סיכום שבועי

../images/Emo214.gifסיכום שבועי../images/Emo121.gif

התגעגעתם?
עדיין לא עזבתי
שיר השבוע -
דבר טוב מאוד שהיה השבוע-
דבר מעצבן שהיה השבוע-
תכנית שצפית בה השבוע-
בילוי השבוע-
יש תכניות לשבוע הבא?
מאכל השבוע-
סקופ השבוע-
הדבר הכי הזוי שהיה השבוע-
סיוט השבוע-
חלום השבוע- ושיהיה שבוע נטול חדשות רעות ולא רצויות!

urimz5

New member
אני התגעגעגעגעתי!!/tapuzforum/images/emo8.gif

אבל למה עדיין?? את מתכננת לעזוב????/tapuzforum/images/emo7.gif

../images/Emo214.gifמקווה שלא אעזוב ../images/Emo13.gif

לעולם אין לדעת מה צופן המחר...
[לא התכוונתי להיות פסימית
] תכתוב סיכום!

urimz5

New member
הדרוש!!

אני לא עונה בדרך כלל כי אני כותב מהפלאפון ושאלון זה ארוך וקשה.... וחוץ מזה אין לי מה לענות היה לי שבוע רגיל מידי בלי שום דבר....

התגעגעתי =] ועונה ../images/Emo9.gif

שיר השבוע - השיר החדש של אבריל :) דבר טוב מאוד שהיה השבוע- חופש לייק P: דבר מעצבן שהיה השבוע- לחץלחץלחץ =\ תכנית שצפית בה השבוע- כרגיל האלופה ולרדת בגדול 2 וכוכב נולד שיהיה היום :) בילוי השבוע- נאמ שכונה וסוקולוב (= יש תכניות לשבוע הבא? נאמ ללמוד וכול הזמן עם אמא ואבא בקניונים ובים ולהלהלהל מאכל השבוע- נאמ שניצל של סבתא :) סקופ השבוע- חופש ?!
הדבר הכי הזוי שהיה השבוע- לא היה. סיוט השבוע- לא היה .: | חלום השבוע-שהכול הכול הכול יסתדר :) שבת שלום יקירי
וגם רציתי להודות לליטל היא כבר יודעת על מה תווווווווווודה ליטלי
!

עניתיי:)

הדרושש בטח שהתגעגענווו שיר השבוע - when you're gone דבר טוב מאוד שהיה השבוע- אמממממ קניותתת:) דבר מעצבן שהיה השבוע- בגרותת תכנית שצפית בה השבוע- תשוקת הנצים טרה נוסטרה....... בילוי השבוע- קניותתת ובתי קפהה:) יש תכניות לשבוע הבא?סמינר בעזרת השם מאכל השבוע- פסטההה סקופ השבוע- אני מתגעגעת לניצי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ולא חשוב אם זה לא סקופ הדבר הכי הזוי שהיה השבוע- אממממ לא זכור לי שהיהה אהה או בעצםם מה שהיה בתוכנית של סופר נני חחחחחח סיוט השבוע- לא היה חלום השבוע-אמממ לא זוכרתתת שיהיה שבת שלום לכולםםם ירדניי אני אוהבת אותך יפההה שליי

עונה[=

בטח שהתגעגעתי..[= שיר השבוע - רק אל תגיד של מאיה והסודות==>נידבקתי חזק דבר טוב מאוד שהיה השבוע- אמ..אמ...בישרו לי שאני נוסעת לאילת עוד חודש[= דבר מעצבן שהיה השבוע- מעצבן?!אחותי... חחח תכנית שצפית בה השבוע- סופר נני בילוי השבוע- יום ראשון הלכתי לעזריאלי ואז לים בתל אביב עם חברה שלי.. ואתמול הלכתי לים עם המשפחה ובכלל כל השבוע יצאתי... חח יש תכניות לשבוע הבא? בטאח...יום רביעי ללכת לים יום חמישי בר מצווה של בן דוד שלי יהיו שם מלא זמרים וזה עד 4 לפנות בוקר! ויום שישי לים עם חברה שלי{רק אם יהיה לי כוח..} מאכל השבוע- ספגטי סקופ השבוע- אמ..? הדבר הכי הזוי שהיה השבוע- שהלכתי עם חברה שלי לעזריאלי אז עלינו במדרגות נעות למרפסות ובינתיים שאנחנו על המדרגות נעות אני מספרת לה שלחבר של מאיה ליאור בדוס יש מסעדה מה זה יקרה יותר נכון לאבא שלו וקוראים לה 2c והיא נמצאת בקומה 49 ואני מספרת לה על מיה ועל ליאור ואז הגענו לקומה אני מסתובבת ואת מי אני רואה עולה גם על המדרגות נעות?!את ליאור בכבודו ובעצמו!! ואני אומרת לה יואווו ועוד שנייה התעלפתי היא חשבה קרה לי משהו אני אומרת לה הנה ליאור והראתי לה אותו ואז היא לקחה אותי לשבת במרפסות כי עוד שנייה עמדתי להיתעלף ופתאום ליאור אומר ל-2 האנשים שהיו איתו בואו נצא שנייה למרפסות אני רוצה לעש ואני עוד יותר עמדתי להתעלף!! והתחלתי להתקשר להורים שלי ולחברות שלי וזה ואני אומרת להם ליאור חבר של מאיה יושב פה לידי.. והם אומרים לי כזה לכי תגידי לו שאת אוהבת את מאיה בוסקילה שאת מעריצה שלה וזה.. אבל לא רציתי כי הוא היה עם עוד אנשים ולא היה לי נעים.. חח וואי אבל הוא מה זה חמוד.. סיוט השבוע- וואי אין לי כוח לכתוב.. זה לא ממש סיוט זה יותר הזוי.. חח אבל אין לי כוח לכתוב![= חלום השבוע-לפגוש את מאיוש כמובן! שתיהיה שבת שלום.. אוהבת אותכם חמודים שלי!

חחחח קורינושש את מצחיקה חחח

וכן אתצודקת זאת המסעדה של המשפחה של ליאור באדוס יש להם כבר את המסעדה הזאת הרבה שנים.... ואני לא יודעת אם את יודעת אבל חגגנו השנה למאיוש שם יומולדת:)

וואלה?! יפה יפה... אבל צריך להזמין מקום לפניי

או משהו כזה לא?! כאילו אי אפשר להיכנס לשם סתם ככה נכון?! אמא שלי פעם הייתה שם באיזה אירוע והיא אמרה זאת מסעדה מדהימה!

באמת?! תיראי...

שאני וחברה שלי היינו בעזריאלי אז באנו לעלות והפקידה הזאת אמרה לנו שלא הזמנו מקום אז אנחנו לא יכולות לעלות ושצריך לשלם כסף או משהו כזה אמרנו לה אנחנו רק רוצות לראות איך זה נראה היא אמרה שאי אפשר.. יואו.. איזה חוצפנית היא חחח לא נורא פעם הבאה..[=

למעלה