עדכונים

Chocoholic

New member
../images/Emo214.gif עדכונים ../images/Emo41.gif

מסע ההופעות של אביב 2006 כבר תפח בשבועות האחרונים וכעת יש 19 הופעות ב 18 מקומות שונים הנפרסים על פני דרום ארה"ב, לאורך כל חודש אפריל. כפי שזה נראה כרגע, עוד יתווספו מספר הופעות.
תוכנית הרדיו שינחה בוב דילן תצא לדרכה ב 3.5, זאת לפי פרסום רשמי של תחנת הרדיו XM40-Deep Tracks. הסיבות לדחייה - הקלטת אלבום חדש ומסע ההופעות באביב.
כבר החל תכנונו של מסע ההופעות קיץ 2006 שיהיה באירופה; באתר הרשמי עוד אין תאריכים אולם אמרגנים שונים כבר הצהירו על הופעות ואף החלה מכירת כרטיסים בחלק מהמקומות. נכון לעכשיו ישנן שתי הופעות באירלנד, הופעה אחת בווילס, הופעה אחת באנגליה, אחת בדנמרק, אחת בגרמניה ואחת בצרפת. המסע יחל בשבוע האחרון של יוני (אלא אם כן יודיעו על הופעות מוקדמות יותר).

ערב טוב

דילן חזר להופיע עם הגיטרה או שזה סתם תמונה ישנה וכתבתה על חזרות על אלבום חדש את יכול לפרט

Chocoholic

New member
כן

זו לא תמונה ישנה, היא מ 2001 או 2002 , מההופעות האחרונות שלו כשהוא עם גיטרה. לפני כחודש וחצי דיברתי על חזרות שהוא והלהקה ערכו לקראת הקלטת אלבום; מה שנאמר אז הוא שההקלטות נערכו בניו יורק כנראה בשבוע השני של פברואר; מעבר לזה אין עדיין כל מידע. ההשערה (שמתבססת על סטטיסטיקה...) אומרת שהאלבום יצא בסתיו.

זה קצת מאכזב אבל זה עדיין דילן

תסכימו איתי שדילן הוא לא אריק קלפטון אבל יש לו סגנון מקורי בנגינה על הגיטרה

Chocoholic

New member
יש סיבה לכך שהוא לא מנגן בגיטרה

ההשערה הנפוצה היא סיבה בריאותית; בוא נגיד שאנחנו לא מפסידים הרבה מזה שהוא לא על הגיטרה החשמלית, לדעתי... הרווח הוא יותר גדול כשהוא על הקלידים, אם כי גם כאן הוא בד"כ מוחלש במיקס עד שלפעמים לא ברור ממש מה הוא מנגן... אותו דבר היה בשנים האחרונות עם הגיטרה, למעט בקטעי סולו לא מוצלחים, שם שמעו בבירור את יכולתיו הבינוניות על החשמלית. אקוסטית זה כבר סיפור אחר, הייתי רוצה לראות אותו חוזר לאקוסטית, ולא רק בשביל ה"נוסטלגיה" (שהרי האקוסטית קשורה עם שמו כמו שפיזיקה גרעינית קשורה לאיינשטיין...) וכמובן שיכול להיות שהוא פשוט השתעמם מלהחזיק גיטרה כל הזמן.

../images/Emo168.gifסיבה בריאותית

קשה לי להאמין אני חושב שזה השערה כן על חשמלית הוא לא נגן גדול אבל אני מאוד אוהב את הנגינה שלר על אקוסטית הוא מדהים כמו בMTV Unplugged למשל

למעלה