סיכום שבועי

../images/Emo214.gifסיכום שבועי../images/Emo137.gif

שיר השבוע של כפיר-
שיר השבוע בכללי-
הדבר הכי טוב שהיה השבוע-
הדבר הכי מבאס שהיה השבוע-
תכנית שצפית בה השבוע-
מאכל השבוע-
בילוי השבוע-
סקופ השבוע/משהו שגיליתם השבוע/משהו שהדהים אתכם השבוע-
תכנונים לשבוע הבא?
ושאלת הבונוס - הולכים במהלך חנוכה להצגה/הופעה

../images/Emo13.gif

שיר השבוע של כפיר- "אמונה" שיר השבוע בכללי- "אמונה" הדבר הכי טוב שהיה השבוע- דיברתי עם כפיר וזכיתי בדיסקים והופעות
הדבר הכי מבאס שהיה השבוע- לא היה
תכנית שצפית בה השבוע- ממש מעט שירותרום מאכל השבוע- ספינג' בילוי השבוע- עבודה סקופ השבוע/משהו שגיליתם השבוע/משהו שהדהים אתכם השבוע- אממ כלום תכנונים לשבוע הבא? הופעה של כפיר ושופינג בחיפה!! ושאלת הבונוס - הולכים במהלך חנוכה להצגה/הופעה כן.. בבארבי של כפיר!!

שלי פאר

New member
הוא מוריד אותי יותר מידיי נמוך ממה שהוא חשב

אני בבית בנצרת עילית אז אני יכולה לענות :p [ הדר, אל תשכחי אותי מחר. שבת. ] שיר השבוע של כפיר- שיר השבוע בכללי- חופשיה -שרית חדד הדבר הכי טוב שהיה השבוע- אני לא זוכרת אם זה היה השבוע אבל.. ההופעה של נעם. הדבר הכי מבאס שהיה השבוע- לא זוכרת. האמת שאין לי ימים ושבועות ושעות וכל זה... הכל התבלבל לי. תכנית שצפית בה השבוע- חחח אין לי בכלל טלויזיה מאכל השבוע- אוכל של ארומה.מי אוכל אוכל אחר !? בילוי השבוע- סקופ השבוע/משהו שגיליתם השבוע/משהו שהדהים אתכם השבוע- הכותרת שלי, היא הסקופ שלי. תכנונים לשבוע הבא? ההופעה של כפיר. ושאלת הבונוס - הולכים במהלך חנוכה להצגה/הופעה: אולי

בת 1986

New member
חנוכה שמח../images/Emo70.gif

שיר השבוע של כפיר- "הפחד נעלם" |מא שיר השבוע בכללי- "לך אלי"- מאיר בנאי הדבר הכי טוב שהיה השבוע- צילמנו פרסומת.. היה מצחיק.. הדבר הכי מבאס שהיה השבוע- תרמתי דם וכמעט התעלפתי.. היה מפחיד.. תכנית שצפית בה השבוע- השרותרום מאכל השבוע- צ'יפס וסופגניה בילוי השבוע- מסעדה עם חברה.. סקופ השבוע/משהו שגיליתם השבוע/משהו שהדהים אתכם השבוע- שאני יכולה להתעלף.. תכנונים לשבוע הבא? המון!!! פגישת חברות בי-ם
הופעה של כפיר!!!!! שבת כיתה אצלי בבית!!! ושאלת הבונוס - הולכים במהלך חנוכה להצגה/הופעה הופעה של כפיר... יום אחרי חנוכה..

moriboy666

New member
מכתבים למיכלי נהים יותר ויותר עצובים

שיר השבוע של כפיר-הפחד נעלם שיר השבוע בכללי-משהו של לאונרד כהן בטח אלבום השבוע-if it was you הדבר הכי טוב שהיה השבוע-לא נראה לי שהיה הדבר הכי מבאס שהיה השבוע-הכל.. ועכשיו קר לי תכנית שצפית בה השבוע-לונדון וקירשנבאום.........אני מכור מאכל השבוע-פיצה חומוס ותה בילוי השבוע-=\ סקופ השבוע/..הוא היה גם הסקופ ש"ש .. צריך להתנשק עם האנשים הנכונים תכנונים לשבוע הבא? להרוג את עצמי ושאלת הבונוס - הולכים במהלך חנוכה להצגה/הופעה-
הייתי אמור להיות בתתוש עכשיו ולא כי אני חולה וקר לי מדי לצאת.. מקווה ללכת לכפיר אפשטיין... הולך לעברי גם בתוך גופה ביום שישי הבא. שבת שלום

גשם בחוץ וזהו חורף עצוב בשבילי

שיר השבוע של כפיר-אמונה.. כי זה משהו שהייתי צריכה השבוע שיר השבוע בכללי-בועה הדבר הכי טוב שהיה השבוע-(נגיד) הדבר הכי מבאס שהיה השבוע-המממ תכנית שצפית בה השבוע-שנות ה70 מאכל השבוע-אנמאס גם מהדיוט בילוי השבוע-להסתובב בעיר עם זהר היום לקנות חולצות ולהרטב ולהיות מצוננת סקופ השבוע/משהו שגיליתם השבוע/משהו שהדהים אתכם השבוע-משו:) תכנונים לשבוע הבא? ללמוד? ושאלת הבונוס - הולכים במהלך חנוכה להצגה/הופעה-הייתי רווצה.. בעעע משעממם:(ואני לי כוח לזוז מהמיטה

אוחחחחחחחחחח סעמקקקק

בטעות עשיתי שזה יהיה הודעה חדשה אני כ''כ עיייפהההההה יואואואואו><

unknownn12345

New member
:) סיכום שבועי :)

שיר השבוע של כפיר- ליפוללל ! שיר השבוע בכללי- אבא של שלומי שבת הדבר הכי טוב שהיה השבוע- כל השבוע היה מהמם .. שבוע טרום גיוס ! חח הדבר הכי מבאס שהיה השבוע- לא היו דברים שביאסו:p תכנית שצפית בה השבוע-לא היה לי זמן בשיט חח מאכל השבוע- אוכל של אמא :p בילוי השבוע- מסעדה עם כל החברים הכי טובים סקופ השבוע/משהו שגיליתם השבוע/משהו שהדהים אתכם השבוע- :O תכנונים לשבוע הבא? כ"כ כפיר בבארבי !!! מחכה לזה ! ושאלת הבונוס - הולכים במהלך חנוכה להצגה/הופעה? חחח כן לפסטיגל

../images/Emo214.gifתאריך של התחלה טובה!!

נדמה לי שסיפרת לי את זה פעם בטלפון, אבל אני לא זכרתי

../images/Emo63.gif

שיר השבוע של כפיר- אמונה שיר השבוע בכללי- מעוז צור?! הדבר הכי טוב שהיה השבוע- הארי פוטר 7 (קראתי תוך יומיים) הדבר הכי מבאס שהיה השבוע- אממ זה לא ממש לפה
תכנית שצפית בה השבוע- ורוניקה מארס ! מאכל השבוע- מרק בילוי השבוע- לקרוא הארי פוטר סקופ השבוע/משהו שגיליתם השבוע/משהו שהדהים אתכם השבוע- שלא משנה איפה נהיה, במרחק של מטר וחצי מאיתנו תמיד יש עכביש!! תכנונים לשבוע הבא? יש לי טונות של שיעורי בית להגיש
ושאלת הבונוס - הולכים במהלך חנוכה להצגה/הופעה
אני הולכת אחרי חנוכה עם אחיינית שלי לפסטיגל

למעלה