עוד שבוע נגמר-סיכום שבוע-

../images/Emo214.gifעוד שבוע נגמר-סיכום שבוע-../images/Emo13.gif

שיר השבוע- דבר טוב שהיה השבוע- דבר מבאססססס שהיה השבוע- תכנית שצפית בה השבוע- בילוי השבוע- יש תכניות לשבוע הבא? מאכל השבוע- סקופ השבוע- הדבר הכי הזוי שהיה השבוע- סיוט השבוע-

עונה :]

שיר השבוע- נאמ חופים של מאיה :p דבר טוב שהיה השבוע-ההמפגגגגגגגגגש וההופעה דבר מבאססססס שהיה השבוע- מבחן באזרחות לא התכוננתי ממש תכנית שצפית בה השבוע- האאלופה גם בקושי לא היה זמן בילוי השבוע- נאאמ בחווץ פילבוקס ת"א ובבית יש תכניות לשבוע הבא? נאמ לאדעת מאכל השבוע- על האש
סקופ השבוע-אני ילדה סתומה ומאוהבת חחחחחחחחחחחחחחח
הדבר הכי הזוי שהיה השבוע-לא היה XD סיוט השבוע- המבחנים האאלה >< שבת קדושה

עניתיי:)

שיר השבוע-אמממ סיפור מכור חחחחחחחחחח דבר טוב שהיה השבוע-להיות עם ניצי נוני וירדושש בהופעה של מאיושששששש(רק חבל שאת מורלי ראיתי בסוףחחח אבל לא נורא) דבר מבאססססס שהיה השבוע-אממ לא חשובב תכנית שצפית בה השבוע- אממ הפרק האחרון של השיר שלנו! בילוי השבוע-EVE ביום העצמאות היה קטלני! יש תכניות לשבוע הבא?אממ מלאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא לימודים שיהיה לי בהצלחה אמן אמן מאכל השבוע-אממ קובה קטלניתתת סקופ השבוע-לא נראה לי שיש הדבר הכי הזוי שהיה השבוע-"מי אתה?"חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עזבו לא תבינו סיוט השבוע-אממממ לא היה ברוך השם! שיהיה לכולם שבת שלום מתה עליככםםם

עונה..:)

שיר השבוע-רק אל תגיד וחופים של מאיוש(ניבחנתי עליהם היום באודישן לשירה והיתקבלתי..איזה כיףף) דבר טוב שהיה השבוע-שהיום היתקבלתי להיות סולנית בטקס של יום ירושלים!! דבר מבאססססס שהיה השבוע-שברתי את הרגל ולא יצא לי להגיע בצער וביגון רב{חחח} להופעה של מאיוש..=[ תכנית שצפית בה השבוע-האלופה.. בילוי השבוע-ערב יום העצמאות {התחיל בבילוי ונגמר בבית חולים ובבעסה אבל זה יום שאני לא ישכח..[=} יש תכניות לשבוע הבא?בטאחחח...חזרות חזרות חזרות ויום חמישי נוסעת על חשבון הלימודים להקלטות של הטקס בירושלים[= מאכל השבוע-בורקסים ועל האש..:) סקופ השבוע-אממ...נינט טייב הייתה בפ"ת והיא התעקווה המון המון זמן אחרי זה היא עלתה לבמה ואמרה שהיא התעקווה כי היה לה להיתפנות אז כולם שם צעקו לה שיש לה עצירות אז היא אמרה "לא היה לי עצירות עשיתי פיפי.." ככה מול כל פ"ת ועוד אחרים.. חח ועוד משהוו היא נתנה להם להמשיך לשיר.. ואז היא ראתה שאף אחד לא שר אז היא אמרה להם.."אני מבינה שלא קניתם את הדיסק שלי.." חחח אבל בעיקרון היא זמרת ממש ממש חמודה ויש לה שירים נחמדים.. זה לא בשביל משהו רע.. זה סתם בשביל לעשות לכם סקופ..[= הדבר הכי הזוי שהיה השבוע-ששברתי את הרגל..[= סיוט השבוע-ועוד פעם.. ששברתי את הרגל ולא זכיתי להגיע להופעה של מאיושש=[ שבת שלוםם ותנצלו כל דקה שאתם לא לומדים!

פחחח חח כןן כנס שנייה

אני לא יודעת מה יש לי היום.. בדרך כלל אין לי בכלל שגיאות כתיב עוד המילים כאלה בסיסיות.. איזה פדיחות לא יודעת מה יש לי היום אני קצת מבולבלת חחח וגם ממש ממש מיהרתי אז יש מצב שבגלל זה.. חחח אני ממש מיתביישת.. כי נישבעת לך שבדרך כלל אין לי שגיאות כתיב!

urimz5

New member
קורינהההה!

את לא צריחה לאיתנצל,יש לי מחלה כזות לתכן אנשים אים תעויוט,.אבל אל תתייכסי,זה בסדר לתעוט..

חחח בשביל שתראה שבאמת אין לי שגיאות...

את לא צריכה להיתנצל יש לי מחלה כזאת לתקן{!} אנשים עם טעויות אבל אל תתיחסי זה בסדר לטעות... חחחח

nitzangro2

New member
נה נה עוננהה../images/Emo13.gif

שיר השבוע-נער ונערה דבר טוב שהיה השבוע-שראיתי את ליטלוש וירדני אהבות חיי:):):) דבר מבאססססס שהיה השבוע-עדיף שלא.. תכנית שצפית בה השבוע-הכול כרגיל.. בילוי השבוע-יומעצמאות ברעננההה[[= ובת"א[[= יש תכניות לשבוע הבא?ממממממממממממממממ.. לא משו מיוחד מאכל השבוע-בשרררררררררר סקופ השבוע-עדיף שלא.. חח הדבר הכי הזוי שהיה השבוע-יום עצמאות ברעננה ב4 בלילה אני וידיד שלי התחלנו לרקוד מול כל העולםם ולהתפרץ לאנשים ככה סתם ולהצטלם איתם בלי רשות... היה מצחיקקקקקקקק!!!!!! (תמונה משם.......) סיוט השבוע-ילד טיפש פוצץ אותי בספריי!! שבת שלום ומבורךךך יפים שלייי

הסיכום שלי הוא ההופעה של מאיה

שהיא גולת הכותרת שבוע החזרה של מאיה לבימות ישראל אחרי היעדרות של תקופה מאוד.

למעלה