סיכומיוחד לחופש

../images/Emo214.gifסיכומיוחד לחופש ../images/Emo48.gif

במילה אחת, החופש היה:
הדבר הטוב ביותר שעשיתם בחופש?
הדבר הרע ביותר של החופש:
חגגתם את ליל הסדר?, אצל מי?
הספקתם ללמוד קצת מתחילת החופש?
אתם מרגישים שניצלתם את החופש, או שלא הספקתם כלום?
הרחתם כבר את האביב?
ביליתם עם חברים בחופש?
ביליתם עם משפחה בחופש?
המאכל הטעים ביותר שאכלתם בחופש?
עשיתם משהו "בפעם הראשונה" בחופש?
כתבתם בכלל משהו בחופש?
קראתם בכלל משהו [אהמ אהמ, הגדה..] בחופש?
הייתם מאושרים בחופש?
[השאלה הכי פסימית בעולם:] בכיתם בחופש?
האם אתם בעד קיצור החופש לתרומת "חופש נוסף בינואר", או שאתם מעדיפים להשאיר את החופש כך? לילה טוב

ludashit

New member
עונה ../images/Emo26.gif

במילה אחת, החופש היה: סבבה!
הדבר הטוב ביותר שעשיתם בחופש? נסעתי לאשדוד ......
הדבר הרע ביותר של החופש: לא היה..
חגגתם את ליל הסדר?, אצל מי? אצל דודים של חבר שלי..
הספקתם ללמוד קצת מתחילת החופש? לא משש , התחלתי לקרוא את הספר שקניתי....
אתם מרגישים שניצלתם את החופש, או שלא הספקתם כלום? שלא הספקתי כלום..
הרחתם כבר את האביב? כן
ביליתם עם חברים בחופש? כן
ביליתם עם משפחה בחופש? כמובן..
המאכל הטעים ביותר שאכלתם בחופש? כל מה שהיה על השולחן של ליל הסדר ......
עשיתם משהו "בפעם הראשונה" בחופש? עליתי על רכבת הרים , אחרי 10 שנים שלא עליתי...
כתבתם בכלל משהו בחופש? כן כתבתי בפורום... זה נחשב נכון??
קראתם בכלל משהו [אהמ אהמ, הגדה..] בחופש? כן..
הייתם מאושרים בחופש? ככה ככה....
[השאלה הכי פסימית בעולם:] בכיתם בחופש? קצת... האם אתם בעד קיצור החופש לתרומת "חופש נוסף בינואר", או שאתם מעדיפים להשאיר את החופש כך? מה זהההההה?? לא יודעת....

m2love

New member
עונה../images/Emo13.gif

במילה אחת, החופש היה:כיף הדבר הטוב ביותר שעשיתם בחופש?היו הרבה דברים..בילויים וזה..אבל לדעתי הדבר הטוב ביותר שאתמול התגברתי על משהו שהיה קשה לי להתגבר..אומנם עדין לא התגברתי סופית אבל זה כמעט סופית חיחי הדבר הרע ביותר של החופש:שדחיתי את כל העבודות לסוף החופש
חגגתם את ליל הסדר?, אצל מי?אצל סבתא הספקתם ללמוד קצת מתחילת החופש?טיפה..אבל את העיקר דחיתי לסוף
אתם מרגישים שניצלתם את החופש, או שלא הספקתם כלום?מבחינת הלימודים בכלל לא..אבל ביליתי הרבה הרחתם כבר את האביב?כה ביליתם עם חברים בחופש?ברור ביליתם עם משפחה בחופש?כה המאכל הטעים ביותר שאכלתם בחופש?מצות חח עשיתם משהו "בפעם הראשונה" בחופש?לאא כתבתם בכלל משהו בחופש?כן קראתם בכלל משהו [אהמ אהמ, הגדה..] בחופש?חח כה הייתם מאושרים בחופש?רוב הזמן כן [השאלה הכי פסימית בעולם:] בכיתם בחופש?קצת האם אתם בעד קיצור החופש לתרומת "חופש נוסף בינואר", או שאתם מעדיפים להשאיר את החופש כך?לאא ניראה לכם אני נגד זה.

