סיכום שבועי

../images/Emo214.gifסיכום שבועי../images/Emo82.gif

שיר השבוע של כפיר-
שיר השבוע בכללי-
הדבר הכי טוב שהיה השבוע-
הדבר הכי מבאס שהיה השבוע-
תכנית שצפית בה השבוע-
מאכל השבוע-
בילוי השבוע-
סקופ השבוע/משהו שגיליתם השבוע/משהו שהדהים אתכם השבוע-
תכנונים לשבוע הבא?
שאלת השבוע - הופעה או דיסק?

I won't be broken again

שיר השבוע של כפיר: אין..
שיר השבוע בכללי- Going Under- Evanescence הדבר הכי מבאס שהיה השבוע- אממ שהוא הבריז לי
תכנית שצפית בה השבוע- ורוניקה מארס, חברים (אף-פעם לא נמאס!) מאכל השבוע- אין משהו מיוחד
בילוי השבוע- ישנתי אצל חברה שלי והיה מאד כיףףף סקופ השבוע/משהו שגיליתם השבוע/משהו שהדהים אתכם השבוע- אמא שלי התחילה לעשן בגיל 14
תכנונים לשבוע הבא? אממ בינתיים אין הופעה או דיסק? אי אפשר להעביר בדיסק את ההתרגשות והצפייה להופעה, לזמר ולקול שלו. אז הופעה..

moriboy666

New member
היה משוגע!

היה ממש כיף. חזרתי משם סחוט!!!! הייתי בשורה הראשונה והיה ממש המון לחות ומלא לחץ של האנשים.. יצאתי משם כמו אחרי שזורקים מישהו עם בגדים לבריכה..ממש ככה! איימי סיימה לעצמה שם את הקול.. אבל בכל זאת היה שווה.

moriboy666

New member
Scotty doesn't know that the saints are comin

שיר השבוע של כפיר-אושר ועצב, יש לך כוח ואמונה. שיר השבוע בכללי- Regina Belle and Peabo Bryson - A Whole New World. ואפילו לא ראיתי את הסרט..פשוט נזכרתי בו כזה עכשיו והחתלטתי לכתוב אותו. אלבום השבוע-הדר תתחילי להוסיף בעקביות.. עדיין the con של tegan and sara והראשון של רדיוהד. הדבר הכי טוב שהיה השבוע-ליל אמש. מגמת הבדידות לרגע הופסקה. הדבר הכי מבאס שהיה השבוע-השבוע עצמו. תכנית שצפית בה השבוע-המקצוענים 10 בשידור החוזר וכמובן כל הרגילים...(לונדון את קירשנבאום, חמש עם רפי.. מאכל השבוע-ספגטי בלונז וקליק חצי נוגט-שולט!!!!!! בילוי השבוע-הזיות ומחשבות אובדניות. סקופ השבוע-קוראים לה זינה והיא לא זונה? תכנונים לשבוע הבא?לא יודע.. לשקוע בדיכאון נשמע טוב. שאלת השבוע - הופעה או דיסק? הופעה

שלי פאר

New member
אז מה אם פרשתי !!?

כשיש שאלות אני עונה. ----------------------------------------------------------------------- שיר השבוע של כפיר- שיר השבוע בכללי- אם הייתי - נעם פנחסוב הדבר הכי טוב שהיה השבוע- היו כל מיניי. הדבר הכי מבאס שהיה השבוע- העבודה היא בריאות. תכנית שצפית בה השבוע- חברים (ומחר בע"ה השם שנות ה70) מאכל השבוע- שניצל תירס בילוי השבוע- חח מי מבלה !? בלאט אני עובבדת סקופ השבוע/משהו שגיליתם השבוע/משהו שהדהים אתכם השבוע- תכנונים לשבוע הבא? לעבוד ולעבוד ולעבוד שאלת השבוע - הופעה או דיסק? דיסק של הופעה

RTur

New member
../images/Emo42.gif במרום, שקט ושלווה, אהבה וחום-חום ואהבה

שיר השבוע של כפיר- אמונה, יש לך כוח שיר השבוע בכללי- אותה רשימה משבוע שעבר (אין לי באמת כוח לרשום שוב הכל חח) + הדיסק של NO DOUBT - TRAGIC KINGDOM הדיסק של פיטר רוט ברי סחרוף ודודו טסה - תריב אני אוטרוך הדבר הכי טוב שהיה השבוע- שאני בבית הדבר הכי מבאס שהיה השבוע- שהתבשלתי 10 ימים בבסיס
תכנית שצפית בה השבוע- לא ראיתי טלוויזיה מאכל השבוע- בילוי השבוע- סקופ השבוע/משהו שגיליתם השבוע/משהו שהדהים אתכם השבוע- תכנונים לשבוע הבא? שאלת השבוע - הופעה או דיסק? הופעה ודיסק

אין לי כותרת

שיר השבוע של כפיר-"תצעק". שיר השבוע בכללי-אמ אולי "היי" של דניאל סלומון
לא יודעת הדבר הכי טוב שהיה השבוע-השביתה
הדבר הכי מבאס שהיה השבוע-שהמורות למתמטיקה וללשון לא שובתות. תכנית שצפית בה השבוע-
לא יודעת
מאכל השבוע-
בילוי השבוע-ת"א
סקופ השבוע/משהו שגיליתם השבוע/משהו שהדהים אתכם השבוע-
תכנונים לשבוע הבא?אני מקווה שהשביתה תמשיך ואז אני אוכל לעבוד ולהרוויח הרבה כסף
ואם לא אז הרבה שיעורים בית והרבה מבחנים
שאלת השבוע - הופעה או דיסק?דיסק
הודגש באמצעות מדגישומטיק

