סיכום שבועי

../images/Emo214.gifסיכום שבועי../images/Emo24.gif

שיר השבוע -
דבר טוב מאוד שהיה השבוע-
דבר מעצבן שהיה השבוע-
תכנית שצפית בה השבוע-
בילוי השבוע-
יש תכניות לשבוע הבא?
מאכל השבוע-
סקופ השבוע-
הדבר הכי הזוי שהיה השבוע-
סיוט השבוע-
חלום השבוע-

m2love

New member
עונה ........

שיר השבוע - חח לא שמעתי בכלל שירים,ניראלי השיר הפתיחה החדש של קטי..חחחח הוא ניתקע לי בראש. דבר טוב מאוד שהיה השבוע- חחח לא היה דבר מעצבן שהיה השבוע- הכללל תכנית שצפית בה השבוע- מממ קטי חחח אני כבר בפרק 180..אני מורידה במחשב:] בילוי השבוע- קניון:) יש תכניות לשבוע הבא? לנסות איכשהו לחיות חעחע מאכל השבוע- חחח צ'יפס
סקופ השבוע- מממממממ הדבר הכי הזוי שהיה השבוע- כלום סיוט השבוע- הכלללללל חלום השבוע-לא היה שבת שלום, ושיהיה לנו שבוע נחמד וסופשבוע מהנה

white angels

New member
עונה../images/Emo13.gif

שיר השבוע - שירים של יוליה סביצ'בה המלכה
believe me
דבר טוב מאוד שהיה השבוע- הייתי בים.. דבר מעצבן שהיה השבוע- כל מיני אנשים תככנים.. תכנית שצפית בה השבוע-פרקים של קטיה
ועוד כמה סדרות בויוה.. בילוי השבוע-יםם
יש תכניות לשבוע הבא?נמנמ..לאדעת..מה שיהיה יהיה..אבל אני רוצה ללכת לראות סרט.. מאכל השבוע- צ'יפס.. סקופ השבוע-השקיעה זה דבר כ"כ מדהים
הדבר הכי הזוי שהיה השבוע- סיוט השבוע-החוםםם חלום השבוע-לא זוכרת שבת שלום והרבה בריאות לכולם

rz10

New member
עונה

שיר השבוע - Bloody mary דבר טוב מאוד שהיה השבוע- לא זוכרת חח דבר מעצבן שהיה השבוע- ריבים עם אבא תכנית שצפית בה השבוע- איש משפחה,קומדי קלאב בילוי השבוע- סרט עם חברות שלי :)) יש תכניות לשבוע הבא? בוודאיD: מאכל השבוע- סושיD: סקופ השבוע- כמה מפחיד כולם נראו בתחילת הסדרה קטי המכוערת O: הדבר הכי הזוי שהיה השבוע- היה הרבה

white angels

New member
נכוןןן

במיוחד אנדריי שהיה לו לוק אחר ועכשיו הוא יותר חתיך
וקטיה שנראתה מבוהלת

למעלה