סיכום שבועי-שנתי

../images/Emo214.gifסיכום שבועי-שנתי../images/Emo74.gif

פספסת את התכנית?
הדבר הטוב של השבוע-
הדבר הרע של השבוע-
מאכל השבוע-
שיר השבוע-
סיכום שנתי
מתיחת השנה ב'פספוסים'-
שיר השנה-
טיול השנה-
מתנת השנה-
תכנית השנה-
אהבת השנה-
|ספר השנה-
דבר 1 שעשיתם השנה בפעם הראשונה-
השנה שהייתה-טובה, או פחות מהקודמות?
השנה שתהיה- תוסיפו 3 דברים שהייתם רוצים לעשות במהלך השנה
שתהיה לכם שנה מתווווווווווווקה
ושתהיו לראש, ולא לזנב

../images/Emo110.gif

פספסת את התכנית? השבוע? ראיתי:) הדבר הטוב של השבוע- שפגשתי את אגם
והיה עוד משו אבל לא חשוב..:) הדבר הרע של השבוע- הממ.. זה משו שקרה אתמול.. והמשיך להיום.. זה לא לכאן.. מאכל השבוע- אין:p שיר השבוע- מוכרת לי מפעם- דין דין אביב סיכום שנתי מתיחת השנה ב'פספוסים'- וואי לא זוכרת:p שיר השנה- משהו ממני- הראל סקעת טיול השנה- מחנה. מתנת השנה- הממממ וואי.. לא יודעת.. תכנית השנה- כוכב נולד אהבת השנה-
ספר השנה- הספר היחיד שקראתי חוץ מאלה של הבצפר
חחח אבל ספר ממש יפה.. תנו לגדול בשקט של ליאת רוטנר דבר 1 שעשיתם השנה בפעם הראשונה- השנה שהייתה-טובה, או פחות מהקודמות? נראה לי שפחות.. ב"ה הנה תהיה שנה טובה
השנה שתהיה- תוסיפו 3 דברים שהייתם רוצים לעשות במהלך השנה רק 3?!!?:p אני לא יכולה סורי:p ללמוד כבר תקורס צילום שאני כל הזמן דוחה:p, להצליח השנננה בלימודים, להיות מאושרת ולהמשיך לחייך ולצחוק הרבה, להצליח בחונכות ב"ה ולהנות מזה:), לשמור על קשר עם כולםם, לבכות כמה שפחות:p, לראות את אגם:), וואי יש עוד מלא.. חחחחחחחח אני אפסיק כאן:) שנה טובה לכוווווווולם

blue and pink

New member
../images/Emo221.gif../images/Emo28.gif

פספסת את התכנית? הרבה.. הדבר הטוב של השבוע-אממ לא יודעת הדבר הרע של השבוע-בצפר מאכל השבוע-אין שיר השבוע-"כמה עוד אפשר" "שיר אהבה פשוט" סיכום שנתי מתיחת השנה ב'פספוסים'-של רוני בהחלט
שיר השנה-טורו -סבלימנאל גאולה טיול השנה-ים המלח
מתנת השנה-אין תכנית השנה-כוכב נולד.. אהבת השנה-
|ספר השנה-לא יודעת דבר 1 שעשיתם השנה בפעם הראשונה- לבשתי ג'ינס:| השנה שהייתה-טובה, או פחות מהקודמות? פחות.. השנה שתהיה-טובה,מקווה
תוסיפו 3 דברים שהייתם רוצים לעשות במהלך השנה שתהיה לכם שנה מתווווווווווווקה ושתהיו לראש, ולא לזנב
תודה גם לך

ady18

Well-known member
עונה

פספסת את התכנית?ראיתי חלק ולא ממש אהבתי הדבר הטוב של השבוע-נסיעה לצפון עם המשפחה ומצעדי המוסיקה שזמרת שאני אוהבת זכתה הדבר הרע של השבוע-לא היה:) מאכל השבוע-עוגה שיר השבוע-החדש של עברי לידר סיכום שנתי מתיחת השנה ב'פספוסים'-השמיניה,רוני שיר השנה-ליאת שי גבסו איתי,אלה החיים קרן פלס שיר אהבה פשוט,יונתן שפירא איה כורם לאן שלא תלכי שירי מימון הדורבנים שיר לא זוכרת את השם נורית גלרון אתה משתחרר מתנת השנה-מערכת סטריאו תכנית השנה-בטיפול מועדון לילה אהבת השנה- |ספר השנה- דבר 1 שעשיתם השנה בפעם הראשונה-הלכתי להופעה השנה שהייתה-טובה, או פחות מהקודמות?ממוצעת לא קרו בה המון דברים משמועתים הדברים הרעים לא היו הרבה הטובים היו יותר חווית של דברים השנה שתהיה- תוסיפו 3 דברים שהייתם רוצים לעשות במהלך השנה 1)לעבוד\ללמוד 2)להיות מאושרת 3)אהבה וחברים שיהיה לי

chagiti

New member
עונה...

פספסת את התכנית? אממ היו כמה שפספסתי... הדבר הטוב של השבוע-אממממ השיחות שלי עם הדר!!
הדבר הרע של השבוע-הבכי שנמשך מיום ליום!!!!
מאכל השבוע-אממ לאדעת. שיר השבוע-כשהלב בוכה סיכום שנתי מתיחת השנה ב'פספוסים'-לא זוכרת כ"כ...כשאני אזכר אני אכתוב.. שיר השנה-רק אהבה תנצח טיול השנה-טיול שנתי לאילת... מתנת השנה-אממ לאדעת.היו הרבה. תכנית השנה-שיר שלנו אהבת השנה-אמממממ..... |ספר השנה-לא היה.....שונאת לקרוא!! דבר 1 שעשיתם השנה בפעם הראשונה-לאדעת השנה שהייתה-טובה, או פחות מהקודמות?הייתה הרבה יותר גרועה מהקודמת... השנה שתהיה-מקווה שתהיה יותר טובה מהשנה הזאת.. תוסיפו 3 דברים שהייתם רוצים לעשות במהלך השנה ואווווו יש המון המון.........

../images/Emo108.gif

פספסת את התכנית? לא
הדבר הטוב של השבוע-שיצאנו לחופש
הדבר הרע של השבוע-שהמורה לא רוצה להגיד לי כמה קיבלתי במבחן
מאכל השבוע-סלט
שיר השבוע- יונתן שפירא סיכום שנתי מתיחת השנה ב'פספוסים'-של מאיה בוסקילה
שיר השנה-כשאת אייתתתייייי טיול השנה-אממ
לנחל פולג מהבצפר?!@#$%^%&%&$%^*$E^$^$@#שזה היה יומשדה
מתנת השנה-
תכנית השנה-אממ ג'ינג'י
אהבת השנה-
|ספר השנה-קטע מטורף דבר 1 שעשיתם השנה בפעם הראשונה-צעקתי על אחשלי
השנה שהייתה-טובה, או פחות מהקודמות?אממ היתה בסדר השנה שתהיה-תיהיה טובה מתוקההה ומדהימההההה
תוסיפו 3 דברים שהייתם רוצים לעשות במהלך השנה- מלא דברים
שנה טובה ונפלאה לכולנוווווווו
אוהבתותכם

למעלה