רוצים לסכם ת'שבוע?

../images/Emo214.gifרוצים לסכם ת'שבוע?../images/Emo41.gif

גם ככה כבר פירסמתי את הסיכום הזה בכמה פורומים, אז לא יזיק עוד פורום
...
שיר השבוע בכללי-
שמעתם שיר של יפתי במהלך השבוע?
המאכל הכי טעים שאכלתי השבוע-
בילוי השבוע שלי-
תכנית טלויזיה שצפיתי בה השבוע-
דבר אחד טוב [מאוד!] שהיה השבוע-
דבר אחד מהשבוע שהייתי מוכנ/ה בשמחה לוותר עליו-
תכנונים לשבוע הקרוב-
המלצת השבוע-
שאלת בונוס-יש לכם כוכב/מספר/אבן/צמיד/שרשרת מזל?
סופשבוע מלא בניצוצות
[ואם אתם עושים היום מסיבת פיג"מות בפורום, תאכלו הרבה שוקולד כדי שיהיה מתוק!
]

לא..אבל אם את מתעקשת...(סתם חח)

שיר השבוע בכללי-הלילה יעבור שמעתם שיר של יפתי במהלך השבוע? חח כל יום וכל היום!!מ..אפילו עכשיו כן.. המאכל הכי טעים שאכלתי השבוע-אמ...שוקולד חחחח בילוי השבוע שלי-דייט בבורגראנץ' חח.. תכנית טלויזיה שצפיתי בה השבוע-נמלטים!!!(חזרר נמלטים 2!!) דבר אחד טוב [מאוד!] שהיה השבוע-נכנסתי לפורום הזה וזה פורום מקסים. דבר אחד מהשבוע שהייתי מוכנ/ה בשמחה לוותר עליו- אכלתי הרבה אז אני מוכנה לוותר על השומנים שצברתי חח תכנונים לשבוע הקרוב- אין לי שמץ המלצת השבוע- תאכלו הרבה שוקולד ואל תחנקו!! שאלת בונוס-יש לכם כוכב/מספר/אבן/צמיד/שרשרת מזל?לא..איכשהו אני לא מאמינה בזה

../images/Emo214.gifמק../images/Emo78.gif

מה קרה לכם, אפחד לא רוצה לענות? או שסתם אתם פותחים הודעות חדשות ומורידים את שלי לתחתית העמוד?

daniel1502

New member
סיכום שבוע שלי =]

גם ככה כבר פירסמתי את הסיכום הזה בכמה פורומים, אז לא יזיק עוד פורום ... שיר השבוע בכללי- חלום עצוב-דנידין וגם מומי לוי עם יפתי ברימקס לשיר "זאת לא אהבה" שמעתם שיר של יפתי במהלך השבוע?מן הסתם =] המאכל הכי טעים שאכלתי השבוע- וואלה דגים של ערב שישי חחחח בילוי השבוע שלי-האמת שהשבוע לא יצאתי או משהו אבל היום יש לחבר שלי יומולדת אז עוד מעט יורדים אליו החברים לבית.. שותים נרגילות עניניים ...יהייה סבבה ;=) תכנית טלויזיה שצפיתי בה השבוע-בעיקר השיר שלנו דבר אחד טוב [מאוד!] שהיה השבוע-חחחח איך משהו מיוחד חוץ מזה שהגעתי לכאן... דבר אחד מהשבוע שהייתי מוכנ/ה בשמחה לוותר עליו-מבחנים !! בכיף קחו אותם תכנונים לשבוע הקרוב-אין המלצת השבוע-כנסו לפורום של יפתי פורום בנוזנההה !! סתם... וואלה תראו איזה סרט טוב אני יודעע שאלת בונוס-יש לכם כוכב/מספר/אבן/צמיד/שרשרת מזל?לא פייי כמה אנשים נרשמים יפה יפה...

amir haddad

New member
אני:)

שיר השבוע בכללי-אין לי משהו קבוע אבל השבוע בעיקר כל השירים של יפתי שמעתם שיר של יפתי במהלך השבוע?בטח:) המאכל הכי טעים שאכלתי השבוע-אין משהו מיוחד חח בילוי השבוע שלי-ההופעה של עמירוש שלי,פשוט הוא הגשים לי חלום תכנית טלויזיה שצפיתי בה השבוע-יש הרבה.. דבר אחד טוב [מאוד!] שהיה השבוע-עמיר עמיר עמיר :) וגם להכיר את יפתי,כיף שהוא פה דבר אחד מהשבוע שהייתי מוכנ/ה בשמחה לוותר עליו-לימודים חח תכנונים לשבוע הקרוב-ללמוד למבחנים,ללכת למכון כושר ,ללכת לים ולבלות... המלצת השבוע- צרפתים?...... זה הדבר הכי טוב בעולם,חולה עליהם! שאלת בונוס-יש לכם כוכב/מספר/אבן/צמיד/שרשרת מזל?כן.. אני בעיקר מסתובבת עם צמידים ושרשרת של מגן דוד,צמיד נגד העין רעה,יש גם חמשה עם מגן דוד ולב הכל מחובר כזה.. אבל אני לא מאמינה באמונות או משהו ,פשוט אוהבת ללכת עם זה

addhgr

New member
חדשה שעונה

שיר השבוע בכללי- הלילה שמעתם שיר של יפתי במהלך השבוע?= כמעט כול יום המאכל הכי טעים שאכלתי השבוע- ריזוטו פטריות בילוי השבוע שלי- לימודים (סטודנטית שקורעת ת'תחת) תכנית טלויזיה שצפיתי בה השבוע- מועדון לילה דבר אחד טוב [מאוד!] שהיה השבוע- הגיע סופ"ש דבר אחד מהשבוע שהייתי מוכנ/ה בשמחה לוותר עליו- לימודים תכנונים לשבוע הקרוב- ללמוד ולצלם לפרויקט אמצע (סטודנטית לאומנות והוראה עם התמחות בצילום) המלצת השבוע- חיו את הרגע החיייייייייייייייים יפים שאלת בונוס-יש לכם כוכב/מספר/אבן/צמיד/שרשרת מזל? שרשרת מדהימה של מונוליה(- אבל היא עלתה הרבה אז קשה לי ללבוש אותה כול הזמן)

עונה

שיר השבוע בכללי- הלילה יעבור שמעתם שיר של יפתי במהלך השבוע? כן היום תכנית טלויזיה שצפיתי בה השבוע- התוכנית אירוח של ליאור שליין

סינטטית

New member
יאללה גם אני!

שיר השבוע בכללי- לחבק אותך - סינרגיה שמעתם שיר של יפתי במהלך השבוע? ברור! המאכל הכי טעים שאכלתי השבוע- המ בילוי השבוע שלי- טקס העמ"י תכנית טלויזיה שצפיתי בה השבוע- המ דבר אחד טוב [מאוד!] שהיה השבוע- סינרגיה זכו בעמ"י
דבר אחד מהשבוע שהייתי מוכנ/ה בשמחה לוותר עליו- בי"ס תכנונים לשבוע הקרוב- אין משהו בינתיים המלצת השבוע- הסרט בופור, חובה!!! שאלת בונוס-יש לכם כוכב/מספר/אבן/צמיד/שרשרת מזל? לא

../images/Emo214.gifהסרט הזה

הוא דרמה/מתח/אקשן/קומדיה? [אין לי כוח להתחיל לחפש עליו מידע ברחבי האינטרנט
]

למעלה