רציתם וחיכיתם
המפגש

../images/Emo214.gifרציתם וחיכיתם../images/Emo202.gifהמפגש../images/Emo27.gif

בקרוב זה עומד לקרות!
זה ממש לא סוד שהולך להיות המפגש הכי מטוווווווורף בארץ! מפגש פורום~ רשמי~ עם האחד והיחיד שכולנו פה בשבילו 24 שעות מתוך...24 שעות : כפיר אפשטיין! כן כן, זה מתוכנן להתקיים במהלך חג פסח (אם לא תעשו בעיות
) כרגע, כל שעליכם לעשות הוא לבחור את התאריך שאתם הכי מעדיפים לקיים בו מפגש!
12.4.09
13.4.09
14.4.09 *אם אין לכם התנגדות לשום יום, זה ממש יכול להקל! אז כל מי שרוצה להגיע ולקחת חלק מהמפגש הכי
שתהיו בו, לא לשכוח להגיב ולעקוב...בקרוב יהיו פרטים נוספים

כפיר אפשטיין?

זה לא פורום איציק שמלי?
הממ בעיקרון זה עוד יותר מחודש, ככה שאין לי ממש תוכניות לתאריכים האלו בינתיים, באופן מפתיע ביותר
אבל ה13.4- זה לא ההופעה בבארבי?

../images/Emo214.gifאכן כן, ובאמת חשוב לי לציין-

שום דבר לא סגור עדיין, גם לא התאריכים האלו ספציפית. פשוט אלו התאריכים שכרגע אני רוצה לראות מי יכול להגיע למפגש ועד כמה יש בכלל "ערנות" למפגש...

באיזה שעות זה יהיה...?:\\

הכי מוקדם שאני יכולה לצאת מהבסיס זה ב5 זה יהיה בת''א?.. אוף ממש בא לי לבוא..

../images/Emo214.gifכרגע זה שרשור ראשוני

שאני רק רוצה לבדוק אם למישהו יש בעיה ספציפית אם יום מסוים, אחר כך נעבור לשעות ולמיקום
בכל אופן, את יכולה להיות רגועה, גם אני לא אהיה בתל אביב לפני חמש. וזה יהיה במרכז הארץ אז אין לך מה לדאוג

חכמיוש

New member
מדהים ../images/Emo9.gif

סוף סוף!! אני מעדיפה 12 ו14 (כי אני בחופש בימים האלו), ב13- אחה"צ גרררר! התרגשות עולם

../images/Emo126.gifאממ בעיקרון אין לי בעיה עם הימים האלה,

אני בן אדם בלי תכניות באופן כללי. מקווה שבאופן כללי לא יפול משהו ביום של המפגש
כבר לא יכולה לחכות!

inbarIL

New member
ברור וזה../images/Emo3.gif

לא משנה לי באיזה יום:) יהיה הכי כיף בעולם
והדרי, ממש תודה!

amitshilo

New member
דבר ראשון אני מאוד רוצה להגיע...

ועוד קשה לי לומר מתי אני פנויה ומתי לא, אבל יש מצב שיהיו לי שם דברים... אז... עוד שבוע ככה אני אדע
ייאי!

לא בטוח..

לא בגלל תאריכים או משהו כזה, במילא מתוכנן לי ת"א בפסח, אבל זה רק בגלל שאני הכי לא קשורה פה לפורום. מבחינת הכל- אתן קרובות יותר אחת לשנייה משאר אני, ואתן הייתן בהופעות- לא כמוני אז זה סתם לא קשור ותקוע מצידי, אבל בכל זאת תהנו [:

זאת בדיוק ההזדמנות..

אם את מרגישה ככה, זאת בדיוק ההזדמנות לבוא ולהכיר ולהתחבר :)) אני חושבת שכולן ישמחו כאן לפגוש אותך..

למעלה