סיכום השבוע

../images/Emo214.gifסיכום השבוע../images/Emo214.gif

שיר השבוע-
דבר טוב שהיה השבוע-
דבר מבאססססס שהיה השבוע-
תכנית שצפית בה השבוע-
בילוי השבוע-
יש תכניות לשבוע הבא?
מאכל השבוע-
סקופ השבוע-
הדבר הכי הזוי שהיה השבוע-
סיוט השבוע-

white angels

New member
../images/Emo218.gifעונה../images/Emo218.gif

שיר השבוע-כל מיני שירים ברוסית,חרשתי על כל התיקייה של הרוסית
דבר טוב שהיה השבוע-שום דבר מיוחד
דבר מבאססססס שהיה השבוע-המתכונת בפסיכו' אבל טוב שנפטרתי ממנה..הייתי לחוצה לפני.. תכנית שצפית בה השבוע-קטי,הזר..ראיתי קצת השיר שלנו וזה סדרה ממש דפוקה.. בילוי השבוע-שום כלום. יש תכניות לשבוע הבא?יום העצמאות
,להתכונן למתכונת באנגלית ויש רונדו של סיום בצפר
מאכל השבוע-קבב..יאמי.. סקופ השבוע-נמ..שכנראה תאריך הגיוס שלי נדחה? הדבר הכי הזוי שהיה השבוע-כל העניין של השביתות,לבוא או לא לבוא לבצפר,או שאם יש שביתה לבוא למקצועות של הבגרות או שבעצם אין בצפר בכלל?
סיוט השבוע-לא היה כלום ברוך השם. שבת שלום לכולם וסופשבוע נפלא,תעשו חיים
בהצלחה לכל מי שיש לו מתכונות,בגרויות ושאר ירקות,אתם תעברו את זה בשלום

m2love

New member
עונה../images/Emo9.gif

שיר השבוע-Nelly Fortado - Say It Right דבר טוב שהיה השבוע-כלום דבר מבאססססס שהיה השבוע-כל מה שקרה ביום רביעי תכנית שצפית בה השבוע-קטי.. בילוי השבוע-ממ לא היה..אבל היום אני הולכת עם חברות למקס ברנר
יש תכניות לשבוע הבא?יום העצמאות..ולסיים את העבודות מאכל השבוע-פיצו'ש
(חח פיצה) סקופ השבוע-מממממממ.. הדבר הכי הזוי שהיה השבוע-לאדאת.. סיוט השבוע-יום רביעי
שתיהיה לנו שבת שלום ומבורכת חח
סופשבוע מהנה ורגוע..תבלו הרבה
המון בהצלחה בלימודים ובהכל... הכל יהיה בסדר בעזרת השם

panci thet i

New member
עונה עבר מהר-מהר

שיר השבוע-London Beckond Songs About Money Written By Machines 2 (אם לא של פאניק אז של מי עוד?) דבר טוב שהיה השבוע-ה י ו ם-התחיל בצחוק עד השמיים והסתיים בבכי דבר מבאססססס שהיה השבוע-ל ל מ ו ד תכנית שצפית בה השבוע-קטי...ארץ נהדרת....השמיניה... בילוי השבוע-תחשבו בהיגיון-אני יוצאת לבילוים? יש תכניות לשבוע הבא?לא לצערי מאכל השבוע-דגיייים סקופ השבוע-שזה? הדבר הכי הזוי שהיה השבוע-שזה? סיוט השבוע-חחחחח אין נו

rz10

New member
עונהה

שיר השבוע- ממ היו מלא אבל ROCKSTAR של NICKLEBECK דבר טוב שהיה השבוע- היום אחר הצהריים :p דבר מבאססססס שהיה השבוע- יום השואה? :( תכנית שצפית בה השבוע- קטי המכוערת XD בילוי השבוע- היום עם חברה שלי כפרעליה :) יש תכניות לשבוע הבא? בוודאי P: מאכל השבוע- פיצה טעימהטעימה בדומינו P; סקופ השבוע- אממ..שיש לי חיים סוף סוף?XD סתם. הדבר הכי הזוי שהיה השבוע- שיעור מדעים, מסיבה מסוימת סיוט השבוע- ריבים בלתי פוסקים עם ההורים -.-

creep tamuril

New member
../images/Emo13.gif

שיר השבוע- TOTAL ECLIPSE OF THE HEART שיר יש,ן של בוני טיילר דבר טוב שהיה השבוע-ידיד שלי אמר לי שכל שאר התכונות שלי מפצות פי מליון על הגובה
דבר מבאססססס שהיה השבוע- מגן, גיליתי שיש המון מתכונות
תכנית שצפית בה השבוע-קטי... בילוי השבוע-איזה בילוי?? יש תכניות לשבוע הבא?חיפה או משהו כזה מאכל השבוע-פנקייק
סקופ השבוע-אני מנותקת מהעולם הדבר הכי הזוי שהיה השבוע-חיכיתי לתור אצל הרופא, ומרוב שיעמום הלכתי לגרד חישגד. לא שזכיתי במשהו... סיוט השבוע- אני בלחץ מהמבחנים, ריבים משפחתיים וכאלה.

../images/Emo214.gifנמנמ?-נמנמ!

שיר השבוע אלפי זוגות עיניים. דבר טוב שהיה השבוע-אמא קנתה לי תיק שהיה ה"חלום שלה" !!
וגם וגם וגם...אכלתי עם אמא וספתא במסעדה. וגם וגם וגם..הייתה לי שיחה ממש טובה עם ידיד שלי. וגם וגם וגם...הכנתי מתנה לספתא ליומולדת והשקעתי בה 6 שעות [ויותר] . וגם וגם וגם...אתמול הייתה ארוחת[ערב]יומולדת לספתא שלי והיה נפלא. וגם וגם וגם..החיים יכולים להיות יפים. דבר מבאס-אכזבה מאוד גדולה. תכנית שצפית בה השבוע-צפיתי פעם ראשונה ב"ארץ נהדרת" והיה מצחיק! בילוי השבוע-ביום רביעי הייתי ברמת גן, אחר כך בקניון בעיר שלי, אחר כך נסעתי עם אחי לעזריאלי..יומטורף
תכניות לשבוע הבא?-הכי חשוב, לעבור את השבוע הזה בשלום ואם אפשר, עם כמה שיותר חיוכים. מאכל השבוע-באלי צ'יפס! סקופ השבוע-תזהרו.אנשים יכולים להיות קוצים. אם הם ידקרו אתכם תשאר לכם צלקת לכל החיים.. הכי הזוי-"זה נדמה כאילו הכל שחור ואין אף אחד, אף אחד שיעזור".. סיוט השבוע- יכול להיות שמהר יצא עכבר.

white angels

New member
אני בטוחה

שתעברי את השבוע הזה בשלום
תהיי אופטימית. שמחה שבילית הרבה השבוע
ותתחדשי על התיק/ הממ הבטחת שתעלי תמונה של המתנה שעשית לחברה שלך,אם זכרוני אינו מטעה אותי

../images/Emo214.gifאז זהו, שמאז..

עוד לא הייתי בבצפר=היא עוד לא קיבלה ת'מתנה.אבל טוב שהזכרת לי כי בכלל שכחתי מזה!תזכירי לי בקרוב שוב

למעלה