ריטושים למימונהההה והלאה

מוריקה

New member
צריכה עזרה קטנה בתמונה-העלמה

אני צריכה להעלים כמה דברים מהתמונה כמו תיק, אנשים מאחור ,מישהו יכול לעזור לי עם זה?אני אשלח לו את התמונה במייל תודה אנשים!:)

BisKiA

New member
בגלל שאתם כאלללהה מוכשרים- אפשר עזרה שוב?

הינה שלוש תמונות..אחת חשוכה ואני רוצה שבנוסף לזה שתבהירו אותן תעשו לה אפקט מגניב (והכוונה לא לשנות לה את הרקע לים מאחור ) העיקרון הוא שזה יקבל אפקט כמו של המגזינים כזה :( אני רוצה פעם ראשונה תמונה יפה באמת!! :((( חוסר פוטוגניות!! אתם אלופים! ואני כל כך מצטערת שאני מבקשת ממכם :(

adifi

New member
../images/Emo53.gif ריטוש תמונה..

היי אני אשמח אם תוכלו לרטש לי את התמונה הבאה המצלמה הייתה מלוכלכת וזה יצא איום ונורא.. תודה מראש, עדי :)

moruush

New member
../images/Emo90.gifתמונות לריטוש

להלבין שיינים הנקודה על החזה של השמאלית האף של השמאלית תודה רבה

ShiR a5

New member
היי צריכה עזרה קטנה:)

קודם כל רציתי להגיד שאתם מדהימים!!עד עכשיו הייתי סתם קוראת סמויה והתרשמתי בצורה מדהימה מכל מה שעשיתם! אבל עם אפשר אני צריכה גם עזרה קטנה. יש לי שתי תמונות שאני רוצה לשפצר...בעצם שיהיו יותר מגניבות כאלה...אני רוצה להגיל אותן ולהביא מתנה...אחת מהן..אני רוצה שיהיה מגניבות כאלה עם אפקט מיוחד..לא יודעת איזה אפקט זה או איך קוראים לו אבל משו מגניב בסגנון הזה רק לא בשחור לבן http://nastypanda.com/wp-content/mgmt.jpg

BisKiA

New member
והשנייה :)

אשמח אם לזאת תרטשו ממש את הפנים כי יצאת איכס :((((

ShiR a5

New member
טוב אני משום מה לא מצליחה להעלות את התמונות

אז אם מישהו יכול לעזור לי במסרים אני ישמח ..כי רק שם אפשר לשלוח קובץ

R o T e M18

New member
שמתי ריטושים שרשור מתחת

אני צריך לעלות מחדש את התמונות לשרשור הזה?

ארטית

New member
לצערי אני לא יכולה לצרף המשך שרשור לפה

אם לא יהיו תגובות לשביעות רצונך, אז אני ממליצה לחכות לשרשור החדש הבא, סופ"ש או תחילת שבוע הבא, ואז לצרף לשם. אין לזה חוקיות, איך שנוח לך.

moruush

New member
../images/Emo90.gif4

היד של הימנית להלבין שינים ולחתוך את הילדה שמסתתרת מאחור :) תודה רבה רבה

shaked2010

New member
עוד אחד

פה אם אפשר להגדיל את האות S שיצאה לי קטנה מידי לאומת כל השאר...

למעלה