the Girl of Love
New member
../images/Emo214.gifעשר מכות טובות להיום../images/Emo27.gif
אני חייבת. כפי ששמתם לב, אתמול לא פתחתי את השרשור.. לא הרגשתי שאני יכולה להודות באמת מהלב על שום דבר. יום כזה בלי מצברוח בכלל. היום היה קצת שיפור. ובכל זאת, אני לא נשברת. אני רוצה לנסות להמשיך. מעניין אם אצליח "לקטוף" עשרה עלים... 1. אני מודה לחיים שהאתמול כבר עבר, כי הוא היה מכוער. 2. אני מודה לחיים שהיום הצלחתי להיות גדולה. חייכתי יותר מאשר דמיינתי. עשיתי משהו שכל כך פחדתי.. 3. אני מודה לחיים שראיתי היום את כפיר על המסך ב
. 4. אני מודה לחיים שדיברתי היום עם דניאלי שאני מתגעגעת אליה. 5. אני מודה לחיים שסימה באה אליי היום. זה היה הדבר שעשה לי אותו שמח. 6. אני מודה לחיים שויקי התקשרה אליי ועשתה אותי כמעט שמחה כששמתי לב שהיא זוכרת אותי. 7. אני מודה לחיים שהיה לי היום אומץ. 8. אני מודה לחיים שאני לא בכיתי אפילו לא שניה היום. כי זה באמת מיותר. 9. אני מודה לחיים שאמא קנתה אבטיח היום. התגעגעתי לטעם... 10. אני מודה לחיים שהצלחתי לשים באייפוד שירים חדשים. קצת טוב בנשמה לא יזיק לאף אחד... I did it!
אני חייבת. כפי ששמתם לב, אתמול לא פתחתי את השרשור.. לא הרגשתי שאני יכולה להודות באמת מהלב על שום דבר. יום כזה בלי מצברוח בכלל. היום היה קצת שיפור. ובכל זאת, אני לא נשברת. אני רוצה לנסות להמשיך. מעניין אם אצליח "לקטוף" עשרה עלים... 1. אני מודה לחיים שהאתמול כבר עבר, כי הוא היה מכוער. 2. אני מודה לחיים שהיום הצלחתי להיות גדולה. חייכתי יותר מאשר דמיינתי. עשיתי משהו שכל כך פחדתי.. 3. אני מודה לחיים שראיתי היום את כפיר על המסך ב
![](https://timg.co.il/f/Emo44.gif)