../images/Emo214.gif../images/Emo207.gifזהו, הלך עליי ../images/Emo4.gif

יש משהו שלא הספקתם לעשות עוד מתחילת החופש, וככל שאנחנו מתקרבים לסופו אתם מרגישים שזהו, הלך עליכם?
לא התחלתי ללמוד, תכננתי ללמוד היום, ועכשיו הודיעו לי שכל המשפחה בטוח באה לפה לארוחת צהרים. [וזה אומר שיהיו פה גם ילדים קטנים, אז יהיה בלתי אפשרי ללמוד] זה אומר שנשארו לי כמה שעות בערב ומחר כמה שעות, כי בבוקר אני חייבת לנסוע [או בערב] לאנשהו, בכל זאת מדובר בפעם האחרונה שאפשר לבלות במסגרת "חופש"...
[איזה הזוי
] [אני ארגיש מ'זה לא טוב עם עצמי, אם אמצא את עצמי מחר יושבת ולומדת כל היום במקום לעשות משהו מועיל יותר
]

m2love

New member
את לא לבד.

גם היום לא יצא לי ללמוד כי עכשיו אנחנו הולכים לדודים שלי ונחזור רק בערב.. והבאסה שאני חייבת לבוא ולא הכי באלי
ועוד יומיים החופש נגמר ויש לי לעשות עוד מלאאאאאאאא
כנראה היום כל הלילה והערב אני אחרוש וגם מחר.. איזה עצבים זה..רק בגלל שאני כזו עצלנית דחיתי את זה לרגע האחרון.. אם הייתי מתחילה משהו מתחילת החופש אז אולי לא היה כזה לחוץ
חחח מה כבר את יכולה לעשות יותר מועיל מללמוד?לשבת שעות מול המחשב?או לצאת ולבלות?
ובהצלחה לך נקווה שתספיקי לעשות ותלמדי לא לדחות לרגע האחרון

../images/Emo214.gifאין מצב ..

שאלמד לא לדחות דברים לרגע האחרון, תמיד הייתי כזאת וכעת כשאני כבר מסיימת?..אין טעם, העיקר לסיים כבר! ולנסות שיהיה כמה שיותר טוב
ואני לא אשב שעות מול המחשב [למרות שאת העבודה גם ככה אני צריכה לכתוב בוורד
], אבל אני לא מסוגלת להשאר מחר בבית כל היום בלי לצאת קצת לתל אביב. אני ארגיש שלא מיציתי בכלל והחמצתי מלא. אני לא נותנת לזה לקרות. מילא אם זה היה "דחיית סיפוקים", אבל רק מישהו למעלה יודע מתי תהיה לי הזדמנות לבלות קצת מהרגע שאחזור ללימודים..., אז עדיף לנצל כל מה שנשאר ואפשר, אחר כך כבר נדאג לשאר
[חכמה ממש, בסוף את עוד תראי אותי יושבת כמו ילדה קטנה ועושה הכל מחר
]

white angels

New member
אחח..גמאני גמאני../images/Emo4.gif

תמיד חוזרת על הטעויות שלי.כל שנה אני אומרת לעצמי לא לדחות דברים ברגע האחרון וכל פעם אני מוצאת את עצמי בשנייה האחרונה של החופש יושבת ועושה את הכל
מה שבטוח מחר כנראה אני אשב בבית,את החופש שלי כבר סיימתי ואני שמחה לומר שדי מיציתי
ואצטרך לעשות את כל המטלות..

white angels

New member
עונה../images/Emo41.gif

במילה אחת, החופש היה: אחלה!
הדבר הטוב ביותר שעשיתם בחופש? ממ שטיילתי הרבה נראה לי חח.. הדבר הרע ביותר של החופש:שדחיתי את כל המטלות שלי לרגע האחרון
ומה שהיה לפני שבוע
חגגתם את ליל הסדר?, אצל מי? בבית עם המשפחה הקרובה
הספקתם ללמוד קצת מתחילת החופש? לא ממש..
אם כבר כמעט ולא. אתם מרגישים שניצלתם את החופש, או שלא הספקתם כלום? מיציתי בהחלט
הרחתם כבר את האביב?כןן
ביליתם עם חברים בחופש?כן אבל ממש קצת.. ביליתם עם משפחה בחופש?הוו כן..בהחלט
המאכל הטעים ביותר שאכלתם בחופש? היו הרבה..אבל הכי אהבתי את הקניידלך והמאכלים של אימאשלי
עשיתם משהו "בפעם הראשונה" בחופש? אהמ..אני לא זוכרת..אולי כן. כתבתם בכלל משהו בחופש? לא חושבת.. קראתם בכלל משהו [אהמ אהמ, הגדה..] בחופש? ברור.. הייתם מאושרים בחופש? כן
[השאלה הכי פסימית בעולם:] בכיתם בחופש? כן
האם אתם בעד קיצור החופש לתרומת "חופש נוסף בינואר", או שאתם מעדיפים להשאיר את החופש כך? האמת? לא ממש איכפת לי..אני ממילא מתגייסת בקרוב או שלא..בכל אופן אני מסיימת ללמוד. לילה טוב:]

