בקדם השוודי.] תוכנית השבוע:"הישרדות"
כבר מחכה למחרררר... סרט השבוע:לא ראיתי השבוע סרט ציטוט השבוע:אחת התלמידות נכנסת בצעקות לכתה:"עדנה! סליחה על האיחור, הייתי בשירותים!"
מסר לאומה:יום ראשון דרביייייייייייייי!!!! דבר טוב שקרה השבוע:טיול שנתי
! דבר לא טוב שקרה השבוע:הייתי עצבנית היום... תכנונים לסופ"ש:יש ליבערב בייביסיטר ואם ההורים יחזור מוקדם יחסית [עד 1 נגיד] אז אני אלך לחברה. וללמוד להיסטוריה.. תכנונים לשבוע הקרוב:היסטוריה, לנוח, ללמוד למבחן בספרות מורחב. תמונה:
מהטיול השנתי

NITSAN6

New member
מסכמת../images/Emo9.gif../images/Emo112.gif

שיר השבוע:אין קליפ/סרטון השבוע:אין תוכנית השבוע:הישרדות סרט השבוע:עגבניות ירוקות מטוגנות ציטוט השבוע:אין מסר לאומה:
דבר טוב שקרה השבוע:היה לי מבחן בספרות והוא הלך ממש טוב
דבר לא טוב שקרה השבוע:התחלתי את העבודת שורשים... תכנונים לסופ"ש:אין תכנונים לשבוע הקרוב:טיול חרמון
תמונה:אני בתגובה מהירה...

NITSAN6

New member
אהה בעצם יש לי ציטוט../images/Emo112.gif

המורה שלי להבעה היא מזה סתומה וכולם בורחים לה מהשיעורים...באמצע השיעור ילד אחד דפק את הראש בשולחן ממש חזק ויצא למזכירות והמורה לא הבינה איך זה קרה"מה קרה?" ילד אחד"הוא דפק את הראש בשולחן" המורה"מה זאת אומרת? פתאום נפל לו הראש"

linoy7

New member
שבוע טוב!../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif

שיר השבוע: הההההיום יומולדת
קליפ/סרטון השבוע: -- תוכנית השבוע: מיכאלה, חברים סרט השבוע: -- ציטוט השבוע: "חשמל! חשמל! חשמל!"
[יום חמישי, במסיבה של חברה, שמו שיר שמישו אומר שם- חשמל! חשמל! חשמל!
וואי, לא הפסקנו לצחוק!
] ויש עוד מלא של המורה המלכה לאזרחות..
מסר לאומה: ממממ... לא יודעת דבר טוב שקרה השבוע: יומולדת לחברה
דבר לא טוב שקרה השבוע: ב"ה, אין
תכנונים לסופ"ש: הממ.. טוב, אז אחרי שיום חמישי ישנתי 3 שעות[חזרתי מהמסיבה ב- 2 וחצי ונרדמתי ב- 3] השלמתי שעות שינה, למדתי למתמטיקה ותנ"ך
תכנונים לשבוע הקרוב: מבחנים. תמונה: --

למעלה