סיכום שבועי ראשון לחודש יוני

../images/Emo214.gifסיכום שבועי ראשון לחודש יוני../images/Emo13.gif

שיר השבוע של מאיה-
שיר השבוע בכללי -
דבר טוב מאוד שהיה השבוע-
דבר מעצבן שהיה השבוע-
תכנית שצפית בה השבוע-
בילוי השבוע-
יש תכניות לשבוע הבא?
מאכל השבוע-
סקופ השבוע-
הדבר הכי הזוי שהיה השבוע-
סיוט השבוע-
חלום השבוע-

עונה:)

שיר השבוע של מאיה- "רק אל תגיד" ו.."ימים של אהבה" שיר השבוע בכללי -אמ... "עד הסוף" ניראה לי דבר טוב מאוד שהיה השבוע- אמ.. קיבלתי 100 במבחן בערבית{אני כבר רגילה כי אני טובה בערבית} אבל לא משנה זה עדיין משהו טוב חח דבר מעצבן שהיה השבוע- לא היה תכנית שצפית בה השבוע- האלופה בילוי השבוע- היום הולדת של בת דודה שלי אתמול והטקס שעושים לפני בר מצווה לבן דודה שלי שלשום יש תכניות לשבוע הבא? בטאחח יום ראשון הבר מצווה של בן דוד שלי ועוד דברים אבל שכחתי מה מאכל השבוע- על האש סקופ השבוע- אמ.. הדבר הכי הזוי שהיה השבוע- את האמת זה משהו שקשור למאיהה המדהימהה הזאת והוא באמת הזוי ולא תיארתי לעצמי בחיים שזה יקרה מי שרוצה אני יספר לו באי סי זה לא לפורום סיוט השבוע- אילנית המורה ללשון שלי חח חלום השבוע- לפגוש את מאיוש כמובן

nitzangro2

New member
עונה

שיר השבוע של מאיה-ממ אין שיר השבוע בכללי - כל כך "הסודות" שמעתי אותו מיליון!!!! דבר טוב מאוד שהיה השבוע- ממממממממ יומיים חופשת בגרות? דבר מעצבן שהיה השבוע- לבוא לבגרות ב6 בערב!! תכנית שצפית בה השבוע- ממממ כרגיל לחלוטין בילוי השבוע- ת"א, בנמל.. יש תכניות לשבוע הבא? מממממממממממממממממממממממממממממממ להוריד תגשרררר!!$##@%$#%! מאכל השבוע- שקשוקה סקופ השבוע- אני ילדה טיפשה ובעייתית הדבר הכי הזוי שהיה השבוע- דיברתי על מישהו, הרמתי את העיניים והוא הופיעה מולי..ממ סיוט השבוע- ממממממ...................היום.. לקום לתגבור בבוקר.. חלום השבוע-לא משנה[: שבת שלוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

עונה :]

שיר השבוע של מאיה- בלעדייך שיר השבוע בכללי - Because Of You - Ne-Yo דבר טוב מאוד שהיה השבוע- 88 במבחן באזרחווות , 80 במיצ"ב במתמטיקה :O דבר מעצבן שהיה השבוע- סתם נכשלתי בבוחן בכימיה כי לא למדתי ושבוע הבא יהיה לי שתי בחנים בגלל בעיה בתעודות + באותו יום גם מבחן אוווווווווף תכנית שצפית בה השבוע- כרגיל , ראיתי רוקדים עם כוכבים הגמר , כוכב נולד 5 , האלופה ולא זוכרת עוד D: בילוי השבוע- נאמ הרוב בגינה במתנ"ס ובבית פחות אבל לאיצא לבלות ממש לבלות חעחע יש תכניות לשבוע הבא? נאמ ללמוד למבחנים וכנראה לקנות בגד ים בע"ה . מאכל השבוע- נאמ ככנפיים עעל האאש יאאמי סקופ השבוע- עוד מעט חופש
הדבר הכי הזוי שהיה השבוע- כלום סיוט השבוע- לא היה XD חלום השבוע- אאאאאאי איזה חלום , תבוא כבר ננו P: . . זה חלום שלי חעחע אני והחלומות שלי שבת שלום וחודש טוב וחדש

YוJה--->

שיר השבוע של מאיה- רק אל תגיד לי. השיר הכי יפה בעולם ! שיר השבוע בכללי - Beyonce Feat aleJanDro- Amor Gitano מדהים דבר טוב מאוד שהיה השבוע- הכל טוב.. דבר מעצבן שהיה השבוע- שלא היו לי שעות שינה סקופ השבוע- שינה זה החיים שלי סיוט השבוע- בלי לישון..! חלום השבוע- אמממ לראות את ג'ניפר לופז הפצצהההה

למעלה