סיכום שבועי מלבלב

../images/Emo214.gifסיכום שבועי מלבלב../images/Emo23.gif

שיר השבוע -
דבר טוב מאוד שהיה השבוע-
דבר מעצבן שהיה השבוע-
תכנית שצפית בה השבוע-
בילוי השבוע-
יש תכניות לשבוע הבא?
מאכל השבוע-
סקופ השבוע-
הדבר הכי הזוי שהיה השבוע-
סיוט השבוע-
חלום השבוע-

עונה:]

שיר השבוע - אמ כמה שירים של High School Musical :] דבר טוב מאוד שהיה השבוע- שהכול הסתדר (?) ;) דבר מעצבן שהיה השבוע- ריבים ובלאגן עם חברה :\ תכנית שצפית בה השבוע- כרגיל בילוי השבוע- בחוץ הרוב אצל חברים ובקניון D: יש תכניות לשבוע הבא? ניצן יומולדת P: , בייביסיטר על אחיות שלי וסתם לצאת
וללמוד :\ מאכל השבוע- נאמ נאמ טוסט כזה טעים סקופ השבוע- אני רואה את ליטליי וניציי עוד כמה יממים ^^ הדבר הכי הזוי שהיה השבוע- אני וחברה שלי O= דומות כמו לאדעת מה .מוזר והזוי סיוט השבוע- כול הריבים המטורפים והלחצים :S חלום השבוע- נאמ נאמ נאמ לא אומרת

עניתי:)

שיר השבוע - פנים על מול פנים דבר טוב מאוד שהיה השבוע- הרבה כיף עם המשפחה דבר מעצבן שהיה השבוע- לחתוך את הירק חחחח תכנית שצפית בה השבוע- אממ תשוקת הנצים הימור מסוכן טרה נוסטרה ומסכים בילוי השבוע- אממ היום לפריאל חברה שלי ובפארק פרס יש תכניות לשבוע הבא? להיות עם ירדני אצל ניצי מאכל השבוע- פתיתים סקופ השבוע- אממ זה קשור למאיה ליאור והיא רוצים להתחתן:)אבל לא נדבר על זה יותר מדיי שלא יהיה בסוף מה שהיה עם דודי חס וחלילה הדבר הכי הזוי שהיה השבוע- סיוט השבוע- לא משנה אבל זה היה ממש סיוט! חלום השבוע-שכולנו נהייה מאושרים שבת שלום ומבורך

nitzangro2

New member
עונה נה נה

שיר השבוע - קומיקאים-מופע הארנבות של ד"ר קספר דבר טוב מאוד שהיה השבוע- ממממ הסוף שלו? חחחח ושהשנייה חזרתי מת"א.. כ"כ כייף שםםםםם! דבר מעצבן שהיה השבוע- כל בוקר לקום... צעקות על אמא מחדש למה היא העירה אותי לעבודה חח תכנית שצפית בה השבוע- איזה תוכנית?! לא ראיתי כלום.. אני ישנה כל יום ב8 בילוי השבוע- היום, ת"א יש תכניות לשבוע הבא? יומולדתתתתתתתתתתתת[: מאכל השבוע- ממממממממממממ סלט וסנדוויץ' חלומי בארומה סקופ השבוע- לאח שלי יש כרטיס ביקור[= של עורך דין..[[=[[= הדבר הכי הזוי שהיה השבוע- מממממממממממממממממממממממממממ ואללה לא זוכרתת סיוט השבוע- להפצע כל יום בעבודה זה סיוט! יש לי פלסטרים על כל האצבעותת! חלום השבוע- חלום טוב בייייייייוששששש

urimz5

New member
עונה באיחור...........

שיר השבוע - cristina aghilera-hurt דבר טוב מאוד שהיה השבוע- נולד לי אחיין מזה מכוער... דבר מעצבן שהיה השבוע- לא היה.. תכנית שצפית בה השבוע- בילוי השבוע-מסיבונת עם חברים.. יש תכניות לשבוע הבא? תשעה באב צום קשה......... מאכל השבוע- עוגת שוקולד סקופ השבוע- אני לא הומו.. הדבר הכי הזוי שהיה השבוע- כמעט לא ישנתי [זה מאוד הזוי] סיוט השבוע- לא היה חלום השבוע-היו לי המון חלומות ואני לא זוכר כלום... שבוע טוב...............................................

עונה באיחור[=

שיר השבוע - מלאך שלי של ירון כהן ושלומי שבת.. דבר טוב מאוד שהיה השבוע- עברתי לחדר חדש ! דבר מעצבן שהיה השבוע- לא היה ניראה לי! תכנית שצפית בה השבוע- לרדת בגדול, הבורר, האלופה בילוי השבוע- שבת חתן של בן דוד שלי , קניונים יש תכניות לשבוע הבא? בטחח יום שני עלייה לתורה של בן דוד שלי ויום רביעי טסה לחו"ל {איטליה וחבל טוסקנה} מאכל השבוע- בורקסים סקופ השבוע- ?? הדבר הכי הזוי שהיה השבוע-אמ... לא היה ניראה לי סיוט השבוע- לא היה ניראה לי חלום השבוע- שיהיה לכם שבוע מקסים {וסליחה שעניתי באיחור כזה גדול פשוט אני מתה על השאלון הזה חח}

למעלה