עוד שרשור היכרות?!מה יש לה זאת?!

../images/Emo214.gifעוד שרשור היכרות?!מה יש לה זאת?!../images/Emo6.gif

בטח אתם חושבים שאני מטורפת... אבל יש פה אנשים כל כך טובים, בזמן כל כך קצר אני חושבת על כולכם דברים טובים ויותר מהכל - שיש לנו פוטנציאל ענקי ביחד, עובדה- תראו איך הפורום שלנו מתעורר לחיים... אזזז... נכון שזה כבר קרה בפורום הזה, אבל לא תזיק עוד פעם
וזה לא יהרוג אף אחד, כי גם ככה הפורום רק מתעורר משנת החורף שלו... ואני רוצה לדעת עליכם דברים בסיסיים! הנה שרשור היכרות קצרצר ונחמד שאני מעתיקה מקומונה שפתחתי לא מזמן, ככה שהזכויות הן רק שלי
השם שלי הוא:
ואני כבר הגעתי לגיל:
שיר מס' 1 של דניאל:
אני גר/ה בעיר:
ואני מת/ה על:
הדבר הכי טוב שעשיתי בחופש הזה הוא:
ואני מכור/ה ל:
לסיום, הדיסק האחרון שקניתי הוא של: חבר'ה, זה רק הולך ומשתפר!

LOLI152

New member
את נפלאה!!

השם שלי הוא: אלה (אתם מוזמנים לקרוא לי לולי, פאי, אוגוסטה- כמעט איך שתרצו) ואני כבר הגעתי לגיל: 16 (ו12 יום) שיר מס' 1 של דניאל: אחרת אני גר/ה בעיר: אני גרה בישוב ליד כפר-סבא ואני מת/ה על: אוכל של סבתא הדבר הכי טוב שעשיתי בחופש הזה הוא: מחנה קיץ:) ואני מכור/ה ל: צופים! לסיום, הדיסק האחרון שקניתי הוא של: נעם רותם- עזרה בדרך. מומלץ מאוד!

LOLI152

New member
חח:)

יחסית הרבה אומרים לי את זה.XD אני גדולה, רק לא בגיל :p

אני...

השם שלי הוא:ברק גדסי ואני כבר הגעתי לגיל:15 (עוד מעט 16...) שיר מס' 1 של דניאל:חללית האם-ברור!!! אני גר/ה בעיר:קבוצת יבנה שליטה!!!(ליד אשדוד,זה של החמוצים...) ואני מת/ה על:מכבי חיפה הדבר הכי טוב שעשיתי בחופש הזה הוא:שבוע באילת!!! ואני מכור/ה ל:סמים...סתאאאאאאםםםם... מוזיקה וריקודים לסיום, הדיסק האחרון שקניתי הוא של:חיפה 87'-נכון עצוב...?

../images/Emo214.gifדווקא לא בהתחשב בעובדה שלא יצאו

ממש דיסקים טובים אחריו
[אני חושבת שאחריו קניתי רק את סינרגיה!] והרגת אותי עם קבוצת החמוצים

idanri

New member
זה הולך ככה.....

השם שלי הוא: עידן ואני כבר הגעתי לגיל: 18(לפני צבא) שיר מספר 1 של דניאל: איתך אני גר בעיר: מזכרת בתיה(יישוב) ואני מת על: כל מיני דברים חחחחח הדבר הכי טוב שעשיתי בחופש הזה הוא: טסתי ל-5 ימים באנטליה עם החברים הכי טובים שלי. ואני מכור ל: מוסיקההההה לסיום,הדיסק האחרון שקניתי הוא של: מרסדס בנד,מוניקה סקס,סינרגיה(חחח היה מבצע של 3 ב100).

../images/Emo214.gifמתי אתה מתגייס?../images/Emo9.gif

מראש...אבל בינתיים תשתדל להנות מכל רגע של החיים האזרחיים שלך שניה לפני שהם מתהפכים.. ונכון שהדיסק של סינרגיה ממששששש טוב?

idanri

New member
מתגייס בנובמבר או דצמבר

האמת התכוונתי לדיסק הראשון שלהם שקנייתי ועדיין לא פתחתי אותו אפילו
יצא לי בעבר לשמוע אותו איפשהו והדיסק טוב. את החדש גם שמעתי לא מזמן והוא מצויין.

../images/Emo214.gifקופצת על ההזדמנות ../images/Emo9.gif

השם שלי הוא:הדר, אבל אם תקראו לי הדרו'ש אני ממש אשמח
ואני כבר הגעתי לגיל:ביום שבת 19
שיר מס' 1 של דניאל:כוכב . זה שיר שמבחינתי הוא מלא במשמעות... אני גר/ה בעיר:פתח תקוה ואני מת/ה על:האושר
[מקורי, לא?
] הדבר הכי טוב שעשיתי בחופש הזה הוא:למרות שלא היה לי חופש "גדול", כי אני כבר סיימתי בית ספר לפני שנתיים, היו לי לא מעט ימי חופש לנצל כי לא לקחתי, אז לא נמנעתי מלהנות מהמצב
ויש כמה דברים טובים וחשובים שלא ארצה לשכוח לעולם: 1. האחיינית הראשונה שלי נולדה.
2. הבן דוד השלישי שלי נולד.
[הם נולדו בהפרש עשרה ימים] 3. סופשבוע שבו ישנתי אצל החברה הכי טובה שלי [שגרה בדרום] וכשחזרתי ממנה במקום לנסוע הביתה - נסעתי להופעה של כפיר. היה מטורף ושווה כל רגע
ואני מכור/ה ל:כתיבה/מוזיקה. [קשה להחליט] לסיום, הדיסק האחרון שקניתי הוא של:סינרגיה, אחי מת עליהם..והחלטתי לפנק אותו במקום את עצמי

LOLI152

New member
יווו איזה כיף לך:)

חמודים:) "תתחדשי!" :)
כפיר אפשטיין? נחמד:)

../images/Emo214.gifמבאס תחת

אבל יגיע גם זמנך
אל תדאג, לדברים הכי טובים צריך לחכות הכי הרבה..

למעלה