../images/Emo214.gif

טוב, אני מתכוונת לענות על השאלון הזה בשיא הכנות ואיך שאני רואה את זה כרגע.. במילה אחת, החופש היה:מעצבן. הדבר הטוב ביותר שעשיתם בחופש?יום ספונטני לחלוטין, נפגשתי עם חברה שהייתה אמורה לישון אצלי ובת דודה שלה הזמינה אותנו לאירוח בבית שלה [ביפו, היא גרה ממש ליד הים] ואחר כך למסעדה של ההורים שלה.. הייתי המומה לגמרי ובאמת שזה היה יום מושלם. הדבר הרע ביותר של החופש:החופש עבר מהר ואני לא מרגישה שעשיתי יותר מדי. לפחות לא יצא מה שהייתי רוצה. הוא היה מתיש. המון דברים התהפכו. דברים שהייתי בטוחה שאעשה - לא עשיתי, אנשים שהבטיחו לי הבטחות - לא קיימו, אנשים שהייתי בטוחה שאפגוש - לא פגשתי. בקיצור, בתחילת החופש הייתי עצובה בעקבות המחשבות שלא יהיה לי מה לעשות בחופש, בסופו של דבר היה לי מה לעשות, אבל כל דבר חוץ מתחילת החופש [ולראות את המשפחה שלי כמובן, שזה דבר מובן מאליו כי אני רואה אותם בכל הזדמנות] לא היה כמו שציפיתי/רציתי/קיוויתי.אני יכולה להגדיר את החופש הזה כאכזבה אחת גדולה. חגגתם את ליל הסדר?, אצל מי?אצל קרובים ברחובות
הספקתם ללמוד קצת מתחילת החופש?קראתי פה ושם פיסת מידע מהחומר של המבחן שיש לי ביום חמישי. כעת הסתכלתי בחומר וראיתי שצריך ללמוד את כל לחץ, וזאת סיבה מצוינת להכנס ללחץ... אתם מרגישים שניצלתם את החופש, או שלא הספקתם כלום?אני אגיד את זה ככה, הוא לא היה לטובתי בכלל. הרחתם כבר את האביב?
כן ביליתם עם חברים בחופש?כן ביליתם עם משפחה בחופש?כן המאכל הטעים ביותר שאכלתם בחופש?אכלתי פעם ראשונה, לפני תחילת החג, בפיצה "עגבניה".
עשיתם משהו "בפעם הראשונה" בחופש?^ כתבתם בכלל משהו בחופש?מלא.. הכנתי מכתב למישהי באורך שלושה עמודים, שזה קצת הכניס אותי להלם כי אפילו במבחנים אני לא כותבת כל כך הרבה... קראתם בכלל משהו [אהמ אהמ, הגדה..] בחופש?כן הייתם מאושרים בחופש?יום אחד."יום ועוד יומיים".. [השאלה הכי פסימית בעולם:] בכיתם בחופש?כן האם אתם בעד קיצור החופש לתרומת "חופש נוסף בינואר", או שאתם מעדיפים להשאיר את החופש כך?ממש לא. גם ככה החופש הזה עובר כמו נוצה..

white angels

New member
אני מקווה

שהכל יסתדר לך בסופו של דבר-המבחן וכל שאר הדברים
קל לומר את זה,אבל תהיי אופטימית,כל הרע עובר בסופו של דבר הוא לא נשאר לנצח,וכל האכזבות שעברת יתקטנו לעומת כל החוויות והדברים הטובים שיהיו בהמשך
העיקר שהכל יהיה מאחורייך.
אוףף..חברה שלי מתעקשת לקלקל לי את מה שנשאר מהחופש
בעע.

m2love

New member
אל תדאגי..

