סיכום שבועי!:)

../images/Emo214.gifסיכום שבועי!:)

שיר השבוע -
דבר טוב מאוד שהיה השבוע-
דבר מעצבן שהיה השבוע-
תכנית שצפית בה השבוע-
בילוי השבוע-
יש תכניות לשבוע הבא?
מאכל השבוע-
סקופ השבוע-
הדבר הכי הזוי שהיה השבוע-
סיוט השבוע-
חלום השבוע-
למי מהפורום אתם נותנים
?

ששלי :]

שיר השבוע - מתי תביני - סיי לה וי
דבר טוב מאוד שהיה השבוע- נאמ המבחנים יצאו אחלה (-;
דבר מעצבן שהיה השבוע- נאמ כלום
תכנית שצפית בה השבוע- כרגיל :\
בילוי השבוע- בבית ובסוקקלוב D; והיום אצל חברה מסיבבה
יש תכניות לשבוע הבא? נאמ לא
מאכל השבוע- נאמ נאמ נאמ גגלידה ? לאדעת אין משהו מיוחד
סקופ השבוע- עוד בערך 13 ימים נגמרים הלימודים
הדבר הכי הזוי שהיה השבוע- אויש ה' זה כזה הזוי שאפחד לא יאמין ולא משנה XD
סיוט השבוע- לא היה.
חלום השבוע- נאמ שזה יצליח לי :]
למי מהפורום אתם נותנים
?
ליטלי וניצי :] שבת שלום אהוביי

nitzangro2

New member
עונה

שיר השבוע - how to save a life שיר מדהיםם! תורידו אותוווווווו דבר טוב מאוד שהיה השבוע- הורדתי תגשררררררררררררר דבר מעצבן שהיה השבוע- שהמורה שלי להסטוריה לא יודעת לבדוק מבחנים והיא נתנה לי 66 במתכונת.. וזה לא פייר! תכנית שצפית בה השבוע- ממממממ ראיתי היום את הסרט "החיים יפים" בילוי השבוע- ממממממממממממממממממממממממממממממ לא הייתי בשום מקום.. לפי מה שזכור לי.. יש תכניות לשבוע הבא? להיות בבית להתכונן למתכונת\בגרות וללכת לראות את הסרט "סודות" עם אהובתייייי:):) מאכל השבוע- היום אכלתי כרוב ממולא עם פסטה ופולקעע.. אחד הטעימיםםם.. וקינדר בואנו כ"ככ סקופ השבוע- הורדתי תגשר? הדבר הכי הזוי שהיה השבוע- סיוט השבוע- 66 בהסטוריה\= חלום השבוע-מממממממממממממממממ תמירתמירתמיר.. חלמתי 3 חלומות ברצף! למי מהפורום אתם נותנים
?לכולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

עניתי

שיר השבוע - השיר של מאיה רוטמן שהיא שרה על הסרט סודות אם אני לא טועה קוראים לו "תיקון" דבר טוב מאוד שהיה השבוע- אמממ ששמעתי שניצייי תבוא אלייייי דבר מעצבן שהיה השבוע-אממ לא חשוב תכנית שצפית בה השבוע-תשוקת הנציםם:)חולהה על הסדרה הזאת אהה וראיתי סופר נני חחחח בילוי השבוע-קניוןןןןן וסיבובים עם המשפחה וחברים יש תכניות לשבוע הבא? לראות את ניציי בעזרת השם מאכל השבוע- אממ פסטה עם עוף סקופ השבוע-אמממ לא נראה לי שיש הדבר הכי הזוי שהיה השבוע- ניצן לא יודעת מה זהלג***(ניצן אני מקווה שהבנת חחחחחחחח) סיוט השבוע- אממ זה אישי חלום השבוע-אממ זה גם אישי למי מהפורום אתם נותנים ?לכולםםםםםםםםםם ברוררררררר

עונה:)

שיר השבוע - כל הגרסאות של רוצה בנות למיניהם חחח דבר טוב מאוד שהיה השבוע- היו הרבה.. אבל הכי הכי זה שאני היחידה בכיתה שקיבלתי 100 בהרצאה שהרצתי בגאוגרפיה על רהט ואחרי שהרצתי עוד המורה קמה בשבילי ואמרה שהפתעתי אותה וזה והתחילה לדבר עליי וזה היה מה זה כיף[= איך שמחתי חח דבר מעצבן שהיה השבוע- יואוו.. באמת מעצבן החתולה שלי נשכה אותי באף ונהייתה לי מהנשיכה שלה סריטה ואני מפחדת שישאר לי סימן {צלקת כאילו} חחח אוףף תכנית שצפית בה השבוע- ראיתי בקולנוע את הסרט "חסין מוות" והיום ראיתי בפעם השנייה את הסרט "בופור" בילוי השבוע- קניון עם חברה יש תכניות לשבוע הבא?אמ... לא יודעת אבל בטוח שיהיה לי מה לעשות חח מאכל השבוע- גלידה של שלוש כדורים חחח איזה שמנה אני אבל אחרי זה לא יכלתי להכניס כלום לפה יש לי תמונה שלי זה מה זה מגניב סקופ השבוע- אמ...שהיום ראיתי את התוספות של הסרט ימים של אהבה ואז ראיתי את השיר רק אל תגיד מתוך ההופעה ומהרגע שהיא פתחה את הפה{מאיה כאילו} התחלתי לבכות בלי שום סיבה ותמיד זה קורה לי ואני לא בוכה הרבה כאילו בסרטים כן אבל ככה סתם בלי שום סיבה אני לא בוכה והיא פשוט תמיד גורמת לי לבכות {לא ממשהו רע זה בא ממשהו חיובי שהיא מרגשת.. ושהיא תמיד מדהימה אותי מחדש} הדבר הכי הזוי שהיה השבוע-חח את האמת זה קרה לי מקום אני ואבא שלי יושבים בסלון רואים כוכב נולד ופתאום אבא שלי בא ביציאה כזאת "קורין את גם צריכה ללכת לשם.. תבחרי שיר שאת אוהבת של מאיה בוסקילה ותלכי לאודישנים" חחח ואני הייתי בשוק כי אבא שלי קשה להוציא ממנו את הדברים האלה.. {גבר.. קיצור} סיוט השבוע- לא ניראה לי שהיה חלום השבוע-לפגוש את מאיוש כמובן למי מהפורום אתם נותנים ? לכולםם כולםם מדהימים ומדהימות פה..!! שבת שלום שתיהיה לכם..[=

למעלה