../images/Emo214.gif

שיר השבוע של כפיר-יש לך כוח שיר השבוע בכללי-למה - מאיה אברהם הדבר הכי טוב שהיה השבוע- יום רביעי היה מושלם הדבר הכי מבאס שהיה השבוע- המכה שקיבלתי אתמול, האשליה שהתנפצה לי בפנים תכנית שצפית בה השבוע- ערוץ 24... מאכל השבוע-הטוסט שאכלתי אתמול עם האמא המדהימה שלי. בילוי השבוע-יום רביעי. סקופ השבוע/משהו שגיליתם השבוע/משהו שהדהים אתכם השבוע- חברה שלי נעצה בלוח שעם שלה הקדשה עם חתימה שכתבתי לה, היא שמה תמונה של ההקדשה בתמונת משתמש במסנג'ר והיא כתבה בסטטוס במסנג'ר שיבוא יום והחתימה הזאת תהיה שווה יותר ממה שנדמה לכל העולם הזה. זאת הייתה הפעם היחידה שכמעט חייכתי היום. היא מדהימה.
תכנונים לשבוע הבא?שתהיה לי אמונה. שאלת השבוע - הופעה או דיסק?הופעה כי זאת אחת ההנאות הגדולות.

I try to breathe Memories overtaking me...

שיר השבוע של כפיר- שיר השבוע בכללי-Staind - Fade הדבר הכי טוב שהיה השבוע-לראות חברות הדבר הכי מבאס שהיה השבוע-לראות משפחה,שלא הלכתי להופעה במעגן מיכאל. תכנית שצפית בה השבוע-קייל XY חח מאכל השבוע-אממ פופקורן וגלידה בילוי השבוע-סרט סקופ השבוע/משהו שגיליתם השבוע/משהו שהדהים אתכם השבוע-חרמן על הזמן סרט אחד הקורעים תכנונים לשבוע הבא?אממ לראות אנשים טובים. שאלת השבוע - הופעה או דיסק?הופעה.

../images/Emo126.gif שבוע טוב לכולם!

שיר השבוע של כפיר- אמונה
שיר השבוע בכללי-wake up call- maroon 5 נדבקתי אליו כלכך!
הדבר הכי טוב שהיה השבוע-משהו שאני מעדיפה לשמור לעצמי
הדבר הכי מבאס שהיה השבוע-לא משהו מיוחד.
תכנית שצפית בה השבוע- הרבה, אבל אני עושה מרתון השמיניה עכשיו לפני שמורידים מהVOD
מאכל השבוע-קציצות טעימות כאלה שאבא קנה
בילוי השבוע-
סקופ השבוע/משהו שגיליתם השבוע/משהו שהדהים אתכם השבוע-לא יודעת
תכנונים לשבוע הבא?צו ראשון, ואני מקווה גם למצוא עבודה
שאלת השבוע - הופעה או דיסק?זה תלוי בהמון דברים. הופעה, אם היא של אמן שיודע להופיע, ואם אני נמצאת עם אנשים שטוב לי איתם, יכולה להיות הדבר הכי מדהים בעולם. אבל אם האמן מופיע ברמה לא מצוינת, או אין לי חברה טובה בהופעה, זה יכול להיות הדבר הכי מבאס. דיסק, יכול להיות הדבר הכי מרומם בעולם והכי מבאס בעולם, מהמון סיבות מגוונות. שיהיה לכולם שבוע טוב. הדר, אוהבת אותך

../images/Emo187.gif

שיר השבוע של כפיר- מנגינה קטנה שיר השבוע בכללי- הכל מזכיר אותך - רן דנקר ועילי בוטנר הדבר הכי טוב שהיה השבוע- צבעתי את השיער הדבר הכי מבאס שהיה השבוע- שאני לא נמצאת עכשיו בהופעה של אהוד בנאי ומשינה . תכנית שצפית בה השבוע- הישרדות סין (טוד
) מאכל השבוע- ללא ספק טים טם! בילוי השבוע- חברים סקופ השבוע/משהו שגיליתם השבוע/משהו שהדהים אתכם השבוע- שאין גמדי אינטרנט
תכנונים לשבוע הבא? פגישה בלימודים ,חברים ולעשות כיף לפני שחוזרים ללמוד! שאלת השבוע - הופעה או דיסק? גם וגם הודגש באמצעות מדגישומטיק

../images/Emo27.gif

שיר השבוע של כפיר- "עוד מבט" שיר השבוע בכללי- "My Happy Ending"/ אבריל לאבין הדבר הכי טוב שהיה השבוע- שהתפטרתי הדבר הכי מבאס שהיה השבוע- שאין לי עבודה?
תכנית שצפית בה השבוע- ורוניקה מארס
מאכל השבוע- תפו"א בכלל ופירה בפרט בילוי השבוע- האמת שלא ביליתי השבוע.. סקופ השבוע/משהו שגיליתם השבוע/משהו שהדהים אתכם השבוע-
.. משהו שהדהים אותי לרעה.
לזכרה תכנונים לשבוע הבא? צריך ללכת לבנק. לחפש עבודה. לברר בקשר לאבחון שאלת השבוע - הופעה או דיסק? הופעה

למעלה