סיכום שבועי

../images/Emo214.gifסיכום שבועי../images/Emo214.gif

שיר השבוע של מאיה-
שיר השבוע בכללי-
דבר טוב שהיה השבוע-
דבר מבאססססס שהיה השבוע-
תכנית שצפית בה השבוע-
בילוי השבוע-
יש תכניות לשבוע הבא?
מאכל השבוע-
סקופ השבוע-
הדבר הכי הזוי שהיה השבוע-
סיוט השבוע- ת ה נ ו ביום העצמאות

עניתייי

שיר השבוע של מאיה-"איתך" שיר השבוע בכללי-"יומן מסע" של אביב גפן ואריק איינשטין דבר טוב שהיה השבוע-הנסיעה לניצוששש דבר מבאססססס שהיה השבוע-אמממ לא זכור לי שהיה תכנית שצפית בה השבוע-השיר שלנוווווווו:) בילוי השבוע-אצל ניציייייייייי, אתמול בפגישה של פולין עם כל המשלחת(היה הכי מרגש בעולם!) והיום עם חברות ודודים יש תכניות לשבוע הבא?אמממ לימודים ועבודה חדשה...שיהיה לי בהצלחה:) מאכל השבוע-החביתה של ניצוש(שלא תיפגע חחחחחחחחחחחחחחח) סקופ השבוע-אמממ אני לא יוכל להרים את ניצוש על הכתפיים בהופעה כי היא עקומה
הדבר הכי הזוי שהיה השבוע-אמממ מכות עם ניצןן זה היה מפחידד
סיוט השבוע-אמממ לא חשובב שבת שלוםםםםםם

עעעונה D:

שיר השבוע של מאיה-חופים
שיר השבוע בכללי- נאמ גם חופים :] דבר טוב שהיה השבוע-נאאמ לא למדנו הרבה D: דבר מבאססססס שהיה השבוע- יום השואה :[ תכנית שצפית בה השבוע- הרבה על יום השואה , האלופה , מה קשור? וכאלו :] בילוי השבוע- בבית ובשכונה D: יש תכניות לשבוע הבא? נאמ כן יום העצמאאות בע"ה ! מאכל השבוע- שניצל ואורז אאדוום סקופ השבוע- אנננניי ירראאה את ככולככככככככם בעצמאות זה סקופ לא ? XD הדבר הכי הזוי שהיה השבוע- לא היה משהו הזוי ממש סיוט השבוע- החלומות המפחידים שיש לי בשבוע היו לי איזה 3 וגם איזה אחד מאוד הזוי
סופשבוע טוב ושבת שלום

nitzangro2

New member
עונה!

שיר השבוע של מאיה-ממממממממ שכחתי... שיר השבוע בכללי-love is in the air דבר טוב שהיה השבוע-ליטלוש היפה שלי באה אלי בהכי ספונטניות שיש ועשתה לי יום טוב אחרי המתכונתתת דבר מבאססססס שהיה השבוע-מממ תאמת שכלום.. כאילו אנלא זוכרת.. תכנית שצפית בה השבוע-כרגיל... ותוכניות על השואה בילוי השבוע-אתמול הייתי בהצגה ממש מגניבה בבצפרר.. עם אוכל בלאגנים וזהה... והייתי היום בנתניה קניתי בגדים איזה כייףףף יש תכניות לשבוע הבא?נחשווווווווו............................ יופי גאונים ההופעה של מאיושששששש מאכל השבוע-ממממממממממ..... עוגייה טעימההה.. שאכלתי ממנה בכמויות.. סקופ השבוע-ליטל לא יודעת להרביץ והיא חלשלושה.. הדבר הכי הזוי שהיה השבוע-ליטל ניסתה להרים אותי על הכתפיים ואני פשוט לא הצלחתי... וכל החיים נפלתי.. זה היה הזוי טוב?? סיוט השבוע-מממממממממממממממממממממממממ............ חלמתי על תמיר וקרן ש.. טוב לא משנה יאללה ביי שבת שלום שמניםםםםםםםםם

ניצןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

אני חלשלושה????????????????????????????????????אולי תשימי להם פה את הסרטון שהם יגידו מי באמת החלשלושה??????????

ברחתי כי רציתי שתרדפי אחרי ואני

יתקע אותך מחוץ לחדר כי ריחמתי עלייך אז לא רציתי להמשיך ללכת איתך מכות אבל בסוף אמרתיי לעצמי למה לרחםם וחזרתי לחדר כמו גדולה והראתי לך מי החלשלושיתת

urimz5

New member
הדרררררר!

מזל שיש סופשבוע אחרת לא היית כאן בכלל..חח

../images/Emo214.gif../images/Emo9.gif

אל תראה את זה ככה, אני באמת נמצאת פה בדר"כ [יותר מפורומים אחרים לפחות!!!!!] שמחה שיש מי שמעריך

אני עונה

שיר השבוע של מאיה- כל השירים מעולים שיר השבוע בכללי- יואב יצחק - כמו כפפה דבר טוב שהיה השבוע- אין משהו מיוחד דבר מבאססססס שהיה השבוע- גם פה אין משהו מיוחד תכנית שצפית בה השבוע- תוכנית ..... יאיר לפיד בילוי השבוע- עבודה על המחשב יש תכניות לשבוע הבא? הא לא משהו ידוע מאכל השבוע- מאחל השבוע פיצה סקופ השבוע- אין הדבר הכי הזוי שהיה השבוע- הכול היה במקום

../images/Emo214.gif

שיר השבוע של מאיה-בלעדיך!העברתי לפלאפון!השתדרגתי
שיר השבוע בכללי-אלפי זוגות עיניים.כי הוא השיר שהאזנתי לו הכי הרבה בפלאפון
דבר טוב שהיה השבוע-אמא קנתה לי תיק שהיה ה"חלום שלה" !!
וגם וגם וגם...אכלתי עם אמא וספתא במסעדה. וגם וגם וגם..הייתה לי שיחה ממש טובה עם ידיד שלי. וגם וגם וגם...הכנתי מתנה לספתא ליומולדת והשקעתי בה 6 שעות [ויותר] . וגם וגם וגם...אתמול הייתה ארוחת[ערב]יומולדת לספתא שלי והיה נפלא. וגם וגם וגם..החיים יכולים להיות יפים. דבר מבאס-אכזבה מאוד גדולה. תכנית שצפית בה השבוע-צפיתי פעם ראשונה ב"ארץ נהדרת" והיה מצחיק! בילוי השבוע-ביום רביעי הייתי ברמת גן, אחר כך בקניון בעיר שלי, אחר כך נסעתי עם אחי לעזריאלי..יומטורף
תכניות לשבוע הבא?-הכי חשוב, לעבור את השבוע הזה בשלום ואם אפשר, עם כמה שיותר חיוכים. מאכל השבוע-באלי צ'יפס! סקופ השבוע-תזהרו.אנשים יכולים להיות קוצים. אם הם ידקרו אתכם תשאר לכם צלקת לכל החיים.. הכי הזוי-"זה נדמה כאילו הכל שחור ואין אף אחד, אף אחד שיעזור".. סיוט השבוע- יכול להיות שמהר יצא עכבר.

למעלה