סיכום שבועיי

../images/Emo214.gifסיכום שבועיי../images/Emo42.gif

השבוע שעבר היה פשוט....? [תשלימו!
]
שיר השבוע של כפיר-
שיר השבוע בכללי-
מאכל השבוע-
משקה השבוע-
ארטיק/גלידת השבוע-
הדבר הכי טוב שהיה לי השבוע-
הדבר הכי מעצבן שהיה לי השבוע-
תכנית/עיתון/ספר השבוע-
תכניות לשבוע המתקרב- תנצלווווו את סוףףף הקיץץץץ!!!!!! [אתם מוזמנים להמליץ לי על רינגטונים כי יש לי פלאפון חדש ואין בו כלוווווווווווווום|חבלו|]

../images/Emo214.gifואתן לא חייבות לענות על הסעיף של כפיר

[אפשטיין
] רק חבל שאתן לא שומעות מוזיקה איכותית

white angels

New member
אהמ..מאיפה לך?../images/Emo122.gif

לא כל אחד אפשר להגדיר בתור אחד שעושה מוסיקה איכותית..כל אחד והטעם שלו..יש כאלה שיגדירו אותו כמוסיקה איכותית ויש כאלה שלא..

m2love

New member
זהו....

כל אחד והטעם שלו ומה שהוא מעדיף ומה שהוא אוהב.. יש כאלו שיגידו שמוזיקה בסגנון רוק זו מוזיקה איכותית ויש כאלו שיגידו שזה מגעיל ושפופ זה יותר יפה.. וכנ"ל ככה לגבי הזמרים .. אז אין אפילו על מה להתווכח ! נגיד את (הדר) אוהבת את כפיר ואיריס פרחי..ואני בכלל לא מתחברת לאיריס :\ אני לא אוהבת סגנון כזה כמו של קרן פלס וזה...אין זה משמעם אותי..אבל אם את אוהבת את זה...זו זכותך ! כל אחד והטעם שלו

white angels

New member
נכון..../images/Emo45.gif

אז למה להגיד שאנחנו לא שומעות מוסיקה איכותית? את לא יודעת בכלל מה אנחנו שומעות..

m2love

New member
עונה ../images/Emo13.gif

השבוע שעבר היה פשוט מדהים
שיר השבוע של כפיר-חחח לא מכירה שיר השבוע בכללי-ממ..כל מיני שירים באיטלקית..חח מודה אני מהזה אוהבת תשירים הישנים האלו באיטלקית...חח
מאכל השבוע-חחח על האש
משקה השבוע-חחח קולה ארטיק/גלידת השבוע-גלידה ריבת חלב ועוגיות שוקולד
הדבר הכי טוב שהיה לי השבוע-מממ..שהלכתי יום ראשון לסופרלנד..ואתמול הייתי בעל האש כל הלילה חח והיה כלכך כיף
הדבר הכי מעצבן שהיה לי השבוע-חחח תאמת?לא היה
תכנית/עיתון/ספר השבוע-חח אין תכניות לשבוע המתקרב-מממ..להנות כמה שיותר מהשבוע האחרון של החופש..ולנסות להתרגל לקום מוקדם..חחח כי אני הולכת לישון ב3,4 וקמה ב11,12 חחחח:D ולגבי רינגטונים..אין לי שמץ מה להמליץ לך..פשוט תורידי שירים שאת אוהבת וזהו...
שיהיה לנו סופשבוע מהנה ורגוע.. תהנו כמה שיותר מהשבוע האחרון של הקיץ... ופשוט תעשו חיים

../images/Emo214.gifאיזה כיף לך!!!

החיים הטובים, על האש, לישון מאוחר... תנצלי את השבוע האחרון של החופשששש1!!!

m2love

New member
חחח../images/Emo13.gif

אבל הבאסה שאני צריכה להתחיל להתרגל לקום מוקדם.. עכשיו כבר שתיים בלילה ואני לא עייפה.. שמתי שעון מעורר שאני יקום מחר בשבע חחח..ככה שאני יהיה עייפה ואני ילך לישון מוקדם.. חחח אבל לא ניראלי שזה יצליח:\ אבל נקווה..
וגם את תנצלי תשבוע האחרון של הקיץ חח..כי אצלך יהיה עוד חופש עד הגיוס נכון...? לילה טוב

m2love

New member
חח לא..

הלכתי לישון בחמש לפנות בוקר.. חחח רציתי לישון יותר מוקדם אבל לא הייתי עייפה.. ודיברתי עם מישו שיחה ארוכה כל הלילה באיסיקיו..חח שיחת נפש אל תוך הלילה
אז קמתי בעשר וחצי...ואני דיי עייפה:\ אווף נקווה שהיום אני ילך לישון יותר מוקם ומחר אני יקום מוקדם חחח

white angels

New member
חחחח לא נורא

את יכולה להרשות לעצמך..זה לא שיש לך צבא שמחכה לך ותצטרכי לקום כל יום ב5 בבוקר(במקרה הטוב) אני בינתיים לא הצלחתי ללכת לישון יותר מוקדם
הכי מוקדם שלי בינתיים זה 1 ומשהו
אז מה,עוד שבוע הא?
חחח אה את רואה את השידורים החוזרים של קטיה נכון? איזה פרק הם עכשיו?

ויקוסקה

New member
אני מצטערת שהשאלה היא לא בשבילי אבל אני יענה.

היום משדרים את פרק 99 ו100.. עוד 69 פרקים הם חייבים להחזיר את הסדרה..!! אני מקווה..! ושוב סליחה.....

m2love

New member
../images/Emo13.gif

גם ככה אני לא יודעת איזה פרק בדיוק הם משדרים... ותודה לך על התשובה
ואגב היום קמתי מוקדם חח
אתמול הלכתי לישון ב12...חח הייתי ממש ממש עייפה..
וואי עוד 6 ימים..חחח אוף תאמת מהזה באלי לחזור כבר... הכי כיף זה החודש הראשון והאחרון..בלי כל המבחנים וזה..אבל נתגבר
ופנינית..כבר אמרתי לך בהודעה הקודמת ואני יגיד לך שוב... אני בטוחה שתעמדי בזה

white angels

New member
אה יופי../images/Emo9.gif

שהצלחת לקום מוקדם היום..האמת גמאני קמתי מוקדם יחסית למה שאני קמה..אבל לא הצלחתי ללכת לישון מוקדם..טוב נתכונן לזה.. אין הבצפר זה אחת התקופות היפות של החיים
תהני כמה שיותר חח ומקווה שאני אעמוד בזה

m2love

New member
../images/Emo13.gif

היום גם קמתי מוקדם..חחח אבל איזה שעתיים או יותר (ואני לא מגזימה) לא היה לי כוח לקום מהמיטה , אז שכבתי ושמעתי שירים חחח
כן..אני יודעת וכולם אומרים לי שזו התקופה הכי יפה..אבל זה עובר מהר מידי חח... ואל תדאגי את תתרגלי לישון ולקום מוקדם..והכל יהיה בסדר

למעלה