סכמו ת'שבועעעע!!!

../images/Emo214.gifסכמו ת'שבועעעע!!!../images/Emo124.gif

שיר השבוע של מאיה-
שיר השבוע בכללי-
דבר טוב שהיה השבוע-
דבר מבאססססס שהיה השבוע-
תכנית שצפית בה השבוע-
בילוי השבוע-
יש תכניות לשבוע הבא?
מאכל השבוע-
סקופ השבוע-
שאלת הבונוס-מאושרים, או משועממים?

nitzangro2

New member
עונהנהנה

שיר השבוע של מאיה-ממממ אין\= שיר השבוע בכללי-את מביאה הכול לידי דמעות[[[[[[[= דבר טוב שהיה השבוע-ראיתי את ליטלוש אהובתייייייייייי דבר מבאססססס שהיה השבוע-שהייתי צכה להתכונן למתכונת בתקשורת! תכנית שצפית בה השבוע-מממממממ כמו תמיד חוץ ממרחק נגיעה:( בילוי השבוע-אצל ליטלוש ואתמול הייתי אצל זיויק ראינו את הסרט "הבועה" יש תכניות לשבוע הבא?ממממ ללמוד עוד.. ואולי לצאת.. נראה(= מאכל השבוע-אלפחורס (או איך שלא כותבים את זהה) סקופ השבוע-ליטל כל הזמן מסמיקההההההה[; שאלת הבונוס-מאושרים, או משועממים?מאושרים אבל משועממים חהחה שבת מושלמת לכולםםםםםםםםםם[;

../images/Emo22.gif עונה

שיר השבוע של מאיה- בלעדייך שיר השבוע בכללי- ממי של מסיקה דבר טוב שהיה השבוע- נולדה לי בת דודה דבר מבאססססס שהיה השבוע- כלום תכנית שצפית בה השבוע- האלופה בילוי השבוע- טיולים בארץ יש תכניות לשבוע הבא? לא מאכל השבוע- שניצל סקופ השבוע- אני מלכה שאלת הבונוס-מאושרים, או משועממים? גם וגם

עניתי....

שיר השבוע של מאיה-סיפור מכוררר אתמול ניגנו לי אותו בגיטרה:) שיר השבוע בכללי-foolish games דבר טוב שהיה השבוע- אמממ קניותתת ולהיות עם ניצוש הבובה שלי דבר מבאססססס שהיה השבוע-הייתי חולה:( תכנית שצפית בה השבוע-השיר שלנו בילוי השבוע-קניונים....מדורות ב4 בבוקר חחחח ואתמול חברים שלי היו אצלי עד 4 בבוקר חחח יש תכניות לשבוע הבא?אילתתת מאכל השבוע-פסטה עם שניצל חחחחחחחחחחחחחחח סקופ השבוע-נוש אילמת(אופס שלא תנבח עליי חחח) שאלת הבונוס-מאושרים, או משועממים?מאושרת עד השמייםם!!!!!!בלי עין הרע טפו טפו.... שבת שלום לכולםםם

nitzangro2

New member
ה-י-א ל-א א-י-ל-מ-ת

מה לעשות שאת רגילה שאמא שלך כל הזמן נובחת?? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

nitzangro2

New member
נוששששששששי אני חולה על התחת שלך יא

סקסיתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת

nitzangro2

New member
היא לא הכלבה הכי יפה בעולםם??

ברור שהיא כןןןןןןןןןןןןןן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111

טוב הנה סיכום השבוע שלי

שיר השבוע של מאיה- אין שיר מיוחד כי כולם טובים שיר השבוע בכללי- דבר טוב שהיה השבוע- שנבחרת ישראל ניצחה דבר מבאססססס שהיה השבוע- שישראל לא ניצחה גם את אנגליה תכנית שצפית בה השבוע- משחקי נבחרת ישראל מאכל השבוע- פיצה סקופ השבוע- אין כרגע יהיה בקרוב שאלת הבונוס-מאושרים, או משועממים? מאושר רק מאושר בקשה מיוחדת- יש דבר כזה וזה דבר חשוב שהוא לא לשכוח להצביע למאיה בתחרות הסלבס של טייאר ברשת והדבר החשוב ביותר זה שהיה לכולם חג כשר ושמח ושבת שלום

עונה .

שיר השבוע של מאיה-כמו ציפור אל הרוח שיר השבוע בכללי-אמ . של קסקדה לא זוכרת מה שמו D: דבר טוב שהיה השבוע-כלום דבר מבאססססס שהיה השבוע-אני חולה מאתמול :[[[ תכנית שצפית בה השבוע-נאמ מללא : האלופה ועווד בילוי השבוע-בבגיינה אאם החברה XD יש תכניות לשבוע הבא?נאאאמ לססיים עבודה בספרות מאכל השבוע-נאמ ארטטיק קראאנץ' יאממ סקופ השבוע-לאדעת שאלת הבונוס-מאושרים, או משועממים? משועממים ועצובים : \

למעלה