סיכום שבוע לקראת פורים

../images/Emo214.gifסיכום שבוע לקראת פורים../images/Emo154.gif

שיר השבוע-
המאכל הכי טעים שאכלתי השבוע-
בילוי השבוע שלי-
תכנית טלויזיה שצפיתי בה השבוע-
דבר אחד טוב [מאוד!] שהיה השבוע-
דבר אחד מהשבוע שהייתי מוכנ/ה בשמחה לוותר עליו-
תכנונים לשבוע הקרוב-
איך היו הפרקים של "קטי" השבוע?
תראו היום את "בטי" בערוץ 10?
המלצת השבוע-
שאלת בונוס-פורים זה חג..... [השלימו!
] ואחלה חג שבעולם!

white angels

New member
עונה../images/Emo9.gif

שיר השבוע-doy la vida por un beso
המאכל הכי טעים שאכלתי השבוע-לחם מטוגן שסבתא שלי עשתה
בילוי השבוע שלי-היוםם עם חברות שלי
היה ממש כיף.. תכנית טלויזיה שצפיתי בה השבוע-קטי,הזר,למענך,והיורשת..וואו הרבה
דבר אחד טוב [מאוד!] שהיה השבוע-שביתה,ומלא שיעורים התבטלו לי
וגם פוריםם
דבר אחד מהשבוע שהייתי מוכנ/ה בשמחה לוותר עליו-שום דבר.. תכנונים לשבוע הקרוב-לבלות עם המשפחה בחופש,העבודה בסוציולוגיה,להתכונן למתכונת בע"פ באנגלית
,להתכונן למבחן באזרחות..מלאא דברים איך היו הפרקים של "קטי" השבוע? מרגשים..וגם עצובים
תראו היום את "בטי" בערוץ 10? כן בעזרת השם
המלצת השבוע-אין לי מה להמליץ.. שאלת בונוס-פורים זה חג..... [השלימו!] משעשע
וכיפי
שבת שלום לכולם וחג פורים שמח!
תהנו בחופש:]

solila1

New member
אני עונה...

שיר השבוע:נינט טייב ועברי לידר הכאב הזה (של עפרה חזה) המאכל הטעים שאכלתי השבוע:מקדונלס
בילוי השבוע:מחר אני הולכת עם הכיתה לחגוג... תכנית טלויזיה:השיר שלנו,קטי המכוערת,נולד לרקוד,ארץ נהדרת,רוקדים עם ילדי וריאטי משהו כזה ועוד הרבה... דבר אחד טוב:לא פגשתי את בת דודה שלי איזה חודש והיא באה לפה כדי להוציא תשקדים ובילנו ביחד...(היא גרה בבאר שבע ואני בתל אביב). דבר אחד שההיתי מוכנה לוותר עליו זה:להחליף את התחפושת שלי.
תכנונים לשבוע הקרוב:שיעורים שיעורים ושיעורים... הפרקים של קטי השבוע:עצוביםםםם מאודד לראות את בטי:אני ראיתי כבר את כל העונה אבל אולי בכול זאת אני יראה המלצת השבוע:תעשו כיף בפורים שאלות בונס:פורים השנה היה לי חג חרא!!!

m2love

New member
עוווווווווונה../images/Emo13.gif

שיר השבוע- in your eyes המאכל הכי טעים שאכלתי השבוע-פיצצצצצצה
[אני אוכלת הרבה פיצות חח
] בילוי השבוע שלי-פוריםםם
תכנית טלויזיה שצפיתי בה השבוע-קטי..ועוד כל מיני .. דבר אחד טוב [מאוד!] שהיה השבוע-פוורים דבר אחד מהשבוע שהייתי מוכנ/ה בשמחה לוותר עליו-כלום
תכנונים לשבוע הקרוב-ללמוד למבחנים.. איך היו הפרקים של "קטי" השבוע?עצובים
תראו היום את "בטי" בערוץ 10?כן..בעזרת השם
המלצת השבוע-איןן שאלת בונוס-פורים זה חג..... [השלימו!] חג כיפי...
שיהי לכולכם חג מהנה וכיפי ותעשו חיים בחופש ! בהצלחה במבחנים ובהכל
ושיהי לכם שבווווווווווע דבש
ושבת שלום ומוברך

../images/Emo214.gifאעעעע,בואי הנה!

אכלתי השבוע סופסוף פיצהההההההההה!!!!!!!!11 ועוד פיצת טונההההה!!!!!!!
מסבארוווווו
עד שראיתי מישהי כל כך מטומטמת שכל התאבון הלך, אז זרקתי לפח.

white angels

New member
איזה באסה../images/Emo122.gif

העיקר שנהנית ממה שאכלת מהפיצה
ואני אוהבת פיצה עם פטריות וזיתים

m2love

New member
אוווווווווווווף.

זה לא שרשר נכון... שרשרתי למשתמשת "solila..." משהו כזה.. עמכם הסליחה

panci thet i

New member
עונה

שיר השבוע- karma police של רדיוהד המאכל הכי טעים שאכלתי השבוע-בלינצ'ס בילוי השבוע שלי-הלכתי וטיילתי עם חברות שלי אתמול היה כיף... תכנית טלויזיה שצפיתי בה השבוע-קטי המכוערת דבר אחד טוב [מאוד!] שהיה השבוע-פורים! דבר אחד מהשבוע שהייתי מוכנ/ה בשמחה לוותר עליו-על העצבונים של אחי תכנונים לשבוע הקרוב- איןן איך היו הפרקים של "קטי" השבוע?סבבה....יפים...הי ובים עד כה.... תראו היום את "בטי" בערוץ 10?אולי....באיזה שעה? אני פשוט לא כל כך רואה את זה... המלצת השבוע-לא ללכת לעדלאידע שאלת בונוס-פורים זה חג..... [השלימו!]הכי טוב מכל החגים האחרים

Nike07

New member
תשובות

שיר השבוע- חובבי ציון- רוצה בנות המאכל הכי טעים שאכלתי השבוע- פירוז'קי בילוי השבוע שלי- סנוקר ונאפיס תכנית טלויזיה שצפיתי בה השבוע- השבוע בעיתונות דבר אחד טוב [מאוד!] שהיה השבוע- שבת בלי צבא דבר אחד מהשבוע שהייתי מוכנ/ה בשמחה לוותר עליו- צבא תכנונים לשבוע הקרוב- לעשות בית זונות בצבא איך היו הפרקים של "קטי" השבוע? נחמד תראו היום את "בטי" בערוץ 10? הא??? המלצת השבוע- לחגוג את פורים עם הרבה אלכוהול שאלת בונוס-פורים זה חג של הרבה וודקה :)

m2love

New member
אנשיייייייייםם!!!

היום יש ליקוי ירח.. זה מתחיל בשעה 22:15 עד ארבע לפנות בבוקר משהו כזה.. השיא של זה יהי בערך באחד ומשהו.. שווה צפייה אחד הדברים המדהימים... אני אישית מכינה את המרפסת שמה שמיכות אוכל והכל , ולא הולכת לישון כל הלילה ..ואני וחברה שלי קבענו שנדבר כל הלילה בטלפון חחח

white angels

New member
וואלה? איזה מגניב..../images/Emo98.gif

ומותר להסתכל על זה? חח אני רואה שעשית מזה חוויה של ממש

m2love

New member
חח כן

תסתכלי על זהה... תצאי ותראי שזה כבר קצת מתחיל אני חולה על זריחות שקיעות ודברים כאלו.. אז אני אצפה בזה וזה ממש חוויה חיחי
בשעה 24:43 יהי השיא של זההה שווה צפייה !

למעלה