רוצים לסכם את השבוע?

../images/Emo214.gifרוצים לסכם את השבוע? ../images/Emo8.gif

שיר השבוע -
דבר טוב מאוד שהיה השבוע-
דבר מעצבן שהיה השבוע-
תכנית שצפית בה השבוע-
בילוי השבוע-
יש תכניות לשבוע הבא?
מאכל השבוע-
סקופ השבוע-
הדבר הכי הזוי שהיה השבוע-
סיוט השבוע-
חלום השבוע- ואל תשכחו, היום יום השלישי ה-13!!!!!!!11

עונה:]

שיר השבוע - את יפה - עידן יניב דבר טוב מאוד שהיה השבוע- יומולדת של חברה שלי P: דבר מעצבן שהיה השבוע- נאמ הרגשה לא נעימה עם עצמי . תכנית שצפית בה השבוע- כרגיל . לרדת בגדול , האלופה, הX המיתולוגי בילוי השבוע- הרוב בחוץ D: יש תכניות לשבוע הבא? נאמ לא ממש. מאכל השבוע- שניצל פירה/מקרוני סקופ השבוע- לא למדתי עדיין למבחן O: הדבר הכי הזוי שהיה השבוע- נאמ אני אוותר סיוט השבוע- גם אוותר D: חלום השבוע- שהכול יסתדר ואני מאמינה שכן:] שבת שלום

nitzangro2

New member
עונה:)

שיר השבוע - לוב בוי של דנה אינטרנשנל (או שאיך שלא כותבים את השם משפחה שלה חהח) דבר טוב מאוד שהיה השבוע- שחזרתי לארץ[= דבר מעצבן שהיה השבוע- שהתחלתי לעבוד\= תכנית שצפית בה השבוע- כלוםםםםםםםםםםםםםםםםםםם! כל יום נרדמתי ב8!!!! בילוי השבוע- הייתי אתמול אצל חברה.. ישנתי אצלה.. זהו
יש תכניות לשבוע הבא? עבודהעבודהעבודה מאכל השבוע- מממממממממממממממממ חדר אוכל בעבודה.. לא משו מיוחד.. שניצל ואורז סקופ השבוע- יש אנשים מזה מגעילים\חרמנים בעולם בעע הדבר הכי הזוי שהיה השבוע- שמישהי בעבודה דיברה בטלפון ואמרה משהו מצחיק ונחנקתי כמעט עד מוות!! ועוד היה לי קולה בפההה.. חשבתי שעוד שנייה הכול מתפרץ.. בלעתי בשנייה האחרונה למזלי סיוט השבוע- עבודהעבודהעבודה
חלום השבוע-ממממממממ חלום על.................... שבת שלום ומבורך לכל הפורום הזה ולכל בית ישראל (אמן ואמן)

urimz5

New member
שבת שלום לכולם!

מצטער שלא הייתי פה הרבה..אחלה סופשבוע.

עניתי:)

שיר השבוע - "תפילה של ילדה" דבר טוב מאוד שהיה השבוע- אממממ שחנוש חברה שלי סוףסוף באה אליי שאחרי 4 ימים היא לא היתה פה חחחחח דבר מעצבן שהיה השבוע- אמממ לא משנה תכנית שצפית בה השבוע- סופר נני תשוקת הנצים וטרה נוסטרה בילוי השבוע- אממ בחולון עם חברותתת:) יש תכניות לשבוע הבא? בעזרת השם לעשות מלאאא כיף:) מאכל השבוע- שניצל ופסטה סקופ השבוע- אין הדבר הכי הזוי שהיה השבוע- אין סיוט השבוע- שאני נכשלת בבגרות במתמטיה חס וחלילה טפו טפו חמסה חמסה חלום השבוע-אמממ

למעלה