פינת הכרות לבבית

נ ט ע ש ה

New member
../images/Emo214.gifפינת הכרות לבבית../images/Emo215.gif

האורחת שלנו בפינה הפעם היא נעמה - •°• נעמה•°•!
תרגישו הכי חופשי שבעולם ולשאול מה שבא לכם וכמה שבא לכם, אין חוקים והכל פתוח (במסגרת חוקי הפורום). ומפני שהרשימה כבר נעשתה ארוכה מדי, אלו האנשים שעדיין לא השתתפו בפינה: מיטל עבד nitzan 2bis גבסואית בדם ובנשמה ק7ן hila halevi girl נ ט ע ש ה RJlake Lovefool1 talulzi ורדונה2 nina88 ע מ י ת ע מעיין כחלון ולן noyosh RoNi Is My StAr1 liat love nison שירנוש298 תהנו! שבוע טוב שיהיה לכולם

תודה נטע../images/Emo13.gif והשאלות שלי לנעמה..../images/Emo71.gif

למה תתחפשי בפורים?
מה הדיסק האחרון שקנית?
מה הדבר שהכי מרגיז אותך בעולם?
מה הדבר שהכי משמח אותך בעולם?
כמה פורומים בדיוק את מנהלת והאם היית רוצה לנהל עוד
?
לאן היית רוצה לטוס בחו"ל?
יש מצב שבעתיד נראה אותך קצת יותר בפורום?

../images/Emo24.gif

למה תתחפשי בפורים? כנראה לכבאי
מה הדיסק האחרון שקנית? קלי קלארקסון מה הדבר שהכי מרגיז אותך בעולם? יש הרבה כאלה
מה הדבר שהכי משמח אותך בעולם? לא עולה לי משהו ספציפי
כמה פורומים בדיוק את מנהלת והאם היית רוצה לנהל עוד? 2, ואין לי בעיה לנהל עוד פורום אם אני אוהבת אותו
לאן היית רוצה לטוס בחו"ל? אמריקה יש מצב שבעתיד נראה אותך קצת יותר בפורום?

נעמה!

אין לי כוח להחליף משתמש נו.. זמר- זמרת- להקה- אוכל אהוב[תגידי שוקולד תגידי שוקולד!]- שתיה אהובה- ונכון שזה חרא להיות חולים לפני דבר חשוב?! זהו

../images/Emo13.gif

זמר- פיל קולינס [זה לא אומר שהוא הזמר האהוב עליי, סתם השם שעלה לי ראשון
זמרת- קלי קלארקסון [כנ"ל] להקה- אירסופליי [כנ"ל] אוכל אהוב[תגידי שוקולד תגידי שוקולד!]- שוקולד. סתם נו, אין לי ממש אוכל אהוב. שתיה אהובה- תלוי מתי שואלים.
ונכון שזה חרא להיות חולים לפני דבר חשוב?! בהחלט

לנעמה

ממ טוב אז לא עלו לי ממש שאלות מקוריות
השאלות: שם: גיל: מקום מגורים: זמרת אהובה: זמר אהוב: שחקנית אהובה: שחקן אהוב: דיסק אהוב: מאכל אהוב: תוכנית אהובה: HOT או YES
מקצוע אהוב: מקצוע שנוא: כמה אחים/אחיות
מהי חברת הפלאפון שלך
מה היית לוקחת לאי בודד
ממ זהו

../images/Emo140.gif

שם: רוחמה גיל: חסוי
מקום מגורים: איזור ירושלים זמרת אהובה: אין כ"כ זמר אהוב: כנ"ל שחקנית אהובה: הולי מרי קומבס, נראה לי
שחקן אהוב: נוח ווילי, בראין קראוס, וגם ג'ורג' קלוני הוא טוב
דיסק אהוב: לא יודעת מאכל אהוב: כנ"ל תוכנית אהובה: אי אר, מכושפות, האוס HOT או YES? הוט מקצוע אהוב: מדעים מקצוע שנוא: הבעה
כמה אחים/אחיות? שלושה אחים מהי חברת הפלאפון שלך? אורנג' מה היית לוקחת לאי בודד? את המשפחה

נ ט ע ש ה

New member
נעמושה ../images/Emo99.gif../images/Emo123.gif

צבע אהוב? עונה אהובה? מה הספר האחרון שקראת? מה גורם לך לחייך? מה יותר שווה- מרשמלו ורוד או לבן? איך את מתעוררת בבוקר? איזה כינויים יש לך? מה המוטו שלך? מה את רוצה להיות שתהיי גדולה? מה הפדיחה הכי גדולה שאי פעם קרתה לך? אם היו מציעים לך להיות מישהו אחר ליום אחד במי היית בוחרת?

למעלה