סיכום שבועי

../images/Emo214.gifסיכום שבועי../images/Emo124.gif

שיר השבוע-
דבר טוב שהיה השבוע-
דבר מבאססססס שהיה השבוע-
תכנית שצפית בה השבוע-
בילוי השבוע-
יש תכניות לשבוע הבא?
מאכל השבוע-
סקופ השבוע-
הדבר הכי הזוי שהיה השבוע-
סיוט השבוע-
ושיהיה רק טוב.

nitzangro2

New member
עונה

שיר השבוע- דבר טוב שהיה השבוע-מממממממממממממ.........ל"ג בעומר? דבר מבאססססס שהיה השבוע-שהמורה אמרה שיש מתכונת יום ראשון במתמטיקה ואני לא יודעת כלום! תכנית שצפית בה השבוע-כרגיל לגמרי! בילוי השבוע-אתמול הייתי בערב מוזיקה בבצפר.. היה חביבוש יש תכניות לשבוע הבא?מממממממ לעבור את כל המבחנים! מאכל השבוע-מרשמלו! סקופ השבוע-אני לבד חמישי שישי שבת
הדבר הכי הזוי שהיה השבוע-שמועות שילדה אחת מהבצפר ניסתה להתאבד! וכולם נלחצו! והיא כולה לקחה 3 כדורי הרגעה והייתה מסטולה אשש! חהחה סיוט השבוע-מממממממממממ.................. לא זוכרתS: שבת מעולה שיהייה לכםםםםםםםםם3>

עונה../images/Emo23.gif

שיר השבוע- Imagian Me Without You
דבר טוב שהיה השבוע-כללום \=
דבר מבאססססס שהיה השבוע-כול השבוע XD
תכנית שצפית בה השבוע-אמ כרגיל , האלופה , אמריקה , הישראלים פרק אחרון :[ , לרדת בגדול 2
בילוי השבוע- בבית , בבצפר , במתנ"ס
יש תכניות לשבוע הבא? אמ .. מבחנים
מאכל השבוע-מקרררררווווווני ושנייצל יאאמי מתעל זה
סקופ השבוע-נאמ עוד שבועיים שלוש בערך יומולדת
הדבר הכי הזוי שהיה השבוע- אני ואמא שלי חלמנו אותו חלום :|
סיוט השבוע- הדבר שהיה הכי הזוי זה היה מוזר XD
שבת שלום

עניתי:)

שיר השבוע-יחפה(ניצן פליז אל תהרגי אותי) דבר טוב שהיה השבוע-אממ לשמור על קורלושששש כפרה עליההה דבר מבאססססס שהיה השבוע-מבחניםם תכנית שצפית בה השבוע-פרוייקט Y והשיר שלנו בילוי השבוע-אמממ היום למועדון יש תכניות לשבוע הבא?אממממ מתכונת בנת"ך מאכל השבוע-פסטה עם שניצל סקופ השבוע-אין הדבר הכי הזוי שהיה השבוע-אממממממממממ סיוט השבוע-לא היה שבת שלוםםם!

urimz5

New member
שבת שלום לכולם!

בקשר ל``הצלחה`` של טיפקס באירוויזיון,מאיה אמרה במפגש האחרון שהיא לא מתמודדת כי היא פוחדת מהחצי גמר.אז כנראה שגם בשנה הבאה היא לא תהיה שם..

../images/Emo214.gif

שיר השבוע-הבוקר יאיר של שירה גבריאלוב
דבר טוב שהיה השבוע-סינמה
וראיתי חברה טובה שלי בפעם הראשונה
דבר מבאססססס שהיה השבוע-כל מני עצבים בלי סוף... והודעות על מחלות לא רצויות... תכנית שצפית בה השבוע-לא זוכרת :X בילוי השבוע-ראו "דבר טוב שהיה השבוע" יש תכניות לשבוע הבא?חלום שעלול להתגשם, ביום ראשון מתכונת, ביום חמישי *אולי* מתכונת וביום שישי מבחן. מאכל השבוע-הייתי במסעדה שאני הכי אוהבת
סקופ השבוע-אני לא יכולה לספר :X הדבר הכי הזוי שהיה השבוע-לבשתי חולצה שחברה שלי הביאה לי מתנה בפעם הראשונה. וזה לא שיש לי את החולצה יום או יומיים, היא נתנה לי אותה בפסח! ודווקא ביום שישי לבשתי אותה... ודווקא אז אותה חברה שלי התקשרה! [זאת חברה שגרה רחוק ממני...ככה שהיא לא ידעה] וגםםםם חלמתי על חברה אחרת שלי
וסיפרתי לה את זה, והיא סיפרה לי שגם היא חלמה עליי. ועוד באותו הלילה
סיוט השבוע-לדעת שאנשים קרובים למשפחה שלך עלולים למות. ושיהיה רק טוב. יהיה טוב, בעזרת ה".

למעלה