סיכום שבוע שמתחיל להיות קצת יותר טוב!

../images/Emo214.gifסיכום שבוע שמתחיל להיות קצת יותר טוב!

שיר השבוע בכלליות-
שיר השבוע של כפיר-
תכנית או סרט שצפיתם ואהבתם -
ספר, עיתון או כתבה באינטרנט שקראתם-
הדבר הכי טוב שהיה השבוע-
בילוי השבוע-
מאכל השבוע-
משהו טוב שעשיתם השבוע-
הדבר הכי מבאססס שהיה השבוע-
ציטוט השבוע-
תכניות לשבוע הבא-
ומשהו מהלב - שמתם לב שהשבועות האחרונים גרמו לכולנו לחיות עם קצת יותר פרופורציות בחיים?!תחשבו על זה...

../images/Emo126.gifבדיוק באתי לפתוח ../images/Emo12.gif

שיר השבוע בכלליות-שיר למעלות, אם הייתי של נועם, סמלס לייק טין ספיריט של נירוונה ועוד ועוד. שיר השבוע של כפיר-מה נשאר ממני- הרינגטון שלי. תכנית או סרט שצפיתם ואהבתם -"מאהבות" בוי או די ספר, עיתון או כתבה באינטרנט שקראתם- הכתבה על ההופעה של נועם
הדבר הכי טוב שהיה השבוע- הפסקות בבצפר, שיחות נוסטלגיה על קטנטנות והמורדים ועוד סדרות מפעם, כמעט ולא עישנתי, ישנתי מלא, שיחות הזויות עם אנשים. בילוי השבוע-
מאכל השבוע-קוסקוס. טוב שלא כל השבוע אכלתי קוסקוס
משהו טוב שעשיתם השבוע-הלכתי לבצפר?... הדבר הכי מבאססס שהיה השבוע-קיבלתי 72 במתכונת בחיבור
, אבא לא מרשה לבוא להופעה בשבת [אני עוד אעבוד על זה] , באסות קטנות ורציניות שכאלה. ציטוט השבוע- "אתם נולדתם באופן היפותטי"
המורה הפסיכופתית שלי לאזרחות
תכניות לשבוע הבא-אני מקווה שהופעה. ממש מקווה. תחזיקו לי אצבעות.

inbarIL

New member
"כשהשמש זורחת, לאן את בורחת לאן"

שיר השבוע בכלליות-Plain White Ts - Hey There Delilah ומלא עברי:)
שיר השבוע של כפיר-בובה על חוט
תכנית או סרט שצפיתם ואהבתם -הצגה- משחקים בחצר האחורית.
ספר, עיתון או כתבה באינטרנט שקראתם-ממ התחלתי מחזה חדש..
הדבר הכי טוב שהיה השבוע-הצגה, נגמרו מבחנים למחצית.
בילוי השבוע-הצגה עם ספרות מורחב
מאכל השבוע-שוקופלת
משהו טוב שעשיתם השבוע-הייתי בשביל אנשים שאני אוהבת...
הדבר הכי מבאססס שהיה השבוע-
ציטוט השבוע-"בואו אל המים, נגמרה התקופה של הבושה. בואו אל המים, נגמרה תקופת ההכחשה"...
תכניות לשבוע הבא-להיפגש עם אריאלהD: הצגה והופעה
ומשהו מהלב - שמתם לב שהשבועות האחרונים גרמו לכולנו לחיות עם קצת יותר פרופורציות בחיים?!תחשבו על זה...ספרו לי על זה...

אם הוא יילך, את תבכי.

שיר השבוע בכלליות- "איתן"/ איתן שפירא שיר השבוע של כפיר- "אם הוא יילך" תכנית או סרט שצפיתם ואהבתם - מונית הכסף. הו, עידו
ספר, עיתון או כתבה באינטרנט שקראתם- "מכת מחץ"/ הרלן קובן הדבר הכי טוב שהיה השבוע- איתמר. עמדתי במשהו שהחלטתי. והתרגלתי סופסוף לקום ב6 בבוקר [אחרי חודשיים וחצי
] בילוי השבוע- בוטל לאלתר. מאכל השבוע- פשטידה של אמא משהו טוב שעשיתם השבוע- הכנסתי שירים חדשים לMP3
הדבר הכי מבאססס שהיה השבוע- הערות על גבי הערות. ציטוט השבוע- "כי גם לפחד אני לא חייבת כלום, היום אני.. אקו"ם"
תכניות לשבוע הבא- א ב ו ד י ם [!!!11]

"אמונה, אחת קטנה שנשארה לי..."

שיר השבוע בכלליות- הגשמה עצמית-אריק ברמן שיר השבוע של כפיר- בובה על חוט תכנית או סרט שצפיתם ואהבתם - היום ראיתי.. "סיפורו המופלא של בנג'מין באטן" אחד הסרטים!![!!!!!!!!!!] ספר, עיתון או כתבה באינטרנט שקראתם- מישהו לרוץ איתו הדבר הכי טוב שהיה השבוע-השבעה של אח שלי.. אין על צה"ל!
בילוי השבוע-סרט עם חברים
מאכל השבוע-סיני משהו טוב שעשיתם השבוע-לא עולה לי משהו.. הדבר הכי מבאססס שהיה השבוע-לא הלכתי לבצפר ולמדנו חומר חדש במתמטיקה.. =/ ציטוט השבוע-
תכניות לשבוע הבא-הופעה של הראל
ומשהו מהלב -יהיה טוב.

