רוצים שכפיר ירגש אתכם

../images/Emo214.gifרוצים שכפיר ירגש אתכם../images/Emo35.gif

במיוחד לסוף השבוע, אתם מקבלים מכפיר מתנה נוספת... סקיצה של שיר שהיה יכול להכנס לאלבום, אבל הוא לא נבחר להיות כלול בתוכו..
אני חייבת להודות ולהתוודות. השיר הזה כל כך מרגש אותי שבכל פעם כשאני מאזינה לו, הדמעות שוטפות אותי. אז אם יש לך מצברוח עליז למדי ואתם רגישים, אל תאזינו לשיר...
קישור להורדת הסקיצה: "לילה ויום" של כפיר אפשטיין http://www.sendspace.com/file/55evhf
ובבקשה תכבדו את כפיר ואל תפיצו את השיר, לא בשביל זה קיבלתם מתנה..

../images/Emo126.gifאשמע מאוחר יותר, תודה!

תודה לך כפיר, כפרעליך! תודה הדר שהעלית.
שבת שלום לכולם!

אני עם מצב רוח טוב אבל הקשבתי ../images/Emo3.gif

והשיר הזה מכוער ומגעיל ודוחה ואיכסה ולא יפה
ועכשיו אחרי שאמרתי שאת על ליבי אני הולכת להקשיב לו שעות כי הוא ממש ממש ממש אבל ממש (אמרתי כבר ממש?!) יפה

../images/Emo214.gifבהחלט טעות גדולה לא לכלול אותו באלבום

זה היה יכול להיות המתחרה הגדול של "אושר ועצב", לדעתי.

ברצוווק

New member
וואי .

אני באמת כבר לא מבינה איך הוא מצליח כל פעם מחדש לרגש ברמות שלא יאמנו דרך מילים . תודה .

inbarIL

New member
למרות שיש את "והלילה יעבור לו".

אבל אין מה להגיד, השיר הזה מדהים. "אם את רוצה לבכות תבכי לי" הרג אותי.

../images/Emo214.gifזה בדיוק הקטע,

שזה הרג גם אותי. אמרתי פעם שכפיר עוד יהרוג את כולנו...

../images/Emo126.gifמדהים.

מדהים. מדהים. מדהים. מרגש בצורה מטורפת. הקול הזה של כפיר שעושה צמרמורת, ביחד עם הלחן העדין, המילים המצמררות. מדהים. "אם את רוצה לבכות תבכי לי אם את רוצה תשירי שיר"

../images/Emo214.gifגם אני מחכה לזה כבר ../images/Emo7.gif

הופעת השקה שניה, כל כך בא לייייייייייייייייייי
*זה כלכך מרגש*

היו לו יותר טובים

לא שזה לא טוב..ממש ממש לא ככה....השיר נורא נורא יפה...ממש אהבתייי....אבא שלי גם שמע אותו והביא את הגיטרה והתחיל לנגן את השיר. באמת שזה שיר יפה! אבל היו לו יותר טובים בהרבה...יש לו מלא שירים שפשוט נדלקתי...

../images/Emo214.gifיש לי כמה דברים להגיב לך ../images/Emo3.gif;

קודם כל, אני לא חושבת שמטרת השיר היא "להדליק" כמו "יש לך כוח", או "אמונה", זה סוג של שיר אחר... זה שיר שקט, נוגע, מרגש.. נועד לרגעים עצובים בלבד [כי שמחים הוא יכול להרוס
] ואחרי הכל, אל תשכחי שבסופו של דבר, הסקיצה הזאת הייתה אמורה להיות באלבום. אם השיר לא נמצא באלבום, סימן שהיו סיבות לכך... [ותגובתי לזה-
]

כמובן

לא פסלתי..השיר מדהייייםםםםםם! רק ציינתי שהיו לו יותר טובים,אמונה באמת הדליק אותי... גם יש לך כוח וגם תצעק וגם ליפול. שירים נורא נורא יפיםם! הכי התחברתי אליהם מבחינת הסגנון...זה העניין גם את זה נורא אהבתי,ושמעתי אותו מלאאא....רק הייתי כנה ואמרתי שהיו לו יותר טובים. לא אמרתי את זה בקטע שלילי.....סתם ציינתי,ונורא נורא אהבתייי את השיר!

למעלה