שאלה דיי משמעותית :]

loligoth

New member
../images/Emo214.gifשאלה דיי משמעותית :]

רציתי לשאול איזה מקצועות ניתן ללמוד בתחום האופנה כדי שישמשו אותי בעתיד? מעצבת, סטייליסטית, מאפרת... ומה עוד? אני לא מבינה בזה הרבה ואשמח אם תעזרו לי ותיתנו לי מידע על מקצועות בתחום. היות וסיימתי תיכון המחשבה על מקצוע רלוונטית יותר ונראת סוף סוף מוחשית. שתי האהבות הגדולות שלי הן אמנות ואופנה. וארצה לעסוק באחד מהתחומים הללו כמקצוע. הודעה דומה אפרסם כנראה גם בפורום אמנות P: בזמן האחרון התחלתי לחשוב לכיוון הסטיילינג... זה דבר שצריך ללמוד? איך מתחילים לעסוק בזה, בעצם? כל הכוונה בנושא תתקבל בברכה

הייתי מציעה לבחור בתחום אחר

ענף הטכסטיל עכשיו על הקרשים ואין סיכוי שיהיה טוב יותר כל עוד מייצרים ומייבאים בגדים מחו"ל .יש יותר מעצבים מאשר לקוחות ואין מצב שיהיה שינוי בשנים הקרובות . באופנה יש אפשרות ליפול ולהפסיד כסף במהרה כי מאוד מפת ה לעצב ולייצר עוד ועוד בה בשעה שהשוק רווי בבגדים של מעצבים ה סחורה נשארת על הקולבים ומוחזרת אחר כבוד למעצב שנשאר עם מלאי בגדים וחובות בבנק . סטיילסיט הוא מקצוע שרק נשים עם ממון יכולות להרשות לעצמן שירות שכזה וכשיש כסף קונים בחנויות שהמוכרת היא גם סטייליסטית .גם עריכת דין הוא מקצוע רווי שהבוגרים שלו מחפשים תעסוקה בענפים אחרים .אבל תואר אקדמאי כל שהוא יכול להוות קרש קפיצה למקצועות אחרים אבל מה תעשי עם הידע שלך באופנה/סטילסטיות .חבל"ז על השנים ועל המשאבים .כישרון ואהבה לא הולכים לעיבוד תחכי לזמנים טובים יותר . ואני לא מפחדת מתחרות תאמיני לי . אם לא השתכנעת אני ממליצה על לימודים בשנקר מלמדים גם להיות סטילסטים .

במקרה הגעתי לפה

אני עושה עכשיו את הקורס הקצר אצל אורלי שי. אני מאד מאד מאד ממליצה עליה. תצרי קשר, אולי יעניין לך.

היי loligoth

אני חושבת שאם זה החלום שלך, את צריכה ללכת על זה. האם את יודעת מה מעניין אותך במיוחד? יש לא מעט אפשרויות...

loligoth

New member
../images/Emo214.gifאני לא מכירה את כל האפשרויות ולכן

פניתי לפורום. מהמעט שאני מכירה, אני חושבת לכיוון הסטיילינג, אבל אני אשמח לשמוע מה עוד יש בתחום הזה, ואיך מתחילים קריירה בסטיילינג...

למעלה