סיכום שבוע

../images/Emo214.gifסיכום שבוע../images/Emo43.gif

שיר השבוע -
דבר טוב מאוד שהיה השבוע-
דבר מעצבן שהיה השבוע-
תכנית שצפית בה השבוע-
בילוי השבוע-
יש תכניות לשבוע הבא?
מאכל השבוע-
סקופ השבוע-
הדבר הכי הזוי שהיה השבוע-
סיוט השבוע-
חלום השבוע-
שיהיה לכם סופשבוע של כיף!

עונה:]

שיר השבוע - When You're Gone של אבריל לאבין דבר טוב מאוד שהיה השבוע- נאמ לא היה משהו :\ דבר מעצבן שהיה השבוע- הייתי חולה והיה לי סכסוך קטן :X תכנית שצפית בה השבוע- נאמ כרגיל לרדת בגדול , האלופה בילוי השבוע- הרוב בקניון:] יש תכניות לשבוע הבא? אמ ללמוד למתמטיקה ולאדעת מה עוד מאכל השבוע- ציייייייייפס יאמי סקופ השבוע- ניצי חוזרת יום שבת וגם ליטלי P: הדבר הכי הזוי שהיה השבוע- נאמ כלום סיוט השבוע- לא היה :\ חלום השבוע- אשמור אותו לעצמי
שבת שלום ומבורך לכולם

עונה[=

שיר השבוע - "שווים" דבר טוב מאוד שהיה השבוע-אתמול שהייתי בבר מצווה של בן דוד שלי הקלידן נידלק עליי ורצה לצאת איתי{הוא לא ידע שאני קטנה} ואז הוא התחיל להגיד לי איזה חמודה אני וזה חח[= זה כיףף כזה[= ועוד משהו בבר מצווה של בן דוד שלי הופיעו 6 זמרים שיניהם שלומי שבת,מרגלית צנעני, רמי דנוך ועוד.. ועם כולם עליתי לשיר יואוו... וכולם מחאו לי כפיים ואמרו לי שאני שרה יפה וזה[= דבר מעצבן שהיה השבוע- לא משנהה.. תכנית שצפית בה השבוע- לא יצא לי.. אה בעצם ביום ראשון את אחד נגד מאה בילוי השבוע- אתמול הבר מצווה של בן דוד שלי עד 4 וחצי לפנות בוקר עם 6 זמרים מוכרים שהיו ובסוף גם הייתה טברנה עם כמה זמרים שלא ממש מוכרים והיום ים עם חברה שלי יש תכניות לשבוע הבא? כן ים עם חברה שלי שבוע הבא .. ואולי עוד אני סופנטנית! מאכל השבוע- לחם שום[= סקופ השבוע- שרתי עם הזמרים שהיו בבר מצווה של בן דוד שלי דואטים {לא יודעת אם זה סקופ אבל בכל מקרה חחח:)} הדבר הכי הזוי שהיה השבוע- חח שאתמול 5 אנשים {בנים כאילו} ביקשו את המספר פלאפון שלי ורצו לצאת איתי!:) סיוט השבוע- סיוט?!לא ניראה לי שהיה חלום השבוע-אמ.. כרגיל...ועוד משהו לא חשוב מה:) שתיהיה לכם שבת שלוםםם

sapiroooosh

New member
עונה

שיר השבוע - אממ הבוקר יאיר דבר טוב מאוד שהיה השבוע- שניגמר שבוע ראשון של הקייטנה ושאתמול אני היחידה שקיבלה פידבק מהמנהל של הקייטנה :) דבר מעצבן שהיה השבוע- אחד הילדים בקייטנה תכנית שצפית בה השבוע- האלופה בילוי השבוע- אתמול הייתי בים בלילה יש תכניות לשבוע הבא? כןןןן בשבת הבאה יומולדת ועד שבת... לעבוד מאכל השבוע- לחמניה עם שוקולד/חומוס/גבינה צהובה (זה מה שמביאים בקיטנה) יאק סקופ השבוע- הדבר הכי הזוי שהיה השבוע- שדיברתי עם רובי אח של מאיה סיוט השבוע- אמאל'ה היה אחד מפחיד חלמתי שחטפו את בת דודה שלי :( חלום השבוע- חחחח אין שיהיה לכם סופשבוע של כיף!

למעלה