מחפשת שיר מהסדרה כשקטי הייתה במצריים הפרק נגמר בשיר הזה... חלק מהמילים זה אבגוד בגאוותי
ח חן170306 New member 16/5/07 #1 מחפשת שיר מהסדרה כשקטי הייתה במצריים הפרק נגמר בשיר הזה... חלק מהמילים זה אבגוד בגאוותי
W Waky9 New member 19/5/07 #3 יש לי שאלה... מישהו יודע איך קוראים לשיר האיטי מפרק 155(כן מי שראה כבר את הפרק) שהם רוקדים במועדון... לא אתן יותר מידע כדי לא לפרסם ספויילר...זה לקראת סוף הפרק. בחורה שרה. מי שיודע ממש תודה...
יש לי שאלה... מישהו יודע איך קוראים לשיר האיטי מפרק 155(כן מי שראה כבר את הפרק) שהם רוקדים במועדון... לא אתן יותר מידע כדי לא לפרסם ספויילר...זה לקראת סוף הפרק. בחורה שרה. מי שיודע ממש תודה...
R rz10 New member 19/5/07 #4 לזמרת קוראים ולריה, ואיך קוראים לשיר אין לי מושג האמת.. ניסיתי לזהות אבל הוא לא מוכר לי
W white angels New member 19/5/07 #5 אם תשימי חלק מהשיר,קטע ממנו לא סירטון זה ממש יעזור..כי לולריה יש מלא שירים..
T the Girl of Love New member 19/5/07 #6 ../images/Emo214.gifעוד שרשור שירים!../images/Emo79.gif כי אנחנו כאלו מוזיקליים...
W white angels New member 20/5/07 #7 ../images/Emo207.gif הדר.. אולי תכניסי את השרשור שירים הקודם לטאגליינס? כתבתי שם הודעה עם כל השמות של השירים מהסדרה וחבל שזה ייעלם..
../images/Emo207.gif הדר.. אולי תכניסי את השרשור שירים הקודם לטאגליינס? כתבתי שם הודעה עם כל השמות של השירים מהסדרה וחבל שזה ייעלם..