עוד סיכום שבוע

../images/Emo214.gifעוד סיכום שבוע../images/Emo8.gif

שיר השבוע של מאיה-
שיר השבוע בכללי-
דבר טוב שהיה השבוע-
דבר מבאססססס שהיה השבוע-
תכנית שצפית בה השבוע-
בילוי השבוע-
יש תכניות לשבוע הבא?
מאכל השבוע-
סקופ השבוע-
שאלת הבונוס-איך החופש הזה, בדירוג של 5
?

עונה =]

שיר השבוע של מאיה-לא שמעתי מאיה השבוע חוצ מבלעדייך שיר השבוע בכללי-נאמ ... I'm Lost דבר טוב שהיה השבוע-נאמ סיימתי עבודה באנגלית ?
דבר מבאססססס שהיה השבוע-לא התחלתי בכלל עבודה בספרות וזה השבוע האחרון בערך לחופש =[ תכנית שצפית בה השבוע-אמ יש מלללא לא זוכרת הרוב האלופה מה קשור וקטנטנות D: בילוי השבוע-בבית ובשכונה יש תכניות לשבוע הבא?להכין עבודה ועוד טיפה אם חברים =] מאכל השבוע-מצות
סקופ השבוע-מאיה מעשנת =O שאלת הבונוס-איך החופש הזה, בדירוג של 5 ? אמ
שבת שלום

../images/Emo214.gifI know that you can hear me

שיר השבוע של מאיה-שוב בלעדיך, בגלל שאחי החליט ש"זה שיר טוב" ובמשך לילה שלם שמע את זה... שיר השבוע בכללי-איתי ובלעדי של איריס
דבר טוב שהיה השבוע-יום שני [ליל הסדר], יום שלישי היה היום הכי טוב ואתמול עם אמא בבת ים
דבר מבאססססס שהיה השבוע-תקוות שאינן, הבטחות.. תכנית שצפית בה השבוע-אתמול ראיתי בלילה סרט דרמטי ... בילוי השבוע-יום שלישי בקניונים של אשדוד עם נטעלי
יש תכניות לשבוע הבא?רק לחשוב על זה ובאלי לבכות
אני כבר רוצה להיות ביום שבת הבא ולדעת מה צופן לי הגורל בקשר לשבוע הקרוב... מאכל השבוע-האוכל שהיה בליל הסדר! אכלתי משהו שנראה כמו חסה בטעם של דשא! לקחתי את העלה בבטחון ואכלתי וכמעט הקאתי את זה וכולם הסתכלו עליי ועשיתי את עצמי כאילו שזה טעים [לפחות ניסיתי] ואז שאלתי את דודה שלי "למה לא אמרת לי שאוכלים היום דשא?", וזה היה מצחיק
... סקופ השבוע-חיים רק פעם אחת. שאלת הבונוס-איך החופש הזה, בדירוג של 5 ?אני באמת לא יודעת כמה לתת. אם אחליט להיות אופטימית אז ארבעה, אם פסימית אז שלושה. אני אתפשר על
וחצי.

nitzangro2

New member
עונהנהנה

שיר השבוע של מאיה-רק אל תגיד לי שיר השבוע בכללי-אם את עדין אוהבת אותי דבר טוב שהיה השבוע-נסיעה לעזריאלי[[; דבר מבאססססס שהיה השבוע-לא יכולה לספר.. תכנית שצפית בה השבוע-ראיתי אתמול את הזה על יוליה ומשהו על בר רפאלי.. בילוי השבוע-נסיעה לעזריאלי[[; יש תכניות לשבוע הבא?ללמוד:(:( מאכל השבוע-מצהברייט (או איך שלא כותבים את זה חהחה) סקופ השבוע-אני מגדלת חייה שיוצאת מתוך ביצה.. משו הזוי..! שאלת הבונוס-איך החופש הזה, בדירוג של 5 ?
שבת שלוםםםםםם אהובים שלייייייי:)

עניתי:)

שיר השבוע של מאיה-"איתך" שיר השבוע בכללי-אם את עדיין אוהבת אותי דבר טוב שהיה השבוע-אממממ אילת דבר מבאססססס שהיה השבוע-הדבר המפחיד הזה שנכנסתי אליו באילת קוראים לזה נייטמאר הדבר הכי מפחיד בעולם! תכנית שצפית בה השבוע-השיר שלנו, אבא גנוב 3, כלה ודעה קדומה................. בילוי השבוע-אממ מועדון באילת יש תכניות לשבוע הבא?לימודיםם:) מאכל השבוע-צ'יפסס דיייייייייייייייייייייייייי יצא כבר מכל החוריםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם סקופ השבוע-אין שום סקופ הכל ישן בחיים שליי!!החיים שלי מיושנים חחחחחחחח לניצן יש את ההכי הרבה סקופים שאלת הבונוס-איך החופש הזה, בדירוג של 5 ?אם היה אפשר לתת 10 הייתי נותנת...עזבו אתכם כמה נהנים וכמה לא העיקר חופששששששששששששששששש לא?!?! חחחחחח וטיפ קטן אם אתם נהנים או לא זה הכל תלוי בכם(תחשבו על זה...) המשך חג שמח...ובהצלחה לניצי במתכונת

nitzangro2

New member
יאאאא תמיד רואים אבא גנוב באילת!!!

חהחהחהחהחהחה ואין לי הרבה סקופים.. רק אחד... חחחחח אה ויש לנו את אותו שיר שבועע אהההההה איזה כייףףףףףף^ ^ ותודהההההההההההההה:)

למעלה