סיכום שבוע חמימ...

../images/Emo214.gifסיכום שבוע חמימ...../images/Emo42.gif

שיר השבוע של מאיה-
שיר השבוע בכללי-
דבר טוב שהיה השבוע-
דבר מבאססססס שהיה השבוע-
תכנית שצפית בה השבוע-
בילוי השבוע-
יש תכניות לשבוע הבא?
מאכל השבוע-
סקופ השבוע-
הדבר הכי הזוי שהיה השבוע-
סיוט השבוע-
חלום השבוע- לכו ליםםםםםםםם!!!!!!!111111

עונהנהנהנה(=

שיר השבוע של מאיה- "רק אל תגיד" ו.."ימים של אהבה" {עשיתי את רק אל תגיד לצלצול בפלא החדש שלי חח[=} שיר השבוע בכללי- "damdadidoo" אחלה שיר תורידו..{כאילו לא מחינת מילים..אני אהבתי יותר את הקצב הוא של מסיבות חח} דבר טוב שהיה השבוע-אמ...הלכתי לתל אביב עם חברה שלי וכשנסענו במונית מעזריאלי לחוף הים ראיתי את ג' יפית נוהגת באוטו שלה יענו ואני כזה צועקת לנהג ולחברה שלי "אההה הנה יפית ג'" חחח והם כזה איפה איפה? חח דבר מבאססססס שהיה השבוע- שהלכתי לעזריאלי ורציתי לעלות למסעדה של אבא של ליאור בדוס חבר של מאיה אבל בסוף היינו צריכים ללכת לחוף הים ולא הספקתי לעלות ולראות ומה זה היתבאסתי.. תכנית שצפית בה השבוע- האלופה בילוי השבוע- תל אביב עם חברה שלי..ושם ניפגשנו עם אורי מאיר מנולד לרקוד{אני לא מעריצה אותו! זאת חברה שלי.. אני אוהבת רק את מאיוש חח} ושבועות עם כל החברים ובערב שבועות הלכתי לאשדוד לחברים של המשפחה והיה מה זה כיף יש תכניות לשבוע הבא?ללכת לעשות שעווה חח... אמ.. אהה כןן ללכת לקניון לקנות בגדים מאכל השבוע-"תותי פרוטי" שאכלתי במאקס ברנר שעל חוף תל אביב {דרך אגב אחלה של מסעדה הכל שם משוקולד כדיי ללכת לשם..} סקופ השבוע- אמ... לא יודעת הדבר הכי הזוי שהיה השבוע- שראיתי את יפית ג' נוהגת....{חח זה לא הזוי אבל.. לא תיארתי לעצמי..} סיוט השבוע- אמ.. חלום השבוע-אמ...לא יודעת.. תהנווווו..... הגיע הקיץ יש מצילים תלכו לים תהנו... ו..תיזהרו ועוד משהוו!! שימו קרם הגנה!

גם לי יש את רק אל תגיד צלצול

חחע קניתי תפלא החדש בשביל טרוטונים וזה וחתכתי את השיר של מאיה ועשיתי טרוטון מזהה לילדה שאני הכי אוהב בעולם! כי זה השיר הכי הכי יפה !~!!!

עונה :]

שיר השבוע של מאיה- חופים
שיר השבוע בכללי- שי גבסו - המילים החסרות , חזרתי לשמוע אותו למרות שהוא ישן הוא מדהים!
דבר טוב שהיה השבוע- הוא עשה לי את השבוע והיה לי יומולדת
דבר מבאססססס שהיה השבוע- יותר בבית יותר בחוצ וסתם ריב עם אחד ><"
תכנית שצפית בה השבוע- כרגיל (-;
בילוי השבוע- בבית ובקניון :]
יש תכניות לשבוע הבא? לימודים לבנתיים ואולי לים :]
מאכל השבוע- מקרוני עעם נקניקיות משהו טעים
סקופ השבוע- הוא כזה יפה
הדבר הכי הזוי שהיה השבוע- כלום \=
סיוט השבוע- כלווווום \=
חלום השבוע- לפגגוש את מאיה , ו.. לא משנה XD
שבת שלום

ירדני אני מקווה שעזרתי לך קצת בקשר לחלום...

