סיכום שבועי קפוא במיוחד

../images/Emo214.gifסיכום שבועי קפוא במיוחד../images/Emo186.gif

שיר השבוע של דניאל-
שיר השבוע בכללי-
דיסק השבוע-
הדבר הכי טוב שהיה השבוע-
הדבר הכי מבאס שהיה השבוע-
תכנית שצפית בה השבוע-
מאכל השבוע-
בילוי השבוע-
סקופ השבוע-
תכנונים לשבוע הבא?
שאלת הבונוס- מה הדבר הכי טוב בסופ"ש הזה?[רמז:קררררררררררר...
]

BaRbiK

New member
../images/Emo183.gif

שיר השבוע של דניאל- היי וארץ יפה
שיר השבוע בכללי-yellow של קולדפליי, Get Out Alive-three days grace
דיסק השבוע-Three days grace- one X
הדבר הכי טוב שהיה השבוע-שעתיים חלון
ומצאתי חצאית סקואית
הדבר הכי מבאס שהיה השבוע-המבחן במתמטיקה
ויותר מדי עייפות
תכנית שצפית בה השבוע-שנות השבעים- העונה החדשה! והווו
מאכל השבוע-קוטנג'
בילוי השבוע- אותו חלון שעתים
הלכנו לבית של ידיד כמה מהכיתה והיה כיף
סקופ השבוע- לא משהו מעניין לכאן
תכנונים לשבוע הבא? ליווי סמינר לגימונה
והוו
שאלת הבונוס- מה הדבר הכי טוב בסופ"ש הזה? לישון

י yuval

New member
נושא להודעה

שיר השבוע של דניאל- מיתר קרוע שיר השבוע בכללי- Another One Bites the Dust -queen דיסק השבוע- רבות הדרכים שמעתי אותו המון פעמים השבוע וזה שימח אותי ממש! הדבר הכי טוב שהיה השבוע- שדיברתי עם חברה שהתגעגעתי אליה מאוד! הדבר הכי מבאס שהיה השבוע- שהוסיפו לי באיזה יום עוד 3 וחצי שעות מתמטיקה אחרי צהריים! אהההההה תכנית שצפית בה השבוע- לא היה לי זמן לטלויזיה ראיתי סרט בביצפר- "תעביר את זה הלאה"! מומלץ למי שלא ראה מאכל השבוע- תה! (למרות שזה שתייה) בילוי השבוע- היום חברה באה לישון פה :) סקופ השבוע- הממממ תכנונים לשבוע הבא? ללכת להופעה של היהודים, אבל זה בחצות ביום חמישי וויש לי לימודים... שאלת הבונוס- מה הדבר הכי טוב בסופ"ש הזה? לנגן! ושיורד גשם, במיוחד שאני בתוך הבית =]

שנינה11

New member
גממאני../images/Emo182.gif

שיר השבוע של דניאל- ארצות הקורDD: שיר השבוע בכללי- צוכה ובוחקת-עברי לידר דיסק השבוע- הרגלים רעים-יוני בלוך הדבר הכי טוב שהיה השבוע- 89 במדעים 100 בעבודה במדעים ו63 בערבית[: הדבר הכי מבאס שהיה השבוע- מבחן במתמטיקה=\ תכנית שצפית בה השבוע- לא מדהימה=) מאכל השבוע-פטיטים בילוי השבוע- ביצפר [??] סקופ השבוע- אין לי=\ תכנונים לשבוע הבא? לנוח והרבה! שאלת הבונוס- מה הדבר הכי טוב בסופ"ש הזה? שאני יוכל לישון בתוך הפוך

hodayoyo

New member
המוח שלי לא עובד../images/Emo60.gif

שיר השבוע של דניאל- לא יצא לי לשמוע, אז אין כזה. שיר השבוע בכללי- אח יפני/עמוק במים של מלכת הפלקט. דיסק השבוע- לא יודעת, שמעתי רדיו בעיקר. הדבר הכי טוב שהיה השבוע- הגיעו התוצאות ואני מרוצה
הדבר הכי מבאס שהיה השבוע- הייתי אמורה ללכת להופעה של רמי קליינשטיין בחינם (!) וירד גשם מטורף אז לא הלכנו
תכנית שצפית בה השבוע- וואי, לא ממש ראיתי טלוויזיה... עכשיו ראיתי הטופ מודל בערוץ 3 ועוד מעט יש האוס
מאכל השבוע- סופלה שוקולד שהכינה מישהי מהדירה! בילוי השבוע- באולינגגג סקופ השבוע- ? תכנונים לשבוע הבא? יש המון דברים, אבל מה שיבוא יבוא. שאלת הבונוס- מה הדבר הכי טוב בסופ"ש הזה?[רמז:קררררררררררר...] המווווון שעות שינה.

למעלה