סיכום שבועי-

../images/Emo214.gifסיכום שבועי-

שיר השבוע -
דבר טוב מאוד שהיה השבוע-
דבר מעצבן שהיה השבוע-
תכנית שצפית בה השבוע-
בילוי השבוע-
יש תכניות לשבוע הבא?
מאכל השבוע-
סקופ השבוע-
הדבר הכי הזוי שהיה השבוע-
סיוט השבוע-
חלום השבוע-
למי מהפורום אתם נותנים
?

white angels

New member
עונה../images/Emo175.gif

שיר השבוע - clazziquai-she is
דבר טוב מאוד שהיה השבוע- הגשתי את העבודה בסוציולוגיה סופסוף! קולולוולולווווו! פיניטה לה קומדיה!
חחח וסיימתי תנ"ך.. דבר מעצבן שהיה השבוע- המתכונת בג"ג
תכנית שצפית בה השבוע-תשוקת הנצים,סאם סון המתוקה
..סדרה מדהימה ממליצה לראות! בילוי השבוע- שום דבר מיוחד.. יש תכניות לשבוע הבא? בגרות באזרחות,בגרות בספורט ומתכונת בספרות
מאכל השבוע- בלינצ'ס
סקופ השבוע- הדבר הכי הזוי שהיה השבוע- סיוט השבוע- סוציולוגיה.. חלום השבוע-לסיים עם אזרחות כבר..וכל מיני תוכניות שמתגבשות לי בראש
למי מהפורום אתם נותנים פרח? האמת? אני נייטרלית חח..מכיוון שאנחנו מעט בנות בפורום אני נותנת פרח לכל הבנות שהיו פה מההתחלה וכאלה שכבר הפכו לקבועות כאן
להדר המנהלת כמובן,מרינה,לודה,פושקריובה,רחלי(creep tamuril) וmirkush שעזרה לי עם השאלה שלי
אוהבת אתכן
מקווה שא שכחתי אף אחת ואם כן סליחה מראש...

creep tamuril

New member
מסכמת שבוע ~.^

שיר השבוע - הייליג של טוקיו הוטל דבר טוב מאוד שהיה השבוע- טוב מאד? נמנמנמ נפטרתי מהתנ"ך [עד למועד ב'?]. ת"א... דבר מעצבן שהיה השבוע- ללמוד להיסטוריה. נו לא שעשיתי את זה.. תכנית שצפית בה השבוע- קטי המכוערת. בילוי השבוע- ת"א.. יש תכניות לשבוע הבא? מסיבת רד הוט צ'ילי פפרז
, למצוא עבודה כמובן. מאכל השבוע- פסטה סקופ השבוע- נות'ינג הדבר הכי הזוי שהיה השבוע- לא היה. שבוע משעמם. סיוט השבוע- בגרות בתנ"ך? זה היה כל כך רע. חלום השבוע- ויקטור! חמודוז. למי מהפורום אתם נותנים
? נמ, טוב אני אגנוב לפנינית את התשובה, ואומר שאני נותנת לכולן, למרות שאני לא מכירה את כולכן
שבת שלום ושבוע טוב|FU|

white angels

New member
../images/Emo207.gif המנצח בסקר הוא..

אנדריי
ברוב זעום של כ3 קולות אבל לא נורא..בימים הקרובים אני אפתח שירשור תמונות מיוחד לכבוד המנצח
כשיהיה לי קצת זמן פנוי.. לאחר מכן אפתח סקר חדש שאני מקווה שתהיה לו היענות יותר גדולה בפורום

MirkuSH

New member
חח עונה-בשבילי זה כבר שבוע שעבר

שיר השבוע - goo goo dolls-iris דבר טוב מאוד שהיה השבוע- כינרת חמישי שישי שבת דבר מעצבן שהיה השבוע- בגרות באלקטרוניקה תכנית שצפית בה השבוע- לא ראיתי טיוי בילוי השבוע- כינרתתתתתת יש תכניות לשבוע הבא? ללמוד לבגרויות מאכל השבוע- צ'וריסוס סקופ השבוע- פריס הילטון במלבוש הדבר הכי הזוי שהיה השבוע- כינרתתתתת סיוט השבוע- בגרותת באלקטרוניקה חלום השבוע- שיהיה כבר חודש אוגוסט

m2love

New member
עונה באיחור..

כי הייתי שישי שבת בים המלח חחח שיר השבוע - never again של קלי קלרקסון דבר טוב מאוד שהיה השבוע-ים המלח , ומשהו שקרה בים המלח חח דבר מעצבן שהיה השבוע-ההצגה המשעממת היום בבצפר תכנית שצפית בה השבוע-קטי...אבל לא ראיתי את הפרקים ביום חמישי ורביעי\= בילוי השבוע- ים המלח יש תכניות לשבוע הבא?ממממ מאכל השבוע-עוגה כזאת מיוחדת מהזה טעימה שאכלתי במלון סקופ השבוע- אייןן הדבר הכי הזוי שהיה השבוע- משהו שהיה בים המלח סיוט השבוע-מממ כלום חלום השבוע-חחח אין למי מהפורום אתם נותנים ?כנ"ל כמו פנינית חחחחח
שבוע נחמד שיהיה לנו.. והמשך יום מעולה

white angels

New member
יאא היית בים המלח?../images/Emo9.gif

יפהה
אף פעם לא הייתי שם ממש..רק עברתי.. מואהה

m2love

New member
חחח../images/Emo13.gif

אני מציעה לך לנסוע לשם דווקא זה די נחמד חחח אבל מהזה שורף להכנס לתוך הים עצמו חחח
מוואהה גם לך
יום מדהים שיהיה לך

white angels

New member
האמת שרציתי החופש..

אבל כנראה זה לא ייצא..לא נורא,לא חסרות ההזדמנויות לנסוע לשם
ושלך יהיה יום עוד יותר מדהים!

למעלה