סיכום שבועי

../images/Emo214.gifסיכום שבועי ../images/Emo23.gif

שיר השבוע -
דבר טוב מאוד שהיה השבוע-
דבר מעצבן שהיה השבוע-
תכנית שצפית בה השבוע-
בילוי השבוע-
יש תכניות לשבוע הבא?
מאכל השבוע-
סקופ השבוע-
הדבר הכי הזוי שהיה השבוע-
סיוט השבוע-
חלום השבוע- ואל תשכחו שבשבוע הבא חל יום האהבה...

nitzangro2

New member
עונה

שיר השבוע - לא זוכרת\= דבר טוב מאוד שהיה השבוע- שהיה לי יומולדת וירדנוש וליטלוש האהובות שלי באו אלי ועשו לי הכי כייף בעולםםםם דבר מעצבן שהיה השבוע-העבודהההה! ושהבריזו לי פעמיים! תכנית שצפית בה השבוע- טופ מודלללללל[= בילוי השבוע- עבודה... ויומולדת... ו..זהו כזה.. לא זוכרת יש תכניות לשבוע הבא? ממממממממ לנסוע לאיריססססס כאילו חברה שלי לגן שמואל ולשחק טניססססס מאכל השבוע- עוגותתתתתתתתתתת והרבהההההההההההה סקופ השבוע- יש לי עגיל באף יפה.. סתם.. אממ............. לא יודעת! הדבר הכי הזוי שהיה השבוע- בלעע כלום! סיוט השבוע- ממממממממ לעבוד במחסן שיש בו לפחות 40 מעלות חום!! חלום השבוע-חלמתי הרבה על.............[[[[[[[[=

עונה=]

שיר השבוע - נאמ כול השירים של אבריל לאבין ^^ דבר טוב מאוד שהיה השבוע- נאמ הייינו אצל ניצן , אני וליטל והיה ממש כיף 3> דבר מעצבן שהיה השבוע- הייתי בעונש=\ תכנית שצפית בה השבוע- כרגיל , האקס המיתולגי , האלופה וכול השארXD בילוי השבוע- אצל ניצן בקניון בספריה ועוד כמה מקומות יש תכניות לשבוע הבא?בנתיים לא מאכל השבוע-קסוונים משהו שסבתא מכינה מזה טעים סקופ השבוע- מאיה תופיע עם שיר חדש בגיא פינס סוף סוף הדבר הכי הזוי שהיה השבוע- נאמ לא היה סיוט השבוע- אין :| חלום השבוע- אוו , שהכול יהיה בסדר שבת שלום ולקראת חג האהבה,שיהיה יום מאוהב ושמח

עונה(למרות שזה קצת באיחור)

שיר השבוע - אמממ "כל העולם" דבר טוב מאוד שהיה השבוע- אממ המון המון בילויים וכיף:) דבר מעצבן שהיה השבוע- אממ לא נראה לי שהיה ב"ה תכנית שצפית בה השבוע-הסרט "דיזינגוף 99" "טיפת מזל" וכרגיל סדרות בילוי השבוע- אמממ עם כל החברים ב"אווזי" יש תכניות לשבוע הבא?המון אבל המון בילויים מאכל השבוע- סלט ביצים קטלני חחח סקופ השבוע-אממ שמאיה תהייה אצל גיא פינס עם שיר חדש!!!ב"ה!!!!! הדבר הכי הזוי שהיה השבוע- אממ משו אישי חחח סיוט השבוע- אמממ חלום השבוע-אממ שיהיה לכולםם שבוע מוצלחחחח וחג אהבהה שמחחח

למעלה