אני שמחה שלפחות ראית אותה בהופעה שזה הדבר הכי יפה בעולםםם או לא?!?!?!?!??! חחח חולה עלייךךך

עונה.....

רק אותך רוצה נשקיני-שריף חופש.....חח אין..... אין תוכנית מיוחדת נסעתי לטבריה אמממ לא... אין לי..... חח גם אין לי.... אין..... ניגמר השבוע מה כבר אני יכול לחלום...

nitzangro2

New member
עונההה

שיר השבוע של מאיה-מממ לא שמעתי שיר השבוע בכללי-אמברלה שובב דבר טוב שהיה השבוע-וווווואי היה שבוע ממש כייףף.. אצל חברה בגינה בשמש, אצל חברה בקיבוץ,אצל חברה ביומולדתת, היום ביריד המותגים בת"אאאא חוץ מזה שעלינו בטעותתתת על רכבת ישירה לבנימינה מקום פרברית לנתניה אז דיי מתנוווו!!!! דבר מבאססססס שהיה השבוע-מממממממממממממממממממממממממ שאני ידעתי שאני לא יראה את אהובי עד יום ראשון תכנית שצפית בה השבוע-כ-ר-ג-י-ל בילוי השבוע-ת"אאאאאאאאאא יש תכניות לשבוע הבא?מבחניםמבחניםמבחנים מאכל השבוע-היום אכלתי בורקס משו לפרצוף
סקופ השבוע-אני כושיתתתתתתת!! כאילו שחורה אבל בשביל הקטעע הדבר הכי הזוי שהיה השבוע-שעלינו על אותה רכבת ערורה!!!@: סיוט השבוע-כנ"ללל!! חלום השבוע-6 חולצות חדשותת.. פשוט חלום! כמעט נגמר החופשששששששששש בוווווווווווהווווו:-.(

נייייייייצי

אאמברלה שיר מהממם אני לא אראה את אהובי שבוווווווווע הוא טס לאילת המניאק. שיהיה לך בהצלחה בליימודים למדי טוב P: שמחה שנהת 3>

עניתי:)

שיר השבוע של מאיה-סיפור מכורר שיר השבוע בכללי-"חברה" דבר טוב שהיה השבוע-אמממ לצאת עם החברות היפות שלייי דבר מבאססססס שהיה השבוע-לחץץץ של מבחנים תכנית שצפית בה השבוע-אממ כוכב נולד 5 בילוי השבוע-באולינג חחחחחחחח היה צחוקיםםםםםםםם יש תכניות לשבוע הבא?אממ כן אבל אני ישמור אותם לעצמי סוריייי:) מאכל השבוע-פסטה עם שניצל סקופ השבוע-חולההההההההההה עליכםםם הדבר הכי הזוי שהיה השבוע-אמממ עזבו חחחח סיוט השבוע-אין ברוך השם חלום השבוע-להיות מאושרת כל החיים

urimz5

New member
אפשר לענות באיחור???

שיר השבוע של מאיה-יש בליבי חצוצרה שיר השבוע בכללי-all about the money דבר טוב שהיה השבוע-נראה שבוע הבא אם זה טוב דבר מבאססססס שהיה השבוע-אם זה לא יהיה טוב שבוע הבא זה יהיה המבאס של שבוע שעבר חח תכנית שצפית בה השבוע- בילוי השבוע-לא משו מיוחד יש תכניות לשבוע הבא?אני מקווה שכןןן מאכל השבוע-עוגת שוקולד הדבר הכי טעים שאכלתי סקופ השבוע-אני לא הומו... הדבר הכי הזוי שהיה השבוע-ישנתי בשבת 17 שעות סיוט השבוע- חלום השבוע-חלמתי שאני שמן נורא..יכול להיות???

למעלה