עשר מכות טובות להיום

../images/Emo214.gifעשר מכות טובות להיום../images/Emo27.gif

אני חייבת. כפי ששמתם לב, אתמול לא פתחתי את השרשור.. לא הרגשתי שאני יכולה להודות באמת מהלב על שום דבר. יום כזה בלי מצברוח בכלל. היום היה קצת שיפור. ובכל זאת, אני לא נשברת. אני רוצה לנסות להמשיך. מעניין אם אצליח "לקטוף" עשרה עלים... 1. אני מודה לחיים שהאתמול כבר עבר, כי הוא היה מכוער. 2. אני מודה לחיים שהיום הצלחתי להיות גדולה. חייכתי יותר מאשר דמיינתי. עשיתי משהו שכל כך פחדתי.. 3. אני מודה לחיים שראיתי היום את כפיר על המסך ב
. 4. אני מודה לחיים שדיברתי היום עם דניאלי שאני מתגעגעת אליה. 5. אני מודה לחיים שסימה באה אליי היום. זה היה הדבר שעשה לי אותו שמח. 6. אני מודה לחיים שויקי התקשרה אליי ועשתה אותי כמעט שמחה כששמתי לב שהיא זוכרת אותי. 7. אני מודה לחיים שהיה לי היום אומץ. 8. אני מודה לחיים שאני לא בכיתי אפילו לא שניה היום. כי זה באמת מיותר. 9. אני מודה לחיים שאמא קנתה אבטיח היום. התגעגעתי לטעם... 10. אני מודה לחיים שהצלחתי לשים באייפוד שירים חדשים. קצת טוב בנשמה לא יזיק לאף אחד... I did it!

inbarIL

New member
../images/Emo9.gif

אני מודה על כך שהיה לי טוב בחזרות היום
אני מודה על השיעור גיטרה של היום
אני מודה על כך שיש לי חברים מדהימים
אני מודה על האושר שהרגשתי כשנזכרתי בזה.
אני מודה על כך שיש לי איתי את האדם הכי..הכי שיש.
אני מודה על כך שאני עם חיוך ענקי עכשיו על הפנים.
אני מודה על המוזיקה שאני שומעת, ועל האנשים שיוצרים אותה.
אני מודה על כך שעמיתשי כזוווווו נשמה ובאה לראות את המופע סופשנה שלי
אני מודה על זה שהקיץ הזה הולך להיות מטורףD:
אני מודה על השני דפים שעושים אותי מאושרת. הכי מאושרת. ועוד אחד (לשנה הבאה או משהו
)
אני מודה על החיוך שלו. לילה טוב

../images/Emo126.gifועכשיו תורי...

אני מודה על כך שאני עושה משהו עם החיים שלי ולא מתבטלת כל היום.
אני מודה על כך שאני לא מאכזבת את עצמי ואת האחראיים עלי בעבודה
אני מודה על כך שיש שם ב"טעם וצבע" אנשים כלכך נפלאים שגורמים לי לחייך גם כשאני לא מרגישה את הרגליים
אני מודה על כך שקיבלתי היום 100 ש"ח טיפ, ב10 דקות הראשונות ובפעם הראשונה שאני בכלל ממלצרת לשולחנות.
אני מודה על כך שהחזירו לי אותם אחרי שאיבדתי אותם. ואחרי שאיבדתי כל תקווה למצוא אותם.
אני מודה על כך שיצא לי להתקרב לדודים שלי מצד אמא, בעקבות המוות של סבא.
אני מודה על כך שיש הופעה של כפיר בקרוב, ואני אהיה בה.
אני מודה על כך שאני מסוגלת לגרום לאנשים לחייך, ולצחוק.
אני מודה על כך שיש לי כלכך הרבה דברים להודות עליהם.
אני מודה על כך שיש לי את הפורום הזה, את המשפחה הזו.
תתקשרו אלי , דברו איתי, אני מתגעגעת.

למעלה