הגיע הזמן. לא?

שיר השבוע בכלליות- זן נדיר-קורין אלאל, האם להיות בך מאוהב-אביב גפן, הרבה אבריל לוין
שיר השבוע של כפיר- וכלום! והכאב נותר עמום... [כמו תמיד] תכנית או סרט שצפיתם ואהבתם - גוסיפ גירל ספר, עיתון או כתבה באינטרנט שקראתם- הכתבה על נועם כפרעליו. הדבר הכי טוב שהיה השבוע- השיחה איתו
, שהייתצי בשבט שלי, שנפגשתי עם אהרוני.. בילוי השבוע- ממ יום ראשון, שיחת בנות והמוןןןןן שוקולד מאכל השבוע- שוקולד משהו טוב שעשיתם השבוע- לא וויתרתי עליו הדבר הכי מבאססס שהיה השבוע- ממ.. ייאוש כזה ציטוט השבוע- "רוצה להעביר לי את זה בשלושה העתקים שאני אחתום?!"
תכניות לשבוע הבא- למצוא עבודה
, צופים, לפגוש חברים, אולי הופעה.. ומשהו מהלב - שמתם לב שהשבועות האחרונים גרמו לכולנו לחיות עם קצת יותר פרופורציות בחיים?!תחשבו על זה...- ת'אמת שכן, זה ממש נכון.

../images/Emo126.gifפעם הייתי ממש מכורה לאבריל לאבין ../images/Emo6.gif

קיבלתי מהרדיו מתנה את "אנדר מיי סקין" והייתי חורשת עליווו!!!!!! כפרעליה

amitshilo

New member
"אלוהים, מי שיחד את השמש הזאת?"../images/Emo42.gif

שיר השבוע בכלליות- "Moder love" ו"Days Of Hunger" של גבע אלון
, "New Age Woman", "בעיות אישיות" ו"האזרח ה-1" של שלומי שבן, "העיקר זה הרומנטיקה", "אם תתאהב", "שיר התעוררות" ועוד מלאמלאמלא של יוני רכטר, "ילד שרוקד עם מלאכים" של מורה מתפן ועוד ועוד... שיר השבוע של כפיר- לא היה ממש.. תכנית או סרט שצפיתם ואהבתם - "אמלי"
ספר, עיתון או כתבה באינטרנט שקראתם- כותרת בהארץ בלי הפסקה? הדבר הכי טוב שהיה השבוע- טלפון מנדב
בילוי השבוע- עם אחותי בים בין אכזיב לראש הנקרה. מקום מדהים
וגם טיול עם ההורים לנחל צבעון. מאכל השבוע- מרק?
, הדברים שהכנו בפעולת אוכל
משהו טוב שעשיתם השבוע- כתבתי הרבה באנגלית! בואנה הייתי ממש מרוצה מעצמי
הדבר הכי מבאססס שהיה השבוע- מחלה, מלחמה. הכל כרגיל. בעע. ציטוט השבוע- "כמה שנים עוד נצטרך למות לפני שנדע איך לחיות?" תכניות לשבוע הבא- אמן אמן אמן להבריא, לרקוד, ללמוד, טיול בת"א
, הופעה של כפיר
ומשהו מהלב - שמתם לב שהשבועות האחרונים גרמו לכולנו לחיות עם קצת יותר פרופורציות בחיים?!תחשבו על זה... אוהו. כן. הססמא שלי לאחרונה זה "פרופורציות".

כוכבי בלילה, תשמור עליו חזק.

שיר השבוע בכלליות- לא קל/היהודים. שיר השבוע של כפיר- אמונה. תכנית או סרט שצפיתם ואהבתם- לומדים ביחד, ילדי הדרום לומדים עם אנשי מקצועS: ספר, עיתון או כתבה באינטרנט שקראתם- ילדי יום ראשון/אביב גפן. קוראת אותו בפעם המאה בערך. הדבר הכי טוב שהיה השבוע- כלום. פשוט כלום. בילוי השבוע- לשבת במקלט עם חברות וידידים. מאכל השבוע- סלט וזה. משהו טוב שעשיתם השבוע- למדתי. הדבר הכי מבאססס שהיה השבוע- כל המצב הזה, ריב ענקי עם חברות[זאת אומרת..כבר לא חברות], אחותי טסה לחצי שנה, ובן דוד שלי נפטר. ציטוט השבוע- אין. תכניות לשבוע הבא- בגרות בלשון [הייתה כבר אתמול], מתכונת בהיסטוריה, לימודים וקריעת תחת. ומשהו מהלב - שמתם לב שהשבועות האחרונים גרמו לכולנו לחיות עם קצת יותר פרופורציות בחיים?!תחשבו על זה... אפשר להגיד..

למעלה