הכל מסתדר בסופו של דבר,ואצלך הכל יסתדר
אם תקראי את זה תחשבי שלי קל לומר דבר כזה והכל,אבל אני אף פעם לא אומרת דברים סתם, ואני יודעת שבאמת הכל מסתדר רק צריכים להיות אופטימיים ולא לאבד את התקווה
אם זה יעודד אותך,אז גם אני בניתי מלא דברים לחופש ומלא ציפיות,אבל הרוב בכלל לא התגשםואתמול בכלל היה לי יום גרוע\= אל תדאגי יהיו לך עוד הרבה חופשים בחיים..וכל האכזבות של החופש יהיו כלום ותשכחי את הרע לעומת מה שמצפה לך בהמשך החיים-החוויות והדברים היותר טובים
העיקר שתעברי את הכל כמו ילדה גדולה ותיהיה חזקה! לכל דבר יש סוף בעולם,גם לטוב,וגם לרע.והרע יחלוף לך ותגיעה תקופה יותר יפה..אבל גם תקופה יפה לא מבטיחה שלעולם תיהיה יפה..הרי גם לתקופות טובות ויפות יש סוף...אז בחיים עוד תעברי מלא תקופות ומכשולים..יהיו לך שנים יותר טובות ותקופות יפות..ויהיו לך גם תקופות יותר מגעילות וקשות.אבל חייבים לדעת לא לאבד את מה שנותר ולאהוב את מה שיש..ולשמוח ולהנות מכל רגע ורגע
וגם ברגעים הכי קשים לא לאבד את התקווה,ולדעת שזה יחולף..ומחר יום חדש אז אולי יהיה יותר טוב
סליחה על החפירה,אבל רציתי איכשהו לגרום לך שתרגישי יותר טוב..
יום טוב

white angels

New member
../images/Emo24.gif

מקווה שאת מרגישה הרבה יותר טוב עכשיו
לא משנה מה יהיה תדעי שאת לא לבד תמיד נעזור לך ונתמוך בך,את יכולה לסמוך עלינו

m2love

New member
../images/Emo140.gif

את יותר מקסימה.. וכמו שפנינית אמרה.. אנחנו תמיד כאן לצידך תמיד לעזרתך
ומקווה שאת מרגישה יותר טוב

גמאני עונה..../images/Emo10.gif

במילה אחת, החופש היה:מגעיל!
הדבר הטוב ביותר שעשיתם בחופש? נסעתי לאילת
הדבר הרע ביותר של החופש:שיעורים!
חגגתם את ליל הסדר?, אצל מי?אצל דודה שלי
הספקתם ללמוד קצת מתחילת החופש? אני מתחילה בעוד שעה בדיוק ולמרות שיש לי טונה שיעורים דחיתי את זה עד עכשיו אני לא בטוחה שאני אספיקק...
אתם מרגישים שניצלתם את החופש, או שלא הספקתם כלום? לא הספקתי כלוםם!
הרחתם כבר את האביב? ברור
ביליתם עם חברים בחופש? פגישה אחת עם החברה הכי טובה שלי אבל לא משהו מיוחדד...
ביליתם עם משפחה בחופש?ברור באילת המאכל הטעים ביותר שאכלתם בחופש? הכל היה מגעיל...
עשיתם משהו "בפעם הראשונה" בחופש? לאאא כתבתם בכלל משהו בחופש? לא ממש..
קראתם בכלל משהו [אהמ אהמ, הגדה..] בחופש? לא ממש
הייתם מאושרים בחופש? לא!
[השאלה הכי פסימית בעולם:] בכיתם בחופש? לא האם אתם בעד קיצור החופש לתרומת "חופש נוסף בינואר", או שאתם מעדיפים להשאיר את החופש כך? לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא ושוב לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

panci thet i

New member
|פירמידה|סיכומי:)

במילה אחת, החופש היה:משעמם הדבר הטוב ביותר שעשיתם בחופש?שיחקתי במחשב... הדבר הרע ביותר של החופש:שעמוווום חגגתם את ליל הסדר?, אצל מי?בערך:/ אצל דודים הספקתם ללמוד קצת מתחילת החופש?לא.. אתם מרגישים שניצלתם את החופש, או שלא הספקתם כלום?ניצלתיי הרחתם כבר את האביב?יאפ:))))) ביליתם עם חברים בחופש?כןןן קצת ביליתם עם משפחה בחופש?כן:/ המאכל הטעים ביותר שאכלתם בחופש?מצצצצצה חח עשיתם משהו "בפעם הראשונה" בחופש?לאא כתבתם בכלל משהו בחופש?מזתומרת? ש"ב נחשב? חח קראתם בכלל משהו [אהמ אהמ, הגדה..] בחופש?הגדה-לא ספר-כהה הייתם מאושרים בחופש?ממש ממש לאא [השאלה הכי פסימית בעולם:] בכיתם בחופש?כן..מרוב אושר:) האם אתם בעד קיצור החופש לתרומת "חופש נוסף בינואר", או שאתם מעדיפים להשאיר את החופש כך?כך:) ללללליייילה טובב

למעלה