שבוע נגמר

../images/Emo214.gifשבוע נגמר../images/Emo63.gif

שיר השבוע-
המאכל הכי טעים שאכלתי השבוע-
בילוי השבוע שלי-
תכנית טלויזיה שצפיתי בה השבוע-
דבר אחד טוב [מאוד!] שהיה השבוע-
דבר אחד מהשבוע שהייתי מוכנ/ה בשמחה לוותר עליו-
תכנונים לשבוע הקרוב-
שאלת הבונוס-אתם מאמינים בסגולות של אבנים ובכך שהם יכולים לרפא/לגרום להאמין?

m2love

New member
עווונה../images/Emo3.gif

שיר השבוע-מאוהבת-ניבין המאכל הכי טעים שאכלתי השבוע-פיצה
בילוי השבוע שלי-לא היה..כנראה שיהי היום
תכנית טלויזיה שצפיתי בה השבוע-קטי המכוערת,ועוד כל מיני... דבר אחד טוב [מאוד!] שהיה השבוע-מאז עבר כבר שלוש שבועות [20 יום חח] ואני ממשיכה לחיות ולחייך
דבר אחד מהשבוע שהייתי מוכנ/ה בשמחה לוותר עליו-שאני שוב חולה :-\ [לא באתי היום לבצפר] תכנונים לשבוע הקרוב-ללמוד למבחנים ולהתכונן לפורים
שאלת הבונוס-אתם מאמינים בסגולות של אבנים ובכך שהם יכולים לרפא/לגרום להאמין?כן אני מאמינה שלאבנים יש כוחות מסויימים והם מסוגלים לרפא ולגרום כל מיני דברים.. שיהי לכולם שבוע טוב ומהנה..תהנו הכי שרק אפשר
תהנו בפורים ותעשו חיים
בהצלחה בלימודים
ופשוט אל תפסיקו לחיייך
שבת שלוום ומבורך

../images/Emo214.gifאמאלה.זאת תקופת מחלות?

את חולה..שיראל [חברה שלי] חולה...חגית [עוד חברה] חולה... תרגישי טובבבבבב
מתי פורים שכבר איחלת פורים שמח?
זה יוצא השבוע?

m2love

New member
תוודה מאמי../images/Emo13.gif

תמסרי לחברות שלך שירגישו גם טוב
כן פורים שבוע הבא ניראלי..יום רביעי,חמישי

white angels

New member
כן,פורים שבוע הבא..

ביום שישי ליתר דיוק
מי הולכת להתחפש? והדרוש-שחברות שלך ירגישו טוב

m2love

New member
ממ

אני אמרוה להתחפש..כי אני הולכת למסיבה וזה.. כאילו לא משהו כזה מוגזמם סתם משהו חחח אני עדיין לא יודעת למה..

../images/Emo214.gifמהההההההה?../images/Emo12.gif

אז אין לנו חופש כי שבת יוצא היום חופש שלנו?
וואו.עוד חודש אני מסיימת לבוא לבצפר
או לפחות, אמורה לסיים.
אמאלה. ואני אמסור

white angels

New member
לאאאאא../images/Emo6.gif

יש לנו חופש ראשון ושני ככה שמי שלא בא ביום שישי אז יש לו 4 ימים חופש
ואני עוד חודשיים מסיימת,אבל יש באמצע עוד חופשים וימים חופשיים ובטח עוד שביתות
איך הזמן טסס

white angels

New member
תרגישי טוב מאמיי../images/Emo24.gif

איזה באסה שאת שוב חולה..מקווה שזה יעבור מהר

m2love

New member
תוודה מאמי../images/Emo13.gif

זה שאני חולה זה בא לי בטוב.. יש לי מיבחן יום ראשון ויש לי תירוץ לעשות מועד ב' [ככה יגידו לי כבר מה יהי שם
]

white angels

New member
חח../images/Emo3.gif

אני שונאת מועדי ב'
סתם מעצבנים ואף פעם לא עושים אותם בזמן..קורה שלא עשית איזשהוא מבחן ואז אחרי חודש את עושה מועד ב' =\

m2love

New member
חח נכון מעצבן..

אבל בכל זאת כבר מגלים לך מה יהי במיבחן וככה יותר קל ללמוד, אבל גם במועד ב' אי אפשר לעתיק
חח סתם

white angels

New member
עונה..

שיר השבוע- יפתי-הלילה יעבור..שיר יפהה המאכל הכי טעים שאכלתי השבוע-ספגטי ברוטב עגבניות
בילוי השבוע שלי-לא ממש היה.. תכנית טלויזיה שצפיתי בה השבוע-קטי,הזר,למענך.. דבר אחד טוב [מאוד!] שהיה השבוע-השביתהה
זה בא לי טובב..היה אמור להיות לי מבחן חיבור ובסוף לא היה
(למרות שזה מבחן קל) דבר אחד מהשבוע שהייתי מוכנ/ה בשמחה לוותר עליו-השעות שהקדשתי לעבודה וסציולוגיה ולא יצאתי בכלל,ושפיספסתי שיעור חשוב בספרות =\ תכנונים לשבוע הקרוב-ללמוד למבחן בספרות(יש מלאא חומר..
),העבודה בסוציולוגיה(שיושבת לי על הווריד),וגם לחגוג את פורים,לצאת לאנשהוא.. שאלת הבונוס-אתם מאמינים בסגולות של אבנים ובכך שהם יכולים לרפא/לגרום להאמין?-ממ לפעמים..לא תמיד. שבת שלום ושבוע טוב לכולם

panci thet i

New member
עונה ספשבוע שמח חחח

שיר השבוע- karma police ואין לי מושג של מי הוא המאכל הכי טעים שאכלתי השבוע-כנפיים...נאמי בילוי השבוע שלי-סתם טיילתי עם חברות אתמול תכנית טלויזיה שצפיתי בה השבוע-קטי המכוערת דבר אחד טוב [מאוד!] שהיה השבוע-לא קרה כזה (כרגיל) דבר אחד מהשבוע שהייתי מוכנ/ה בשמחה לוותר עליו-ללכת לבית הספר:) תכנונים לשבוע הקרוב-לנסוע ליום הולדת של חברה שלי...יש לה בת מצווה שאלת הבונוס-אתם מאמינים בסגולות של אבנים ובכך שהם יכולים לרפא/לגרום להאמין? לא יודעת...איזה שאלות..

למעלה