שבוע נוסף נגמר

../images/Emo214.gifשבוע נוסף נגמר ../images/Emo63.gif

שיר השבוע-
המאכל הכי טעים שאכלתי השבוע-
בילוי השבוע שלי-
תכנית טלויזיה שצפיתי בה השבוע-
דבר אחד טוב [מאוד!] שהיה השבוע-
דבר אחד מהשבוע שהייתי מוכנ/ה בשמחה לוותר עליו-
תכנונים לשבוע הקרוב-
שאלת הבונוס-אתם מאמינים בסגולות של אבנים ובכך שהם יכולים לרפא/לגרום להאמין?

t o m k a

New member
עונה :)

שיר השבוע- born yo make you happy המאכל הכי טעים שאכלתי השבוע- פיצצההה בילוי השבוע שלי- יומולדת לחברהה :) הכנו לה ארוחה מלא חברות תכנית טלויזיה שצפיתי בה השבוע- מסודרים דבר אחד טוב [מאוד!] שהיה השבוע- כל מיני דבר אחד מהשבוע שהייתי מוכנ/ה בשמחה לוותר עליו- ביצפר תכנונים לשבוע הקרוב- ניראלי זה הולך להיות השבוע הכי עמוס בחיים שלי חח שאלת הבונוס-אתם מאמינים בסגולות של אבנים ובכך שהם יכולים לרפא/לגרום להאמין? אמ לא. :| אבל הם יפות חח

עונה ../images/Emo23.gif

שיר השבוע- נאאמ .. יפתי - הלילה יעבור המאכל הכי טעים שאכלתי השבוע- יאאמ קבנוס בילוי השבוע שלי- נאמ לעשות פיעילות לילדים בגן לקראת הפורימון שיהיה במתנ"ס D= תכנית טלויזיה שצפיתי בה השבוע- מרחק נגיעה, נולד לרקוד , ועוד... דבר אחד טוב [מאוד!] שהיה השבוע- אמ לאדעת לא ממש משהו מיוחד בכלל בכלל היה לא משו' דבר אחד מהשבוע שהייתי מוכנ/ה בשמחה לוותר עליו-הבוחן החרא באנגלית =\ תכנונים לשבוע הקרוב-ללמוד ללמוד ללכת למתנ"ס בקיצור עסוקה מאוד שאלת הבונוס-אתם מאמינים בסגולות של אבנים ובכך שהם יכולים לרפא/לגרום להאמין? לא :\ שבת - שלום

עונה

שיר השבוע- המאכל הכי טעים שאכלתי השבוע- בילוי השבוע שלי-היום אני הולכת לראות סרט עם ניצנוששש היפה שליייי אני ימות עלייהההה (היא פה כאילו..) תכנית טלויזיה שצפיתי בה השבוע-השיר שלנו דהה דבר אחד טוב [מאוד!] שהיה השבוע-הצטלמתי עם רן דנקר הכוסון שלייייייייייייי!!!!!! דבר אחד מהשבוע שהייתי מוכנ/ה בשמחה לוותר עליו-לימודים! תכנונים לשבוע הקרוב-קניות.. המון המון קניות....!! שאלת הבונוס-אתם מאמינים בסגולות של אבנים ובכך שהם יכולים לרפא/לגרום להאמין?כן! (ניצן:לאאאאאאאא)

עונה (ניצן)

שיר השבוע-underneath your clothes המאכל הכי טעים שאכלתי השבוע-אכלתי היום אצל ליטלי משו מה זה טעים..נקניקיות עם שילוב תפוח אדמה משו לפניםםם בילוי השבוע שלי-היה הרבה! יום רביעי ראיתי הצגה בבית לסין בדיזינגוף ואתמול הייתי בחתונה אתיופית[=[= תכנית טלויזיה שצפיתי בה השבוע-גיא פינס! דבר אחד טוב [מאוד!] שהיה השבוע-ראיתי את ליטלל.. ועדין רואה! והשביתה אתמולל!! דבר אחד מהשבוע שהייתי מוכנ/ה בשמחה לוותר עליו-ריב עם אמא! תכנונים לשבוע הקרוב-לא יודעת.. מייבי ללכת לסרט עם אמא.. שאלת הבונוס-אתם מאמינים בסגולות של אבנים ובכך שהם יכולים לרפא/לגרום להאמין?בארוררר!! ש-לאאאא!!!

למעלה