סיכום שבועי

../images/Emo214.gifסיכום שבועי../images/Emo214.gif

שיר השבוע -
דבר טוב מאוד שהיה השבוע-
דבר מעצבן שהיה השבוע-
תכנית שצפית בה השבוע-
בילוי השבוע-
יש תכניות לשבוע הבא?
מאכל השבוע-
סקופ השבוע-
הדבר הכי הזוי שהיה השבוע-
סיוט השבוע-
חלום השבוע- ואל תשכחו, היום יום השלישי ה-13!!!!!!!11

white angels

New member
עוד שבוע עברר

שיר השבוע - quien es ese hombre..que me mire y me desnuda
דבר טוב מאוד שהיה השבוע-קניתי מלא בגדים
קיבלתי עוד תיקים חדשים=P דבר מעצבן שהיה השבוע-שהייתי צריכה לעשות מועד ב'..לא נורא זה עוד משהו שעוברים בחייםXD תכנית שצפית בה השבוע-הימור מסוכן,תשוקת הנצים וכמה פרקים של קטיה( לא אומרת מאיפה אני רואה
) בילוי השבוע-קניון
יש תכניות לשבוע הבא? ללכת קצת לבריכה אולי..וכמובן לבלות כמה שיותר:) מאכל השבוע-טוסט מיוחד שאני ואחשלי עושים
סקופ השבוע-נהייתי מכורה לשופינג
הדבר הכי הזוי שהיה השבוע-נמנמ..החיים שלי מספיק הזויים כדי שיהיה בהם עוד דבר הזוי אחד. סיוט השבוע-המדוזות והיתושים
חלום השבוע- הממ..להצליח לארגן את החופש שאני אוכל להנות ולבלות בו כמה שיותר
ואל תשכחו, היום יום השלישי ה-13!!!!!!!11-*שישי
חעחעחע יום שישי ה13 מפחיד לכולם ושבת שלום!

m2love

New member
תתחדשי על הבגדים../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif

גמאני מכורה לשופינג

ludashit

New member
עונה...

שיר השבוע - כל השירים של מירי מסיקה.. דבר טוב מאוד שהיה השבוע- היו הרבה... קיבלתי 80 בסיוציולוגיה , ועברתי סוף סוף בציון 55 את המבחן במתודולוגיה.. דבר מעצבן שהיה השבוע- גם היו הרבה......... אחד המעצבנים שפספתי את המועד ב' באנגלית... תכנית שצפית בה השבוע- הימור מסוכן , תשוקת הנצים... בילוי השבוע- בכפר השעשועים באשדוד עם אחותי הקטנה , קניתי לה ציוד לכיתה ו'....... איזה מתוקה היא , עשתה רשימה בדיוק מה שהיא צריכה ולא חרגה.... יש תכניות לשבוע הבא? לעבוד , ולעשות קצת קניות... מאכל השבוע- דגים חריפים , וקציצות דגים.... סקופ השבוע- העלתי את הממוצע באנגלית רק בנקודה אחת בלבד!!! בחורף 2006 נבחנתי באנגלית והיו לי תוצאות אחרות עם ממוצע של 69 , ועכשיו רציתי לשפר בגלל המועד ב' ופספסתי ועוד הייתי כל המבחן בלי מילון.... , שיפרתי את הציונים בשאלונים הראשונים , ובאחרון נכשלתי אבל בשכלול יצא לי 70.3 , אההההההההההה!! משרד חינוך מטומטם!!! הדבר הכי הזוי שהיה השבוע- סיוט השבוע- להתעורר בבוקר עם התכווצות שרירים ברגל..... חלום השבוע-

white angels

New member
אהההה גם את רואה מה שאני רואה?

וואי איזה קטע חחח.. ומה את אוהבת יותר הימור מסוכן או תשוקת הנצים? מה שכן אין על אוסקררררררררר

m2love

New member
עונה..../images/Emo13.gif

שיר השבוע - שלומי שבת וירון כהן-מלאך שלי דבר טוב מאוד שהיה השבוע- ההפלגה דבר מעצבן שהיה השבוע- כלום.. תכנית שצפית בה השבוע- חחח לא ראיתי טלויזיה .. בילוי השבוע- ההפלגה יש תכניות לשבוע הבא? מממממ.. מאכל השבוע- כלום סקופ השבוע- מממממ הדבר הכי הזוי שהיה השבוע- ההפלגה סיוט השבוע-חחח הבחילות בהפלגה חלום השבוע-מממממממ.. שיהיה לנו שבוע טוב יותר מהקודם
תעשו חיים

למעלה