עוד סיכום שבוע?

../images/Emo214.gifעוד סיכום שבוע? ../images/Emo13.gif

שיר השבוע -
הדבר הכי טוב שהיה השבוע-
הדבר הכי מבאס שהיה השבוע-
תכנית שצפית בה השבוע-
מאכל השבוע-
בילוי השבוע-
סקופ השבוע/משהו שגיליתם השבוע/משהו שהדהים אתכם השבוע-
תכנונים לשבוע הבא?

m2love

New member
עונה[:

שיר השבוע -שירים של ט"ה .. וגם חרשתי על lonely day של system of down הדבר הכי טוב שהיה השבוע-הגשם\מבול אתמול!!!!!!!
ועוד כמה דברים שהשתפרו חיחי
הדבר הכי מבאס שהיה השבוע-מתמטיקה :||| תכנית שצפית בה השבוע-קצת פרקים מקטי...ו...כלום! מאכל השבוע-עוגה טעימה כזאת..חח בילוי השבוע-יומולדת של חברה שלי,חגגנו לה בחוף
סקופ השבוע/משהו שגיליתם השבוע/משהו שהדהים אתכם השבוע-ממ...הגשם הדהים אותי,וגם החיים..אבל הפעם לטובה
תכנונים לשבוע הבא?לסיים את המבחנים לשליש הראשון..לחרוש,ללמוד..ו..להנות
שיהיה לכולנו שבוע טוב יותר מהקודם, ובקציור שיהיה לנו רק טוב

sbsp66

New member
../images/Emo5.gifאני שונאת את טוקיו הוטל איכס ממש דוחים!!!!

כשאני שומעת עליהם אני נגעלת כל פעם מחדש.

creep tamuril

New member
טוב לדעת שהם השתפרו../images/Emo13.gif

את רואה, לפעמים הם כן מפתיעים לטובה.

white angels

New member
עונה..

שיר השבוע - קובי אפללו-ים הרחמים הדבר הכי טוב שהיה השבוע-עשיתי שופינג חיח
ודיברתי סופסוף אחרי כמה זמן עם חברות שלי מהקורס,אני מתה לפגוש אותן שוב
הדבר הכי מבאס שהיה השבוע-הקור הזה שנחת עלינו לפתע ברררר.. תכנית שצפית בה השבוע-פרק אחד של קטי (כמו תמיד בזמן האחרון
) סאמסון,וטלנובלה אחת מויוה פלטינה.. מאכל השבוע-שניצל תירס
בילוי השבוע-יומולדת של חברה שלי
סקופ השבוע/משהו שגיליתם השבוע/משהו שהדהים אתכם השבוע-חח שאני ועוד 2 חברות שלי הבאנו ליומולדת של חברה שלנו כמעט אותו דבר בעצם
אני הבאתי קרם ותחליב רחצה והן הביאו גם כל מיני קרמים
ולא תכננו את זה בכלל!
תכנונים לשבוע הבא?אם לא לשבוע הבא אבל בכלל..אני רוצה לפגוש את החברות שלי מהטירונות ומהקורס..מקווה שאני אוכל לארגן משו בהתחשב בעובדה שאנחנו כולה יומיים וחצי בבית
שבוע טוב לכולם

creep tamuril

New member
יאא עשית לי ממש חשק לשניצל תירס!

וככה זה בגיל הזה, המתנה הכי נדרשת והכי נפוצה

m2love

New member
שופינג זה טוב חחD:

ומה רע בקור? אני דווקא שמחה שסופסוף נהיה קר ! :) פעם כלכך אהבתי שניצל תירס, עכשיו לא :D שיהיה לך שבוע מדהים..למרות שחצי ממנו חלף. ומקווה שתפגשי את החברות:) 3>

creep tamuril

New member
הייהיי

בלינקי ביל דוב קואלה לא רגיל... סתם.P: שיר השבוע - red hot chili peppers- sir psycho sexy הדבר הכי טוב שהיה השבוע- בילוי משפחתי לשם שינוי... הדבר הכי מבאס שהיה השבוע- לא משהו מיוחד, אבל כל מיני דברים קטנים שאני לא מסוגלת לעשות ומעיקים עליי. תכנית שצפית בה השבוע- יוטיוב [רגעים מההופעה של ט"ה, אחרי שהייתי בה
], ומשפחה חורגת. מאכל השבוע-
עם ריבת חלב
טעימה ומשמינה. בילוי השבוע- אממ יומולדת שחגגנו לאמא ולאחותי, ואחרי זה יציאה מוזרה ביותר לעיר עם החבר'ה. סקופ השבוע/משהו שגיליתם השבוע/משהו שהדהים אתכם השבוע- יש פירמידות ב- מקומות על כדור הארץ, וביחד הן יוצרות משולש שו"ש מושלם..
[מה שקורה כשידיד שלך מחליט שהידע שלו לא תורם כשהוא רק ברשותו.] תכנונים לשבוע הבא? -

m2love

New member
היית בהופעה?

איזה כיף לך :[ אוף,התחלתי אלהוב אותם ביום של ההופעה חח ! שהם יבואו שום להופעה..אני הראשונה שתקנה כרטיס
אוויי אני חולה על ריבת חלב
שבוע טוב חיחי..יותר נכון המשך שבוע טוב
33>

למעלה